Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

Na puikiai atrodo bigsmile.gif Manau, kad tuo rėžimu karšto oro turėtų dar ir apskrust g.gif
Atsakyti
Rasma bigsmile.gif Ačiū, bandysiu kept.
jetus kaip man trūksta duonos ar kažko tokio rolleyes.gif vis nutūkstu, privalgau miltų, tai seborėja niekaip iki galo neatsitraukia doh.gif

Sveikos smile.gif

Aš šiandien dariau salotas su kvinoja, keptom cukinijom, korejietiškom morkytėm ir mėlynais svogūnas, skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 29 gegužės 2014 - 14:12
QUOTE(Radmile @ 2014 05 29, 16:07)
Rasma  bigsmile.gif  A2i8, bandysiu kept.
jetus kaip man trūksta duonos ar kažko tokio  rolleyes.gif vis nutūkstu, privalgau miltų, tai seborėja niekaip iki galo neatsitraukia  doh.gif

Sveika 4u.gif
Ar esi tikra, kad nuo miltinių ji Tau nesitraukia? išsieksperimentavai galutinai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 05 29, 15:10)
Sveika  4u.gif
Ar esi tikra, kad nuo miltinių ji Tau nesitraukia? išsieksperimentavai galutinai?  biggrin.gif

tikrai 100 proc, miltai, cukrus, tik užvalgau, jau kitą dieną pleiskanos pasirodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 05 29, 16:12)
tikrai 100 proc, miltai, cukrus, tik užvalgau, jau kitą dieną pleiskanos pasirodo  doh.gif

man į cukrų tai kažkaip reakcijos nėra... aišku tiek aš jo suvalgau - uobuolienės kokios šaukštą kitą ar chalvos kąsnis kitas, daugiau jo mano mityboj nebėra. Tiesa chalvos daugiau užvalgius pablogėja oda, tik nežinau, ar dėl cukraus ar dėl žemės riešutų ar dėl kitokios sudėtinės dalies, su tokiu produktu sunku pasakyt į ką tiksliai, kai ten ne viena sudėtinė dalis. Tik spėju, kad jei būtų į cukrų tai ir uogienė nepraeitų tada be pasekmių g.gif O dėl miltų tai nežinau, nepamenu, kada ir valgiau kokio pyrago, o be to juose irgi kitko pilna, tai vėl nesuprasi. Makaronai nebent gryni miltai, kažkada suvalgius porciją buvau, tai dėl dermatito lyg nekibo, bet kitą ryta gerklėj gumulas, kažkokia nei tai sloga nei tai kažkas prasideda, pilve uraganas doh.gif Vėlgi neaišku, kaip veiktų, jei ilgiau tų miltų pavalgyčiau ir daugiau g.gif
Žodžiu kaip man oda tyli rami kol daržovės vaisiai kruopos ir nė žingsnio nuo jų biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,
aš niekad nebuvau mėgėja visokių ryžių trapučių, tačiau paskutiniu metu paragavau ir labai patiko trapučiai iš kukrūzų. Vis pagaunu save jų pakramsnojant. Suprantu, kad perdirbti grūdai tie trapučiai yra, nieko gero, bet pagal sudėtį nieko ir blogo nematau g.gif Bandžiau skaityt angliškai tai jie labai kritikuojami, kad atseit jų išpūtimo proceso metu naudojama aukšta temperatūra ir todėl susidaro akrilamidas, toksiška medžiagaį. Paskaičius apie jį daugiau tai jis susidaro ir kavoje ją skrudinant, bulvėse jas kepant ir daugumoje maisto produktų kepimo metu ir daug didesniais kiekiais.
šiaip ką manot apie trapučius? Ar valgot?
Atsakyti
šiaip juos kritikuoja, nes staigiai sukelia gliukozės kiekį kraujyje, glikemijos indeksas labai aukštas smile.gif apie 80-90
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 05 29, 16:21)
Merginos,
aš niekad nebuvau mėgėja visokių ryžių trapučių, tačiau paskutiniu metu paragavau ir labai patiko trapučiai iš kukrūzų. Vis pagaunu save jų pakramsnojant. Suprantu, kad perdirbti grūdai tie trapučiai yra, nieko gero, bet pagal sudėtį nieko ir blogo nematau  g.gif Bandžiau skaityt angliškai tai jie labai kritikuojami, kad atseit jų išpūtimo proceso metu naudojama aukšta temperatūra ir todėl susidaro akrilamidas, toksiška medžiagaį. Paskaičius apie jį daugiau tai jis susidaro  ir kavoje ją skrudinant, bulvėse jas kepant ir daugumoje maisto produktų kepimo metu ir daug didesniais kiekiais.
šiaip ką manot apie trapučius? Ar valgot?

