Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 06 19, 08:04)
Man pavyzdziui atsilosus atgal, per visa pilva atsiranda "kalniukas". Ir pirstai i vidu sulenda.

pas mane tas pats bet kalniukas tai del raumenu islindes budavo smile.gif na bet kokiu atveju tai yra matoma ... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif šiandien tiek laiptais prisilaipiojau, kad net akyse žalia doh.gif

QUOTE(tiutass @ 2014 06 18, 12:52)
35svarai
Papildyta:

kaip tau po randu patepliojimo biggrin.gif
man kaip suminkstejo randas sake tik tiek,kad toks tamsus labai sar,bet as linkusi i randus tai nebus pas mane jis grazus

aš pleistrais užklijavus nieko nematau iš širdies neskauda biggrin.gif

tai kiek mokėjai už tiek ir parduok, užmesk 5 lt ant nuleidimo biggrin.gif

QUOTE(parissweet @ 2014 06 18, 20:39)
sakykit o tos isvarzos matosi isoriskai?? ohmy.gif as ir vel su savo durnais klausimais,bet nu neisivaizduoju kaip ta isvarza atrodyt turi tongue.gif

dažniausiai taip ax.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios likimo draugės smile.gif

Turiu ir aš ištampyto pilvo bėdą. Gimdžiau jauna,niekas nieko nepatarė,priaugau 20 kg. kaip sakant tik "ant pilvo", ko rezultate jau 18 metų vaikštau su sutrūkusiu,nukarusiu pilvu sad.gif Žiemą dar galima gyventi,atėjus vasarai gali šokti į depresiją,kai negali rengtis kaip nori,kaip gražu,jau nekalbu apie maudomuką....tik bendri...o taip norisi užsidėt atksirą...Galbūt ryžčiausi pilvo plastikai,gaila,bet kolkas neturiu tokios galimybės. Todėl noriu klausti pas jus, kiek realiai kainuoja tokia operacija,gal teko darytis išsimokėtinai? Ir sakykite,kaip elgetės tos pas kurias ne tik ištampytas pilvas,bet ir vienos strijos ant pilvo,ar išrdįstate viešai rengtis atskira maudomuką,ar nešiojate tik bendrus? Labai norėčiau išgirst nuomones kaip gyvenate turėdamos tokį pilvą,tiesiog dėl padrąsinimo sau pačiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(vilmux x @ 2014 06 19, 18:15)

Turiu ir aš ištampyto pilvo bėdą. Gimdžiau jauna,niekas nieko nepatarė,priaugau 20 kg. kaip sakant tik "ant pilvo", ko rezultate jau 18 metų vaikštau su sutrūkusiu,nukarusiu pilvu sad.gif  Žiemą dar galima gyventi,atėjus vasarai gali šokti į depresiją,kai negali rengtis kaip nori,kaip gražu,jau nekalbu apie maudomuką....tik bendri...o taip norisi užsidėt atksirą...Galbūt ryžčiausi pilvo plastikai,gaila,bet kolkas neturiu tokios galimybės. Todėl noriu klausti pas jus, kiek realiai kainuoja tokia operacija,gal teko darytis išsimokėtinai? Ir sakykite,kaip elgetės tos pas kurias ne tik ištampytas pilvas,bet ir vienos strijos ant pilvo,ar išrdįstate viešai rengtis atskira maudomuką,ar nešiojate tik bendrus? Labai norėčiau išgirst nuomones kaip gyvenate turėdamos tokį pilvą,tiesiog dėl padrąsinimo sau pačiai smile.gif

pas mane sutrūkę nuo krūtinės iki kelių oda, nes priaugau 40kg su pirmu... dabar po operacijos matosi tos strijos, bet jau geriau mirksiukas.gif
jei tau trūkę pilvo raumenys operaciją kompencuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 20 birželio 2014 - 12:04
QUOTE(vilmux x @ 2014 06 19, 18:15)

