Sveikos
gal kuri numanot, kaip tokį pasigaminti namie? http://www.kavalgove...-batonelis.html
Lašišą prametam ir nom nom
http://www.delfi.lt/...s.d?id=67963014

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 14, 10:42)
bet atkreipėt dėmesį: jokios mėsos, nei kokių krūtinėlių, nei laisvej augintų jaučių, nei kiaušinių, nei pieno

QUOTE(Lyžuka @ 2015 05 14, 10:57)
bet atkreipėt dėmesį: jokios mėsos, nei kokių krūtinėlių, nei laisvej augintų jaučių, nei kiaušinių, nei pieno 

nevalgau tik lašišos ir česnakų
Man tai džiugiausia, kad bulvę radau tame sąrašiuke

Bet man bulvė tai sunkus maistas. Galėtų Lietuvoje išpopuliarėti tos sveikesnės, saldžiosios bulvytės

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 14, 12:16)
Bet man bulvė tai sunkus maistas. Galėtų Lietuvoje išpopuliarėti tos sveikesnės, saldžiosios bulvytės 

Man tai bulvė toks maistas, kuriuo galėčiau vien gyva būt

Saldžiosios nepatiko, keptos dar nieko, bet virtos tai viau. Nebent orkaitėj kept

QUOTE(miegapele @ 2015 05 14, 14:59)
Man tai bulvė toks maistas, kuriuo galėčiau vien gyva būt
Saldžiosios nepatiko, keptos dar nieko, bet virtos tai viau. Nebent orkaitėj kept

QUOTE(khaleesi @ 2015 05 13, 20:00)
labai paprasta, aš tokį dažnai darau, net vyrui patinka.
Datulės užplauti, jei kietesni galima pamirkyti vandenyje truputelį. Jas sumalti, įdėti riešutų sviesto, pakepintus keptuvėje avižus, o visą kitą ko širdis geidžia:)) Aš dar įdedu kokosų drožlės, sumalta apelsinų žievelę, razinų, džiovintų spanguolių, seklų įvairiausių ir t.t. Viską sumaišyti ir sukriesti į kokį indą lygiu paviršiumi, išlyginti ir įdėti į šaldytuvą Kai sukietės-supjaustyti.
Tik nepamirškite, kad visu ingridientus "sulypdo" datulės ir riešutų sviestas, tai jų turėtų būti daugiau negu kitų ingridientų. Taip pat gali būti arba datulių, arba žemės riešutų sviesto daugiau, irgi neblogai.
Papildyta:
Gal truputį ne į temą, bet gal atleisite:))
Radau dantų miltelius, juose yra tik trys ingridientai: calcium carbonate, sodium saccharin ir mentha piperita ether oil. Lyg tai visai nebloga sudetis. Ką jus galvojate?
Tiesa labai gerai valo dantis, man žiauriai patiko.
QUOTE(Charizma30 @ 2015 05 15, 18:18)
Gal truputį ne į temą, bet gal atleisite:))
Radau dantų miltelius, juose yra tik trys ingridientai: calcium carbonate, sodium saccharin ir mentha piperita ether oil. Lyg tai visai nebloga sudetis. Ką jus galvojate?
Į temą į temą

Sveikos,
Aš grįžau iš atsostogų Kipre
Vaje koks ten rojus, saulė , jūra, skanus maistas. Gyvenom viešbutyje, su pusryčiais, tai ryte be problemų rasdavau ką valgyti, na mano racionas labai nesikeitė
ryte pupelės, kepti pomidorai,šviežios daržovės, ir kepti grybukai . Vat su kuo nuklydau, tai su bandelėm
nu labai skanios jos ten buvo, karštos, su uogiene
dabar jau grįžau į doros kelią, jokio glitimo
O šiaip maistas tikrai skanus, braškės, melionai, arbūzai dieviško skonio. Arbūzai ir melionai, auga pakelėse, pirkdavom iš vietinių ūkininkų po 2 eur už vnt.
Va mūsų vakarienė

Kavinėse, visur rasi vegetariško maisto, o jei nerasi, tai bulvytės su Grill daržovėm, visada gelbsti
O jų Gemista ( cukinija įdaryta ryžiais ir daržovėmis ) be galo skanu !
Žodžiu atsotogos yra gėris, gaila kad jos baigiasi
Aš grįžau iš atsostogų Kipre

O šiaip maistas tikrai skanus, braškės, melionai, arbūzai dieviško skonio. Arbūzai ir melionai, auga pakelėse, pirkdavom iš vietinių ūkininkų po 2 eur už vnt.
Va mūsų vakarienė
Kavinėse, visur rasi vegetariško maisto, o jei nerasi, tai bulvytės su Grill daržovėm, visada gelbsti

O jų Gemista ( cukinija įdaryta ryžiais ir daržovėmis ) be galo skanu !
Žodžiu atsotogos yra gėris, gaila kad jos baigiasi