QUOTE(virginp @ 2014 06 21, 14:21)
Tiutass, man irgi nugara skaudedavo be proto, ypac naktim

ir seimos darkaras pries pora metu konstatavo pakrypusi stubura apacioj, as aisku nieko nedariau ir nesigydziau, nebo laiko, net i nemokamus masazus klinikoj nesugebejau nueit

bet kai sausio men pasidariau sia pilvuko ir (.)(.) op., tai dingo visi nugaros skausmai...
Matyt kabai daug reiskia nukares pilvas, papuliai ir raumenukai
patikek man atrode,kad plauciu vezys,nes tas skausmas toks ikirus budavo

,jau tirai galvojau,kad man kazkokia blogybe.pasidariau magnetini rezonansa,pasake,kad ostechondroze,nu kaip babytei.aisku bandziau sporta sakyciau dar labiau paumejo,ir jei ne pusesere tokioj vietoj dirbanti as tos op buciau nepasiryzus pasidaryti 7m tam ruosiausi

,aisku pinigiukai mane stabde,bet kai ji man sutvarke viska galiu pasakyti jau menuo nejauciu jokio nugaros skausmo,vadinasi stuburas jaucia ta nereikalinga tempima,pertekliu ir mum duoda signala.super,kad man tas padejo

,ir gali pasakyti tom motrim kurios kencia del nugaros skausmu,kad visu pirma ne vaistus griebtu,o pagalvotu kas gali tai itakoti
Galvojau,kad tik man cia taip o pasirodo yra tokiu mergaiciu daugiau
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 21, 14:19)
Kaina privačiose klinikose įvairi, bet ji nustatoma kiekvienu atveju individualiai. Jei pinigai problema, kaip pavyzdžiui man, tuomet galima bandyt gauti siuntimą į kokią nors ligoninę (Vilniuje Santariškės arba Lazdynų) Plastinės rekonstrukcinės chirurgijos centrą, tada registuojiesi konsultacijai ir lauki operacijos, kurią jau kompensuoja ligonių kasa. Ačiū šiai temai ir merginoms, kurios dalinasi tokia informacija, ypatingai Bandomajam

nes tik tai čia gavusi žinių kaip ir kur kreiptis, dabar ramiai laukiu op.
butent kiekvieno situacija yra skirtinga,tam mes cia ir dalinames patirtim ir ziniom
aisku ir pagalba jei imanoma
mano situacija buvo labai nekokia iki op,pazekit foto,bet deabar tokia laiminga jau menuo po op