niam niam
QUOTE(Bajm @ 2006 11 07, 17:25)
spirguciai blyniu viduje?
[quote=Lalaila_Vln,2006 11 06, 21:26]
[quote=kriste0503,2006 11 06, 19:54]
smagu pasidare paskaicius kad dar yra tokiu zmoniu kuriems striuka su pinigeliais,nes jau galvojau kad mes tokie vieni kuriems sunku gala su galu sudurt
Man tai siandien pavyko skania sriuba isvirt. Turejau vistos sparneliu,tai juos isviriau,i ta sultini idejau bulviu, makaronu, tarkuotu morku,brokolio-nu super gavosi!
.
Siaip kai pinigeliu nebuna tai kepu toki kugeli: sutarkuoju bulves per brokine tarka,idedu kiausiniu,truputi miltu ir kepu.Galima padarut padazo pakept tarkuotas morkas,uzdet grietines,galima spirgucio,skaniai gaunasi.
dar vienas: ant virtu makaronu idet kiausiniu ir viska kept orkaitej, padaza pasidaryt pagal skoni.
kkius cia makaronus darai ir kaip?
[/quote]
Makaronus paprastai darau. isverdi makaronus,atsala, tada isplaki kiausinius, supili ant makaronu, prieskoniu, netgi skanu imaisyt pakeptu tarkuotu morku, ir viska sudedi i orkaite.
Nu man tai labai skanu. As net taip kartais ryzius padarau - pigu - ir skanu. dar padaza koki nors pasidarau ir
[quote=kriste0503,2006 11 06, 19:54]
kkius cia makaronus darai ir kaip?
[/quote]
Makaronus paprastai darau. isverdi makaronus,atsala, tada isplaki kiausinius, supili ant makaronu, prieskoniu, netgi skanu imaisyt pakeptu tarkuotu morku, ir viska sudedi i orkaite.
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 11 07, 16:27)
spirguciai blyniu viduje?
ne, atskirai
bet labai mėgstu bulvynius blynus su faršo įdaru (pakepintas faršas+svogūnas+morka)
arba su varškės įdaru (varškė pertrinta su druska arba prieskoniais, dar galima žalumynų įpjaustyti)
negaliu gyventi be bulvynių blynų
QUOTE(Bajm @ 2006 11 07, 17:34)
ne, atskirai
bet labai mėgstu bulvynius blynus su faršo įdaru (pakepintas faršas+svogūnas+morka)
arba su varškės įdaru (varškė pertrinta su druska arba prieskoniais, dar galima žalumynų įpjaustyti)
negaliu gyventi be bulvynių blynų
bet labai mėgstu bulvynius blynus su faršo įdaru (pakepintas faršas+svogūnas+morka)
arba su varškės įdaru (varškė pertrinta su druska arba prieskoniais, dar galima žalumynų įpjaustyti)
negaliu gyventi be bulvynių blynų
bulvinius su farsu ir as darau man jie pasaka
As labai megstu bulvinius blynus su farsu,bet deja ju paragau tik pas uosve,nes pati nemoku daryt
gal galit papasakot kaip juos ruost?!

Papildyta:
Dar prisiminiau,kas megsta bulves. Nuskustas zalias bulves perpjaut per puse,ant ju azbarstyt prieskoniu, uzdet sauksta grietines,ismaisyt ir sudet i skarda,ir pakept i orkaite. Tada jos tokios gaunasi su skania plutele
O prie pagal nuoziura ka nors, nors as tai valgau su salotom.
Papildyta:
[quote=kriste0503,2006 11 07, 17:52]
As labai megstu bulvinius blynus su farsu,bet deja ju paragau tik pas uosve,nes pati nemoku daryt
gal galit papasakot kaip juos ruost?!

Papildyta:
as juos gaminu taip kedu tarkiu pora sauksta,tada rankose paploju siekt tiek farso ir dedu i blynelio vidu,bet farsas turi buti mazesnis uz bulviu tarkiu ir tada ant virsaus vel dedu tarkiu,graziai krastus sulyginu ir volia,biski ir iseis
o as vakar turejau 1kg farso,tai kokius 300g paruosiau su kopustai orkaiteje pagal sonatinos receptuka,o is likusio padariau kotletu su bulvemis bus
As labai megstu bulvinius blynus su farsu,bet deja ju paragau tik pas uosve,nes pati nemoku daryt
Papildyta:
as juos gaminu taip kedu tarkiu pora sauksta,tada rankose paploju siekt tiek farso ir dedu i blynelio vidu,bet farsas turi buti mazesnis uz bulviu tarkiu ir tada ant virsaus vel dedu tarkiu,graziai krastus sulyginu ir volia,biski ir iseis
o as vakar turejau 1kg farso,tai kokius 300g paruosiau su kopustai orkaiteje pagal sonatinos receptuka,o is likusio padariau kotletu su bulvemis bus
QUOTE(aaagnex @ 2006 11 07, 13:42)
nieko nekainuoja... taip pat ir konservuoti pievagrybiai...
ale tai kaip gi konservuoti pievagrybiai gali nekainuoti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 07, 16:25)
bulvyniai blynai
jo bulviniai blynai jega
man jei dar skanu su oboliene...
arba siaip vietoj grietines varske praskiedziu su pvz kefyriuku, pridedu druskos, cesnako, zalumynu ir shakes...apsivalgymas
QUOTE(okkey @ 2006 11 08, 09:59)
ale tai kaip gi konservuoti pievagrybiai gali nekainuoti
ar ten kaime ir peivagrybiai auga ir i stiklainius susoka
jo bulviniai blynai jega
man jei dar skanu su oboliene...
arba siaip vietoj grietines varske praskiedziu su pvz kefyriuku, pridedu druskos, cesnako, zalumynu ir shakes...apsivalgymas
jo bulviniai blynai jega
man jei dar skanu su oboliene...
arba siaip vietoj grietines varske praskiedziu su pvz kefyriuku, pridedu druskos, cesnako, zalumynu ir shakes...apsivalgymas
Jo auga, ir dideliais kiekiais, o vyro mama konservuoja tiek, kad visiems sociai uztenka...
QUOTE(aaagnex @ 2006 11 08, 09:04)
Jo auga, ir dideliais kiekiais, o vyro mama konservuoja tiek, kad visiems sociai uztenka...
tai sakau gal neturit kur laikyti
QUOTE(okkey @ 2006 11 08, 10:05)
O nuo kada tu prie taupanciu prisijungei?
QUOTE(aaagnex @ 2006 11 08, 09:07)
O nuo kada tu prie taupanciu prisijungei?
na matai as maistui kaskaip stengiuosi super duper neislaiduoti..geriau jau koki rubeli ar ka i ta vieta nusipirkti







