QUOTE(Radmile @ 2014 05 29, 16:12)
tikrai 100 proc, miltai, cukrus, tik užvalgau, jau kitą dieną pleiskanos pasirodo
man į cukrų tai kažkaip reakcijos nėra... aišku tiek aš jo suvalgau - uobuolienės kokios šaukštą kitą ar chalvos kąsnis kitas, daugiau jo mano mityboj nebėra. Tiesa chalvos daugiau užvalgius pablogėja oda, tik nežinau, ar dėl cukraus ar dėl žemės riešutų ar dėl kitokios sudėtinės dalies, su tokiu produktu sunku pasakyt į ką tiksliai, kai ten ne viena sudėtinė dalis. Tik spėju, kad jei būtų į cukrų tai ir uogienė nepraeitų tada be pasekmių

O dėl miltų tai nežinau, nepamenu, kada ir valgiau kokio pyrago, o be to juose irgi kitko pilna, tai vėl nesuprasi. Makaronai nebent gryni miltai, kažkada suvalgius porciją buvau, tai dėl dermatito lyg nekibo, bet kitą ryta gerklėj gumulas, kažkokia nei tai sloga nei tai kažkas prasideda, pilve uraganas

Vėlgi neaišku, kaip veiktų, jei ilgiau tų miltų pavalgyčiau ir daugiau
Žodžiu kaip man oda tyli rami kol daržovės vaisiai kruopos ir nė žingsnio nuo jų