QUOTE(Ruutta @ 2014 06 10, 08:50)
Sveika prisijungus
Dėl tų žaliųjų tai turbūt kaip ir su visu maisto - ką dedi to kalorijas ir skaičiuoji, jei reik. Aš į žaliuosius kokteilius žiūriu taip - jai suplaku visokių salotlapių, žalmynų su bananu tai skaitau, kad suvalgiau bananą

Aš lapus visokius bekaloriais laikau
bet jei pvz dedi dar chia seklu, spirulina, tai kaloringumas auga, tačiau, gal taip jau preciziškai nera ko skaičiuoti
Papildyta:
QUOTE(Edita K. @ 2014 06 04, 09:27)
ta pasme,kad vakar dieną aš valgiau negerai,nesubalansuotai,nerekomenduotinai ir pan.,nesugebu susitvarkyti darbe su normalia mityba ir tas šokoladas ir tie vaisiai po tokios dienos gal negeriausias pasirinkimas vakarienei...
rašykit mergaitės,kaip jūs valgot,ką skanaus gaminat,kaip sekėsi ir kaip nesisekė...norisi daugiau gyvenimiškų pavyzdžių...
mano treneris yra pasakęs - kur yra galimybė prisėsti yra galimybė ir pavalgyti. aš pavalgau pusryčius namuose (dažniausiai tai žalias kokteilis apie 400 ml), pasiemu dar vieną kokteilį su savimi į darbą, jį išgerti užtrunka kelias minutes ( tai būna užkandis 12 val.), paskui valgau pietūs 15-16 val. (pas mane pietų pertrauka tik 30 min., valgau su savimi atsineštą masta: pvz. cukinijos makaronus, kokias nors salotas, veganiškus suchi ir pan. spėjų pavalgyti per 30 min neišėjus iš kabineti ir arbatos išgerti). vakare grįžusi valgau salotas. nesijaučiu alkana, nes maitinuosi 4 kartus nedidelėmis porcijomis. kaip pajaučiu, kad norisi saldaus, leidžiu sau suvalgyti sudėtingų angliavandenių - pvz 50 g užpiltų vandeniu grikių, ryžių, man šie produktai užmuša norą valgyti šokoladą ar kitus saldumynus