Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(vilmux x @ 2014 06 25, 11:39)
Labai norėčiau ir aš pamatyti jūsų foto ax.gif  4u.gif

Mergaitės,tai jūs gal man galite patart pas kokį plastikos chirurgą eiti g.gif Šiaip man Kaunas parankiau,bet pažiūrėjus sergu.lt ten parašyta,kad tik dėl krutų registruoja. Bet važiuočiau ir į Vilnių. Rekomenduokite man ką nors,ačiū 4u.gif Turiu omenyje ne privačias klinikas.
Papildyta:
Eh,atidžiau perskaičius matau,kad Maslauską giriate Kaune. O kaip prie jo prieit?  g.gif

lotuliukas.gif per 0000 galima prieiti tikai ..
labai lux gydytojas wink.gif
seip nekoks cia sposas...fui ...bjauru kai reik pinigeliu, bet gera kai randi kas padaro ir taip 4u.gif
del rukymo bandomasis ...ne nescia juk rukyk ot beda ...mirt visvien reiks ...a dar tu eilej su ciza pirmesne busi lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors ir as kazkur netoli ritinesiuos lotuliukas.gif cia nerukyt reikejo pradzioj ,nes zaizdos geriau traukias jei nerukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 06 24, 22:47)
Sveikos 4u.gif
Jei tave Vitkus domina, tai ten tik mano vienos yra, galiu asmeniskai atsiust parodyt savo :-)
klausykit tos kurios  smoke.gif  kada po operacijos pradejot vel rukyt, as kazkaip praeita sav neatsilaikiau keliom cigaretem ir pagalvojau ar neprisidirbsiu  rolleyes.gif  iki op rukiau, bet buvau ale susilaikius del gyjimo rolleyes.gif

Tiesa dar vienoj vietoj siulas lyst pradejo, susiemiau ir pati issitraukiau, aisku rankos dar ilgai drebejo, nes nelabai malonu, kai jis ten giliai blush2.gif

Ne vien Vitkus, dar nenusprendziau pas kuri, todel ir norisi darbus paziureti... Butu faina jei ileistu arba bandamasis atsiustum. Aciukas bus!!!
Atsakyti
Sveikutes,

Paskaitinejau temute kiek daug naujai pasigrazinusiu ir kiek besiruosianciu thumbup.gif
Nesitiki kad man jau visi metai praejo po operacijos. Rando jau visai vietom nesimato tik ties kirksnim kur prasiplete dar toks matomas, bet nelabai as del to suku sau galva, svarbu pilvas plokscias.

Bet vat seniau skundziaus kad prie bambos siules paraudimas yra ir jis iki siol nepraeina ir man is vis i pulinuka pradejo panaset doh.gif Tai gerai kad ateinanti pirmadieni vaziuoju i Kauna i pasimatyma su mylimu K tai paziures kas do velniava cia daros doh.gif Dar ir dvi drauges kartu vaziuoja i konsultacija pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 06 25, 12:12)
na jei jau tiek nerukei reikejo nepradet smile.gif ,bet jei jau taip norisi tai rukyk ko kankiniesi? biggrin.gif

aš ir ankščiau rūikydavau palyginus mažai blush2.gif bet kaip sakant prie kompanijos biggrin.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 25, 14:47)
lotuliukas.gif  per 0000 galima prieiti tikai ..
labai lux gydytojas wink.gif
seip nekoks cia sposas...fui ...bjauru kai reik pinigeliu, bet gera kai randi kas padaro ir taip  4u.gif
del rukymo  bandomasis ...ne nescia juk rukyk ot beda ...mirt visvien reiks ...a dar tu eilej su ciza pirmesne busi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nors ir as kazkur netoli ritinesiuos  lotuliukas.gif  cia nerukyt reikejo pradzioj ,nes zaizdos geriau traukias jei nerukai  biggrin.gif

galvojau gal randas gražesnis bus biggrin.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 06 25, 15:50)
Ne vien Vitkus, dar nenusprendziau pas kuri, todel ir norisi darbus paziureti... Butu faina jei ileistu arba bandamasis atsiustum. Aciukas bus!!!

parašyk į pm atsiųsiu ax.gif

QUOTE(Montera @ 2014 06 25, 16:08)
Sveikutes,

Paskaitinejau temute kiek daug naujai pasigrazinusiu ir kiek besiruosianciu thumbup.gif
Nesitiki kad man jau visi metai praejo po operacijos. Rando jau visai vietom nesimato tik ties kirksnim kur prasiplete dar toks matomas, bet nelabai as del to suku sau galva, svarbu pilvas plokscias.

