Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

QUOTE(vikcius @ 2006 11 05, 19:12)
aš išvedu makaronus apkepinu faršą su svogūnais ir morkomis,sudedu į puodą su makaronais,įpilu tomato ir lydyto sūrio,labai greitai,sotu ir svarbiausia skanu mirksiukas.gif

Mano sūnus dar įkrauna porą šaukštų majonezo su trintu česnaku.
Atsakyti
As tai sendie isviriau bulviu su lupenom, padariau padaziuka, isviriau desreliu ir morku salotu su ciasnakais. Labai skanu.
Mano mama ta patiekala dar vadina "ubago pietus" lotuliukas.gif
Tai turbut tikrai nebrangu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaaramele @ 2006 11 06, 19:17)
As tai sendie isviriau bulviu su lupenom, padariau padaziuka, isviriau desreliu ir morku salotu su ciasnakais. Labai skanu.
Mano mama ta patiekala dar vadina "ubago pietus"  lotuliukas.gif
Tai turbut tikrai nebrangu  mirksiukas.gif

čia kurį patiekalą vadina "ubago pietumis"?

Atsakyti
biggrin.gif smagu pasidare paskaicius kad dar yra tokiu zmoniu kuriems striuka su pinigeliais,nes jau galvojau kad mes tokie vieni kuriems sunku gala su galu sudurt blush2.gif Man tai siandien pavyko skania sriuba isvirt. Turejau vistos sparneliu,tai juos isviriau,i ta sultini idejau bulviu, makaronu, tarkuotu morku,brokolio-nu super gavosi! thumbup.gif .
bigsmile.gif Siaip kai pinigeliu nebuna tai kepu toki kugeli: sutarkuoju bulves per brokine tarka,idedu kiausiniu,truputi miltu ir kepu.Galima padarut padazo pakept tarkuotas morkas,uzdet grietines,galima spirgucio,skaniai gaunasi.
gathering.gif dar vienas: ant virtu makaronu idet kiausiniu ir viska kept orkaitej, padaza pasidaryt pagal skoni. thumb_yello.gif
essen.gif dar labai skanu miltiniai blynai su obuoliais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kriste0503,2006 11 06, 19:54]
biggrin.gif smagu pasidare paskaicius kad dar yra tokiu zmoniu kuriems striuka su pinigeliais,nes jau galvojau kad mes tokie vieni kuriems sunku gala su galu sudurt blush2.gif Man tai siandien pavyko skania sriuba isvirt. Turejau vistos sparneliu,tai juos isviriau,i ta sultini idejau bulviu, makaronu, tarkuotu morku,brokolio-nu super gavosi! thumbup.gif .
bigsmile.gif Siaip kai pinigeliu nebuna tai kepu toki kugeli: sutarkuoju bulves per brokine tarka,idedu kiausiniu,truputi miltu ir kepu.Galima padarut padazo pakept tarkuotas morkas,uzdet grietines,galima spirgucio,skaniai gaunasi.
gathering.gif dar vienas: ant virtu makaronu idet kiausiniu ir viska kept orkaitej, padaza pasidaryt pagal skoni. thumb_yello.gif

kkius cia makaronus darai ir kaip?
Atsakyti
viriau sriubyte:kopusteliai, morkytes, bluvytes, bulijoniukas ir mesite

labai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 06, 23:33)
viriau sriubyte:kopusteliai, morkytes, bluvytes, bulijoniukas ir mesite

labai skanu  bigsmile.gif

Man irgi patinka tokios sriubos thumbup.gif as po ju net antro patiekalo nevalgau, na tik kokias salotas ax.gif

Zodziu skanu, sotu ir pigu thumbup.gif
Atsakyti
SKRUDINTI RYŽIAI SU DARŽOVĖMIS

1. keptuvę (galima ir puodą) užkaisti ant vidutinės ugnies, įpilti aliejų
2. suberti ryžius (labai svarbu, kad nebūtų per storas jų sluoksnis - tada geriau imti didžiausio skersmens keptuvę ar puodą) ir kartkartėm maišant, skrudinti, kol pasklis kvapas, panašus i kepinamų saulėgrąžų ir ryžiai pradės geltonuoti
3. įpilti vandens, kad apsemtų ryžius ir sumesti šaldytų daržovių rinkinį (aš renkuosi ragu)
4. pasudom, būtinai dedam kario, galima česnako, ciberžolės (tik ne svogūno) ir kt. prieskonių pagal skonį
5. baigus šutinti, galima, bet nebūtina įleisti ir vieną kitą kiaušinį, intensyviai ryžius maišant

labai skanu, pigu ir be galo greita thumbup.gif

Atsakyti
Du broilerių viščiukai-pietūs dviem dienom.
Šiandien kepiau vištą be krūtinėlių +bulvės+daržoves.
Rytoj kepsiu karbonadus iš krūtinėlių.
Mano šeima sočiai pavalgo , ir šuniukui balius. essen.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ir as noriu prie jusu prisideti - labai jau reikia pataupyti...
Vakar pietums viriau sriuba su saldytais grybais (kainavo tik grietine)
Siandien buvo bulviniai blynai (tai ir vel grietine+1kiausinis+keli saukstai miltu)

Mes turim nemazai atsargu is kaimo, o kai pasibaigia - tada vel pasipildom thumbup.gif
Taigi, bulves, morkos, svogunai, obuoliai, ivairios konservuotos darzoves ir uogienes nieko nekainuoja... taip pat ir konservuoti pievagrybiai...
Atsakyti
aš padariau plovo, mum su vyru užteks trim dienom ax.gif dar brokolių sriubos išvirsiu thumbup.gif
Atsakyti
O as siendie padariau balandelius su bulviu kose ir burokeliu salotas (burokeliai,obuoliai, porai, prieskoniai, majonezas) ax.gif
Atsakyti