QUOTE(miegapele @ 2015 05 03, 18:31)
Labas,
Tai gi yra sojų grietinėlė, kitos kažkaip iš veganiško jogurto pasidaro tirštą grietinę. Pas mus dabar dažnai pietums būna virti ryžiai su keptom morkom, svogūnais, maistinėmis mielėmis, ant viršaus smulkinti špinatai, dar japoniško padažo užsipilam ir vau kaip skanu.
Tie patys bulviniai blynai, vietoj kiaušinio naudok avinžirnių miltus, sotu ir nereiks daug riebalų suvartoti.
Sėkmingai be kiaušinio darom žemaičių blynus su sojų faršu. Kol šiltos bulvės puikiai susilipdo tas blynas. Puikūs šaltibarkčiai gaunasi iš saulėgrąžų pieno. Tik jas reikia labai gerai sumalti.
Tiesiog bandyk keisti produktus, žiūrėk kas ką gali pakeisti.
Tai gi yra sojų grietinėlė, kitos kažkaip iš veganiško jogurto pasidaro tirštą grietinę. Pas mus dabar dažnai pietums būna virti ryžiai su keptom morkom, svogūnais, maistinėmis mielėmis, ant viršaus smulkinti špinatai, dar japoniško padažo užsipilam ir vau kaip skanu.
Tie patys bulviniai blynai, vietoj kiaušinio naudok avinžirnių miltus, sotu ir nereiks daug riebalų suvartoti.
Sėkmingai be kiaušinio darom žemaičių blynus su sojų faršu. Kol šiltos bulvės puikiai susilipdo tas blynas. Puikūs šaltibarkčiai gaunasi iš saulėgrąžų pieno. Tik jas reikia labai gerai sumalti.
Tiesiog bandyk keisti produktus, žiūrėk kas ką gali pakeisti.
Mačiau tą grietinėlė, bet susilaikiau pirkti, nes noriu paklausti, o jinai gerai tinka receptuose pakeisti ja vietoj karvės? Pvz., man patinka troškiniai su grietine-grietinėle. Ar jinai tinka? Kažkaip sojų pienas man nelabai. Patiko ryžiu, dar noriu avižų pabandyti, bet brangiai pirkti. Noriu pati pabandyti, bet dar bijau:))))
Kiek supranti reikia stiklinė avižų, dvi vandens, naktį pamirkyti, o iš ryto sumalti ir jeigu nepatiks nukošti. Teisingai?
iš anksto ačiū jums:))
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 03, 19:05)
Labas. Vaje, tiek gėrio turi, o negamini
Ar būtini konkretūs receptai ir įmantrūs patiekalai? Visas gėris - paprastume
Cukinijas sukepčiau su morkomis, pievagrybiais ir patiekčiau prie kurių nors kruopų ar bulvių, taip pat prie kietagrūdžių makaronų, bet ne šiuo atveju, jei jau pabodę. Sakau tik ateičiai, jog užfiksuotumėt, kad galima. Burokėlius šalia pasipjaustyti su citrinos sultimis.
Ir ankštiniai, ankštiniai bei dar kartą ankštiniai. Kai juos įtrauki į racioną, tai tik spėji ratu gamint ir tų pieno produktų visai nereikia, nebent tik sūris kur nors įsimaišo.
Grietinę, sviestą pakeiti augaliniu aliejumi ir tiek žinių.


Ir ankštiniai, ankštiniai bei dar kartą ankštiniai. Kai juos įtrauki į racioną, tai tik spėji ratu gamint ir tų pieno produktų visai nereikia, nebent tik sūris kur nors įsimaišo.
Grietinę, sviestą pakeiti augaliniu aliejumi ir tiek žinių.
Būtų smagu, jei įkeltumėt. Gal ir kitiems naujokams prireiks:)) Tik aš grybu nevalgau. Bet tai nesvarbu, tiesiog jų nedėdu, jeigu būna receptuose. Ir bulvės irgi retai valgom, kažkaip nesu jų mėgėja, labiau makaronus ar kruopas. Būčiau dėkinga.