Turiu ir aš ištampyto pilvo bėdą. Gimdžiau jauna,niekas nieko nepatarė,priaugau 20 kg. kaip sakant tik "ant pilvo", ko rezultate jau 18 metų vaikštau su sutrūkusiu,nukarusiu pilvu sad.gif  Žiemą dar galima gyventi,atėjus vasarai gali šokti į depresiją,kai negali rengtis kaip nori,kaip gražu,jau nekalbu apie maudomuką....tik bendri...o taip norisi užsidėt atksirą...Galbūt ryžčiausi pilvo plastikai,gaila,bet kolkas neturiu tokios galimybės. Todėl noriu klausti pas jus, kiek realiai kainuoja tokia operacija,gal teko darytis išsimokėtinai? Ir sakykite,kaip elgetės tos pas kurias ne tik ištampytas pilvas,bet ir vienos strijos ant pilvo,ar išrdįstate viešai rengtis atskira maudomuką,ar nešiojate tik bendrus? Labai norėčiau išgirst nuomones kaip gyvenate turėdamos tokį pilvą,tiesiog dėl padrąsinimo sau pačiai smile.gif
sveika
Tokia op gali daryti medlizingu,striju iki op buvo lb daug,bet kada pasalino oda tai pasalino ir strijas;-)
O kaina priklauso nuo daktaro nuo 4000 iki 9000 ziurint kokie plotai.man nupjove 3kg tai lb daug.ir po op nebeskauda nugara,o skaudedavo kazdien ties puse nugaros:-)
Atsakyti
Kaina privačiose klinikose įvairi, bet ji nustatoma kiekvienu atveju individualiai. Jei pinigai problema, kaip pavyzdžiui man, tuomet galima bandyt gauti siuntimą į kokią nors ligoninę (Vilniuje Santariškės arba Lazdynų) Plastinės rekonstrukcinės chirurgijos centrą, tada registuojiesi konsultacijai ir lauki operacijos, kurią jau kompensuoja ligonių kasa. Ačiū šiai temai ir merginoms, kurios dalinasi tokia informacija, ypatingai Bandomajam mirksiukas.gif nes tik tai čia gavusi žinių kaip ir kur kreiptis, dabar ramiai laukiu op.
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 21, 00:14)
sveika
Tokia op gali daryti medlizingu,striju iki op buvo lb daug,bet kada pasalino oda tai pasalino ir strijas;-)
O kaina priklauso nuo daktaro nuo 4000 iki 9000 ziurint kokie plotai.man nupjove 3kg tai lb daug.ir po op nebeskauda nugara,o skaudedavo kazdien ties puse nugaros:-)

Tiutass, man irgi nugara skaudedavo be proto, ypac naktim schmoll.gif ir seimos darkaras pries pora metu konstatavo pakrypusi stubura apacioj, as aisku nieko nedariau ir nesigydziau, nebo laiko, net i nemokamus masazus klinikoj nesugebejau nueit biggrin.gif bet kai sausio men pasidariau sia pilvuko ir (.)(.) op., tai dingo visi nugaros skausmai... thumbup.gif
Matyt kabai daug reiskia nukares pilvas, papuliai ir raumenukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 06 21, 14:21)
Tiutass, man irgi nugara skaudedavo be proto, ypac naktim schmoll.gif ir seimos darkaras pries pora metu konstatavo pakrypusi stubura apacioj, as aisku nieko nedariau ir nesigydziau, nebo laiko, net i nemokamus masazus klinikoj nesugebejau nueit  biggrin.gif bet kai sausio men pasidariau sia pilvuko ir (.)(.) op., tai dingo visi nugaros skausmai...  thumbup.gif
Matyt kabai daug reiskia nukares pilvas, papuliai ir raumenukai  ax.gif