Bet vat seniau skundziaus kad prie bambos siules paraudimas yra ir jis iki siol nepraeina ir man is vis i pulinuka pradejo panaset doh.gif  Tai gerai kad ateinanti pirmadieni vaziuoju i Kauna i pasimatyma su mylimu K tai paziures kas do velniava cia daros doh.gif Dar ir dvi drauges kartu vaziuoja i konsultacija pas ji smile.gif

kaip faina jau metai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kažkaip matyt kuo toliau, tai tuo mažiau aktualu darosi apie tuos pjūvius ir randus kalbėti smile.gif PAskaitau, matau, kad kitos naujai iškeptos puikiai pakomentuoja, tai ko čia kištis biggrin.gif

Dabar jau visai pasimečiau - ar yra dar naujokių be prisijungimų, kurios prašė, bet negavo ilgai? Oksaniux jau galiūu atsiųsti, o kas dar buvo? Atleiskit, pratryniau paštą ir pamiršau blush2.gif Parašykit man tos, kurios siuntėt fotkes, bet negavot prisijungimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2014 06 25, 12:39)
Labai norėčiau ir aš pamatyti jūsų foto ax.gif  4u.gif

Mergaitės,tai jūs gal man galite patart pas kokį plastikos chirurgą eiti g.gif Šiaip man Kaunas parankiau,bet pažiūrėjus sergu.lt ten parašyta,kad tik dėl krutų registruoja. Bet važiuočiau ir į Vilnių. Rekomenduokite man ką nors,ačiū 4u.gif Turiu omenyje ne privačias klinikas.
Papildyta:
Eh,atidžiau perskaičius matau,kad Maslauską giriate Kaune. O kaip prie jo prieit?  g.gif

Kaikaris irgi labai graziai daro!... na o jis klinikuose operuoja, registruokis ten. Anksciau ten ir maslauskas dirbo, pasidomek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 06 25, 22:30)
Sveikos,

Kažkaip matyt kuo toliau, tai tuo mažiau aktualu darosi apie tuos pjūvius ir randus kalbėti smile.gif PAskaitau, matau, kad kitos naujai iškeptos puikiai pakomentuoja, tai ko čia kištis  biggrin.gif

Dabar jau visai pasimečiau - ar yra dar naujokių be prisijungimų, kurios prašė, bet negavo ilgai? Oksaniux jau galiūu atsiųsti, o kas dar buvo? Atleiskit, pratryniau paštą ir pamiršau blush2.gif Parašykit man tos, kurios siuntėt fotkes, bet negavot prisijungimų smile.gif

As negavau ...jei nesunku smagu bus paziuret .. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sugrįžau po pusantrų metų pertraukos, bet žiūriu iš senbuvių nebelabai kas likę, vien nauji nepažįstami nickai (ir pažįstami kai kurie - labas Bjaurastėle wink.gif )

QUOTE(amelijaismonmarto @ 2014 06 22, 09:20)
Sveikos, mergaites 4u.gif  4u.gif as niekur nedingau biggrin.gif skaitau, seku tema, geriuosi jusu rezultatais bei dziaugiuosi jusu nuotaikomis  4u.gif

o as nekantriai laukiu, bet zinokit, kartais tokios abejones apima verysad.gif stoviu prie veidrodzio vakare ir galvoju..o gal nereikia, o gal gerai? o gal cia nieko tokio? jei ne krutys, tai turbut tikrai persigalvociau, bet paziuriu i krutine ir viskas - iskyla zodis REIKIA verysad.gif  bet kodel as save taip kankinu? ogi todel, kad mintyse niekaip neapleidzia mintis apie dar viena leliuka wub.gif noretusi dar labai labai, deja, siuo metu vyras nelabai tam ryztasi, bet mane labai stabdo si mintis, kas bus , jei viska pasidarysiu ir pastosiu?

na, supratote, kad as gyvenu ,laukimu, abejoniu pilna galva verysad.gif  gal kai ateis op data, lengviau bus apsisrest galutinai smile.gif

