Įkraunama...
Įkraunama...

ką vakar gamino taupančios?

QUOTE(*ramunė* @ 2006 11 04, 00:55)
Tikrai labai skani sriubytė gaunasi tik aš vietoj makaronų įmetu pora saujų perlinių kruopų thumbup.gif

Na cia pagal skoni rolleyes.gif as kartais ryziu imetu ax.gif

Siandien gaminsiu tokia sriubyte, vistiena, kokia viena bulvyte, svogunas, morkos, siek tiek makaronu ir keptas batonas, supjaustytas kubeliais + prieskoniai smile.gif

Ir kugeli su farsu ir grybu padazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 04, 10:54)
Na cia pagal skoni  rolleyes.gif  as kartais ryziu imetu  ax.gif

Siandien gaminsiu tokia sriubyte, vistiena, kokia viena bulvyte, svogunas, morkos, siek tiek makaronu ir keptas batonas, supjaustytas kubeliais + prieskoniai  smile.gif

Ir kugeli su farsu ir grybu padazu  smile.gif

koki grybu padaza darysi?
Atsakyti
as ka tik gaminau sviezius troskintus kopustus, kurie troskinosi su dviem rukytom desrelem + duona. labai geras ir popigiaiskas patiekalas.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 11 04, 14:44)
koki grybu padaza darysi?

Ai, toki paprasta, pakepinsiu siek tiek grybu, svoguniukas, morkyte ir saukstas grietines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 04, 14:20)
Ai, toki paprasta, pakepinsiu siek tiek grybu, svoguniukas, morkyte ir saukstas grietines  rolleyes.gif

dedi papraastu grybus ar pievagrybius?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 11 04, 16:29)
dedi papraastu grybus ar pievagrybius?

Galima ir su pievagrybiais, bet pas mane pilnas saldiklis grybu smile.gif tai padazams naudoju baravykus, is vakaro isimu maza porcija (pas mane viskas supakuota) tai kai kita diena reikia gaminti jau buna istyrpie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 04, 16:37)
Galima ir su pievagrybiais, bet pas mane pilnas saldiklis grybu  smile.gif  tai padazams naudoju baravykus, is vakaro isimu maza porcija (pas mane viskas supakuota) tai kai kita diena reikia gaminti jau buna istyrpie  ax.gif

nu pabandysim padaryt,nes darydavau pievagrybiai+grietinele,o cia jau viskas brangiau iseina
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2006 11 03, 18:54)
Aš dariau taip
Pakelis vištu nugarėlių _ 2.5 lito Pakelis makaronų  1.5 lito
Išverdi atskirai , nugramdai mėsyte ir viską dedi į keptuvę.
Galima dar pomidorų padazo
liuks

na šeiminikutės -apšvieskit mane -kas tos vištų nugarėlės g.gif ? ir kokia jų kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 11 05, 02:53)
na šeiminikutės -apšvieskit mane -kas tos vištų nugarėlės g.gif ? ir kokia jų kaina ?

Cia kaip suprantu stuburas, kaulas, bet yra siek tiek mesos, dazniausiai is jo verdu sriuba ax.gif
Atsakyti
aš išvedu makaronus apkepinu faršą su svogūnais ir morkomis,sudedu į puodą su makaronais,įpilu tomato ir lydyto sūrio,labai greitai,sotu ir svarbiausia skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2006 11 05, 18:12)
aš išvedu makaronus apkepinu faršą su svogūnais ir morkomis,sudedu į puodą su makaronais,įpilu tomato ir lydyto sūrio,labai greitai,sotu ir svarbiausia skanu mirksiukas.gif

aš irgi kartais taip gaminu makaronus drinks_cheers.gif tik sūrio nededu ,čia lydytas -tai toks minkštutis ar ne ? tai jį visą ir įmest į puodą ?
Atsakyti
vakar virtos -keptos bulves su kiausu ir desrele.
Atsakyti