patikek man atrode,kad plauciu vezys,nes tas skausmas toks ikirus budavo doh.gif ,jau tirai galvojau,kad man kazkokia blogybe.pasidariau magnetini rezonansa,pasake,kad ostechondroze,nu kaip babytei.aisku bandziau sporta sakyciau dar labiau paumejo,ir jei ne pusesere tokioj vietoj dirbanti as tos op buciau nepasiryzus pasidaryti 7m tam ruosiausi doh.gif ,aisku pinigiukai mane stabde,bet kai ji man sutvarke viska galiu pasakyti jau menuo nejauciu jokio nugaros skausmo,vadinasi stuburas jaucia ta nereikalinga tempima,pertekliu ir mum duoda signala.super,kad man tas padejo thumbup.gif ,ir gali pasakyti tom motrim kurios kencia del nugaros skausmu,kad visu pirma ne vaistus griebtu,o pagalvotu kas gali tai itakoti mirksiukas.gif
Galvojau,kad tik man cia taip o pasirodo yra tokiu mergaiciu daugiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 21, 14:19)
Kaina privačiose klinikose įvairi, bet ji nustatoma kiekvienu atveju individualiai. Jei pinigai problema, kaip pavyzdžiui man, tuomet galima bandyt gauti siuntimą į kokią nors ligoninę (Vilniuje Santariškės arba Lazdynų) Plastinės rekonstrukcinės chirurgijos centrą, tada registuojiesi konsultacijai ir lauki operacijos, kurią jau kompensuoja ligonių kasa. Ačiū šiai temai ir merginoms, kurios dalinasi tokia informacija, ypatingai Bandomajam  mirksiukas.gif nes tik tai čia gavusi žinių kaip ir kur kreiptis, dabar ramiai laukiu op.

butent kiekvieno situacija yra skirtinga,tam mes cia ir dalinames patirtim ir ziniom mirksiukas.gif
aisku ir pagalba jei imanoma 4u.gif
mano situacija buvo labai nekokia iki op,pazekit foto,bet deabar tokia laiminga jau menuo po op thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif 4u.gif as niekur nedingau biggrin.gif skaitau, seku tema, geriuosi jusu rezultatais bei dziaugiuosi jusu nuotaikomis 4u.gif

o as nekantriai laukiu, bet zinokit, kartais tokios abejones apima verysad.gif stoviu prie veidrodzio vakare ir galvoju..o gal nereikia, o gal gerai? o gal cia nieko tokio? jei ne krutys, tai turbut tikrai persigalvociau, bet paziuriu i krutine ir viskas - iskyla zodis REIKIA verysad.gif bet kodel as save taip kankinu? ogi todel, kad mintyse niekaip neapleidzia mintis apie dar viena leliuka wub.gif noretusi dar labai labai, deja, siuo metu vyras nelabai tam ryztasi, bet mane labai stabdo si mintis, kas bus , jei viska pasidarysiu ir pastosiu?

na, supratote, kad as gyvenu ,laukimu, abejoniu pilna galva verysad.gif gal kai ateis op data, lengviau bus apsisrest galutinai smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū mergaitės už informaciją aciuks.gif Kad daro tokias opercijas nemokamai tai aš pirmą kartą girdžiu ir esu be galo nustebus. O ar iš jūsų kuri darėtės nemokamai? Įdomu kaip atsiliepimai,ar padaro taip pat gerai,kaip ir privačiai? Na aš ne pasimistė,bet kažkaip visada atrodo,kad jai moki tai ir stengsis kuo geriau padaryti. O gal aš ir neteisi g.gif Nu bet jei tokia galimybė yra tai būtinai nueisiu bent konsultacijai.
Atsakyti
Permečiau akį Santariškių plastinių op.chirurgus,ir net nežinau pas kurį užsiregistruot. Neturiu jokios nuomonės apie nei vieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 21, 13:19)
tuomet galima bandyt gauti siuntimą į kokią nors ligoninę (Vilniuje Santariškės arba Lazdynų) Plastinės rekonstrukcinės chirurgijos centrą, tada registuojiesi konsultacijai ir lauki operacijos, kurią jau kompensuoja ligonių kasa.

noriu papriestarauti..
sios operacijos be diagnozes, kaip kasd isvarza, niekas nemokamai nedarys...
ji kainuos pigiau.. - lazyduose ir santariskese turetumete moketi ligoniu kasoms uz sia operacija apie 3500 Lt.. tik tuo atveju, jei turite kokia nors patologija, kuri nera susijusi su groziu - ji yra kompensuojama ligoniu kasu...
Atsakyti