Mano situacija prieš porą metų buvo lygiai tokia pat. Ruošiausi operuotis, bet ramybės nedavė ir mintys apie trečią vaiką: vis sprendžiau dilemą kaip geriau pasielgt - gyvent dar keletą metų su baisiu pilvu, pagimdyt ir tuomet jau operuotis ar operuotis iškart nelaukiant ir paskui vėl rizikuot susigadint sutvarkytą pilvą. Bet likimas manęs šitoj vietoj pagailėjo ir mano blaškymąsi ir dvejones nutraukė netikėta nelaukta žinia apie nėštumą, taip kad viskas išssisprendė savaime ir be mano sprendimo. smile.gif Dabar turiu jau tris, trečias jau šiek tiek paaugęs, beliko numesti dar keletą kilogramų, užbaigti žindymą, ir jokių kliūčių operacijai nebebus likę.
Atsakyti
Dar tokį klausimą turiu toms, kurios jau po operacijos - ar pilvas tikrai plokščias tampa? Kiek man daktarai buvo rašę apie šitą operaciją, tai visi teigė, kad pilvo raumenys yra susiuvami ir įtempiami. Ar tikrai juos įtempia? Jei pilvas natūraliai yra atsikišęs, tai po operacijos "dingsta" tas atsikišimas? Atsiprašau už savo kvailus klausimus, bet taip įdomu blush2.gif įdomu ir nuotraukytes pažiūrės, bet turbūt reikia pirma savo atsiųsti?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 26, 13:15)
Dar tokį klausimą turiu toms, kurios jau po operacijos - ar pilvas tikrai plokščias tampa? Kiek man daktarai buvo rašę apie šitą operaciją, tai visi teigė, kad pilvo raumenys  yra susiuvami ir įtempiami. Ar tikrai juos įtempia? Jei pilvas natūraliai yra atsikišęs, tai po operacijos "dingsta" tas atsikišimas? Atsiprašau už savo kvailus klausimus, bet taip įdomu  blush2.gif įdomu ir nuotraukytes pažiūrės, bet turbūt reikia pirma savo atsiųsti?

O taip thumbup.gif Pilvas ir plokščias, ir kietas yra. Aišku, kai daug prigeriu ar privalgau, tai skrandis išsipučia šiek tiek, bet jau čia fiziologiniai dalykai. Tikrai tikrai, iš to minkštimo, kurį turėjau prieš tai, dabar man taip patinka tankas ant liemens laikyt, nes viskas kietas ten biggrin.gif Ypač kai įtempi raumenukus, tai uf, kaip man faina lotuliukas.gif
Atsakyti
Net pavydu daros wub.gif tikiuos ir man taip bus, jau nebe daug liko laukti, tik du mėnesius... siaubas kaip sunku ištverti, prisiliest negaliu kaip skauda, o jei dar vaikas užsilipa doh.gif doh.gif doh.gif niekad nemaniau, kad kiauras pilvas tiek problem gali kelti.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 26, 15:59)
Net pavydu daros  wub.gif tikiuos ir man taip bus, jau nebe daug liko laukti, tik du mėnesius... siaubas kaip sunku ištverti, prisiliest negaliu kaip skauda, o jei dar vaikas užsilipa  doh.gif  doh.gif  doh.gif niekad nemaniau, kad kiauras pilvas tiek problem gali kelti.

uhuuuu ENITA bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

smagu matyt ...girdet...skaityt ...karoc jaust smagu man kad ir cia pazystamu randu biggrin.gif

merguciai ...paziurejau albuma..akimis permeciau ....tai nors uzsikriok ...kazkodel pries akis stojo vaizdas kiek moteris mama atiduoda pasauliui ..visuomenej...gyvybei ...visoms taip ir norisi medali pakabint ...kazkodel man musu mergu pagailo ...nezinau ...vat gal del to kad greiciausiai nera niekur tokio albumo su vyryshkiais ...pas juos nebent kas koki karpi didesni pagaus ...ar mashina geriau patiuninguos ...kazkaip visos tokios man tobulos ...ir jokio skirtumo pas koki gydytoja ...rezultatas visvien visas itariu dziugino ...sau as is vis cyplis su savo neva bedom doh.gif ...imesiu daugiau nuotrauku nusifotografuosiu ...nors nesigailiu kad diena po ..ar kelias as nesifotografavau ...nesigailiu kad ir papu savo isciulptu neisdrisau nusifotkint ...dabar uz tai galvoju kad gimiau su tokiai papyshciais lotuliukas.gif

tai va ...visoms aciu kad isileidot ... rodysiuos daugiau ...ale mano Maslauskas maladec ...gerai dirb biggrin.gif ikeliau kelias fotkes (gal tik kokybe prasta, nes telefonu) prie Maslausko ..prie saves ...kai eisiu tepliot arciau nusifotkysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 26 birželio 2014 - 15:19