Na puikiai atrodo
Manau, kad tuo rėžimu karšto oro turėtų dar ir apskrust
Rasma
Ačiū, bandysiu kept.
jetus kaip man trūksta duonos ar kažko tokio
vis nutūkstu, privalgau miltų, tai seborėja niekaip iki galo neatsitraukia 
Sveikos
Aš šiandien dariau salotas su kvinoja, keptom cukinijom, korejietiškom morkytėm ir mėlynais svogūnas, skanumėlis
Sveikos
Aš šiandien dariau salotas su kvinoja, keptom cukinijom, korejietiškom morkytėm ir mėlynais svogūnas, skanumėlis
QUOTE(Radmile @ 2014 05 29, 16:07)
Rasma
A2i8, bandysiu kept.
vis nutūkstu, privalgau miltų, tai seborėja niekaip iki galo neatsitraukia 
Sveika
Ar esi tikra, kad nuo miltinių ji Tau nesitraukia? išsieksperimentavai galutinai?
QUOTE(Ruutta @ 2014 05 29, 15:10)
Sveika
Ar esi tikra, kad nuo miltinių ji Tau nesitraukia? išsieksperimentavai galutinai?
tikrai 100 proc, miltai, cukrus, tik užvalgau, jau kitą dieną pleiskanos pasirodo
QUOTE(Radmile @ 2014 05 29, 16:12)
man į cukrų tai kažkaip reakcijos nėra... aišku tiek aš jo suvalgau - uobuolienės kokios šaukštą kitą ar chalvos kąsnis kitas, daugiau jo mano mityboj nebėra. Tiesa chalvos daugiau užvalgius pablogėja oda, tik nežinau, ar dėl cukraus ar dėl žemės riešutų ar dėl kitokios sudėtinės dalies, su tokiu produktu sunku pasakyt į ką tiksliai, kai ten ne viena sudėtinė dalis. Tik spėju, kad jei būtų į cukrų tai ir uogienė nepraeitų tada be pasekmių
Žodžiu kaip man oda tyli rami kol daržovės vaisiai kruopos ir nė žingsnio nuo jų
Merginos,
aš niekad nebuvau mėgėja visokių ryžių trapučių, tačiau paskutiniu metu paragavau ir labai patiko trapučiai iš kukrūzų. Vis pagaunu save jų pakramsnojant. Suprantu, kad perdirbti grūdai tie trapučiai yra, nieko gero, bet pagal sudėtį nieko ir blogo nematau
Bandžiau skaityt angliškai tai jie labai kritikuojami, kad atseit jų išpūtimo proceso metu naudojama aukšta temperatūra ir todėl susidaro akrilamidas, toksiška medžiagaį. Paskaičius apie jį daugiau tai jis susidaro ir kavoje ją skrudinant, bulvėse jas kepant ir daugumoje maisto produktų kepimo metu ir daug didesniais kiekiais.
šiaip ką manot apie trapučius? Ar valgot?
aš niekad nebuvau mėgėja visokių ryžių trapučių, tačiau paskutiniu metu paragavau ir labai patiko trapučiai iš kukrūzų. Vis pagaunu save jų pakramsnojant. Suprantu, kad perdirbti grūdai tie trapučiai yra, nieko gero, bet pagal sudėtį nieko ir blogo nematau
šiaip juos kritikuoja, nes staigiai sukelia gliukozės kiekį kraujyje, glikemijos indeksas labai aukštas
apie 80-90
QUOTE(Ruutta @ 2014 05 29, 16:21)
Merginos,
Bandžiau skaityt angliškai tai jie labai kritikuojami, kad atseit jų išpūtimo proceso metu naudojama aukšta temperatūra ir todėl susidaro akrilamidas, toksiška medžiagaį. Paskaičius apie jį daugiau tai jis susidaro ir kavoje ją skrudinant, bulvėse jas kepant ir daugumoje maisto produktų kepimo metu ir daug didesniais kiekiais.
Manęs tai jie šiaip netraukia, ne maistas kažkaip jie man.
Beje, mano tėvams vakar buvo bloga nuo jų savo ridikėlių
Suprasi čia žmogau.
Labas rytas,
kepiau ir aš vakar tuos "kukurūzų košiukus"... Praminiau juos taip, nes nežinau ar taip turi gautis, ar man kažkas nesigavo, bet jie iškepė tokie minkšti, tarsi guminiai, tik viršus apždžiuvo, o ne apskrudo karšto oro funkcijos dėka
Rasma jie ir pas tave tokie guminukau drėgnoki gavosi?
Viskas kaip ir pagal aprašymą buvo: po maždaug valandos pastovėjimo sudžiuvo į tokią vartomą gumą, supjausčiau (nes nedariau tarpelių, patys pasidarė kepant kai susitraukė), bet iškepus ir liko guma
Skonis irgi dar nežinau - tiesiog joks
kepiau ir aš vakar tuos "kukurūzų košiukus"... Praminiau juos taip, nes nežinau ar taip turi gautis, ar man kažkas nesigavo, bet jie iškepė tokie minkšti, tarsi guminiai, tik viršus apždžiuvo, o ne apskrudo karšto oro funkcijos dėka
Ruuta, jau tu taip cia svariai valgai - kad del tu kukuruzu trapuciu, nepergyvenk, nemirsi, nei del uzsikimsimo arteriju nei ko nors panasaus.
Monteverte, kiek ziuriu i fitness merginas, kuo labiau pasikachialinusios, tuo mazesne krutine. ir joms taip gerai? zodziu, proteina gal ir daro ryskinimosi stebuklus, bet tik ne krutines srity. kodel kai kurios net skuba detis implantus?
Monteverte, kiek ziuriu i fitness merginas, kuo labiau pasikachialinusios, tuo mazesne krutine. ir joms taip gerai? zodziu, proteina gal ir daro ryskinimosi stebuklus, bet tik ne krutines srity. kodel kai kurios net skuba detis implantus?
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 29, 17:52)
Gal per greit ant tuščio skrandžio abu privalgė?
Labas rytas
Tu manęs vis klausi ko kaip kokios profesorės. Iš kur aš žinau kodėl kitoms taip? Jos tikriausiai džiovinasi ar pan. Tai tu ne į moteris tada žiūrėk, žiūrėk į vyrus, kurie patampa daug didesni, įskaitant ir krūtinės srity, užsiaugina papus
Jie nesiekia nusikratyti savo svorio, greičiau priaugti. O aš siekiu išlaikyti ką turiu, nenoriu būti suskrudusi džiūvena su implantais. Be to juk aš netampau po 50 kg štangų ar svarmenų krūtinės srityje, juk mano sportas kitoks.
Papildyta:
Nžn
Tikriausiai žinant juos turėjo su kokiu nors valgymu juos valgyti, bet gal sumąstė vienus, tik su duona
QUOTE(given444 @ 2014 05 30, 08:38)
Tu manęs vis klausi ko kaip kokios profesorės. Iš kur aš žinau kodėl kitoms taip? Jos tikriausiai džiovinasi ar pan. Tai tu ne į moteris tada žiūrėk, žiūrėk į vyrus, kurie patampa daug didesni, įskaitant ir krūtinės srity, užsiaugina papus
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2014 05 30, 08:40)
Gal per greit ant tuščio skrandžio abu privalgė?
Aš esu kartą morkom vėmus po jų privalgymo 
Nžn