Manęs tai jie šiaip netraukia, ne maistas kažkaip jie man.
Beje, mano tėvams vakar buvo bloga nuo jų savo ridikėlių blink.gif Jie taip mano, nes daugiau nesusieja savo savijautos su niekuo. Keista, keista. Man pridėjo tų ridikėlių, tai man nieko g.gif
Suprasi čia žmogau.
Atsakyti
Labas rytas,
kepiau ir aš vakar tuos "kukurūzų košiukus"... Praminiau juos taip, nes nežinau ar taip turi gautis, ar man kažkas nesigavo, bet jie iškepė tokie minkšti, tarsi guminiai, tik viršus apždžiuvo, o ne apskrudo karšto oro funkcijos dėka doh.gif Rasma jie ir pas tave tokie guminukau drėgnoki gavosi? g.gif Viskas kaip ir pagal aprašymą buvo: po maždaug valandos pastovėjimo sudžiuvo į tokią vartomą gumą, supjausčiau (nes nedariau tarpelių, patys pasidarė kepant kai susitraukė), bet iškepus ir liko guma unsure.gif Skonis irgi dar nežinau - tiesiog joks biggrin.gif
Atsakyti
Ruuta, jau tu taip cia svariai valgai - kad del tu kukuruzu trapuciu, nepergyvenk, nemirsi, nei del uzsikimsimo arteriju nei ko nors panasaus. rolleyes.gif

Monteverte, kiek ziuriu i fitness merginas, kuo labiau pasikachialinusios, tuo mazesne krutine. ir joms taip gerai? zodziu, proteina gal ir daro ryskinimosi stebuklus, bet tik ne krutines srity. kodel kai kurios net skuba detis implantus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 29, 17:52)
Beje, mano tėvams vakar buvo bloga nuo jų savo ridikėlių blink.gif

Gal per greit ant tuščio skrandžio abu privalgė? g.gif Aš esu kartą morkom vėmus po jų privalgymo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(given444 @ 2014 05 30, 08:38)
Monteverte, kiek ziuriu i fitness merginas, kuo labiau pasikachialinusios, tuo mazesne krutine. ir joms taip gerai? zodziu, proteina gal ir daro ryskinimosi stebuklus, bet tik ne krutines srity. kodel kai kurios net skuba detis implantus?  rolleyes.gif

Tu manęs vis klausi ko kaip kokios profesorės. Iš kur aš žinau kodėl kitoms taip? Jos tikriausiai džiovinasi ar pan. Tai tu ne į moteris tada žiūrėk, žiūrėk į vyrus, kurie patampa daug didesni, įskaitant ir krūtinės srity, užsiaugina papus biggrin.gif Jie nesiekia nusikratyti savo svorio, greičiau priaugti. O aš siekiu išlaikyti ką turiu, nenoriu būti suskrudusi džiūvena su implantais. Be to juk aš netampau po 50 kg štangų ar svarmenų krūtinės srityje, juk mano sportas kitoks.
Papildyta:
QUOTE(Ruutta @ 2014 05 30, 08:40)
Gal per greit ant tuščio skrandžio abu privalgė?  g.gif Aš esu kartą morkom vėmus po jų privalgymo  doh.gif

Nžn g.gif Tikriausiai žinant juos turėjo su kokiu nors valgymu juos valgyti, bet gal sumąstė vienus, tik su duona
Atsakyti