Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

QUOTE(Radmile @ 2014 06 03, 17:53)
Laba,
o kur kale rasti LT, nu niekur jokio pardėj nesu mačiusi  g.gif
O ir turguj nemačiau  g.gif

jo, neblogas klausimas g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip gyvenate, kas šiandien pietums ?

Pas mane kvinoja salotos va tokios http://www.biosala.l...vinoja-salotos/
Nu kaip man patinka ta kvinoja rolleyes.gif tik brangoka aišku g.gif Ir niekur daugiau apart Prizmos nemačius aš g.gif

Čia kažkurią dieną dariau tokį patiekalą pasidalinsiu receptu, man buvo labai skanu: Šparaginės pupeles troškinau su daug svogūno, morkų ir kalafioro, tada įpyliau cocosų grietinėlės , (irgi radau prizmoje, ir nebrangi, toks mažas pop. pokiukas 2,99 ), dar česnako dėjau gale, nu tikrai labai skanu, suvirtomis bulvėmis ir salotomis , niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 06 04, 10:14)
Sveikos smile.gif
Kaip gyvenate, kas šiandien pietums ?

labas smile.gif

Pas mane grikiai su namine adzika ir gaivios salotos is cherry pomidoriuku, avokadu, svogunu laisku, agurku ( uzpiluj sezamu aliejus su granatu sirupu) smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau as Kale lapu . Kvapelis tai nelabia koks biggrin.gif Dariau kokteili is kale, braskiu, bananu, vandens ir poros datuliu del ivairoves. Man spinatai labiau patinka. O medziagu vertingu nelabai ir maziau turi. Salotoms ryt pabandysiu, bet speju nepatiks man.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 06 04, 20:41)
Nusipirkau as Kale lapu . Kvapelis tai nelabia koks  biggrin.gif  Dariau kokteili is kale, braskiu, bananu, vandens ir poros datuliu del ivairoves. Man spinatai labiau patinka. O medziagu vertingu nelabai ir maziau turi. Salotoms ryt pabandysiu, bet speju nepatiks man.

Kur pirkai ? Aisku jeigu tu LT smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Merginos ir moterys, bet nepamirškite, kad įvairius žalėsius vistiek reikia maišyti, skanu ar neskanu mirksiukas.gif Įvairovė būtina.
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 06 04, 21:58)
Kur pirkai ? Aisku jeigu tu LT smile.gif

As UK 4u.gif
QUOTE(Monteverte @ 2014 06 04, 22:00)
Sveikutės.
Merginos ir moterys, bet nepamirškite, kad įvairius žalėsius vistiek reikia maišyti, skanu ar neskanu mirksiukas.gif Įvairovė būtina.

zinau, zinau biggrin.gif del to Kale ir isbandziau mirksiukas.gif nes visa menesi spinatais gyvenau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 06 04, 21:41)
Nusipirkau as Kale lapu . Kvapelis tai nelabia koks  biggrin.gif  Dariau kokteili is kale, braskiu, bananu, vandens ir poros datuliu del ivairoves. Man spinatai labiau patinka. O medziagu vertingu nelabai ir maziau turi. Salotoms ryt pabandysiu, bet speju nepatiks man.

man tai jie patinka, tik sunkiau susimala kokteiliuose jei didesni. As auginu pati, pernai auginau, ir siemet pasisejau
Atsakyti
Organizuoju savo pirma vegetariska gimtadieni. Praeitais metais del sios priezasties nusprendziau nedaryt gimtadienio, o siemet nusprendziau pavaisinti savo svecius neeiliniais valgiais. Jau sugalvojau daug uzkandziu, bet nesumastau ka galeciau pagamint karsto. Gal kas turi pasiulymu?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2014 06 05, 16:45)
Organizuoju savo pirma vegetariska gimtadieni. Praeitais metais del sios priezasties nusprendziau nedaryt gimtadienio, o siemet nusprendziau pavaisinti savo svecius neeiliniais valgiais. Jau sugalvojau daug uzkandziu, bet nesumastau ka galeciau pagamint karsto. Gal kas turi pasiulymu?

Ankštiniai su rudaisiais ryžiais ir salotomis thumbup.gif dar padažiuką kokį ir visi pataps vegetarais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2014 06 04, 19:41)
Nusipirkau as Kale lapu . Salotoms ryt pabandysiu, bet speju nepatiks man.

Salotoms Kale yra labai sprangi, bet lyg radau būdą ją suminkštinti. Aš ją labai smulkiai susipjaustau. Pasidarau tokį padažiūką iš:

2 a.š. extra virgin alyvuogių aliejaus;
3 v.š apelsinų sulčių;
2 v.š citrinų sulčių;
1 a.š agave sirupo;
1/4 a.š dijono garstyčių;
1 skiltelė trinto česnako;
Šiek tiek jūros druskos ant šaukštelio galiuko.

Viską sumaišau tarpusavyje ir tada užpilu ant pjaustytų Kale lapų. 1-2 min pamasažuoju paminkau. Kale akivaizdžiai suminkštėja, subliūkšta tos sprangios sienelės. Tada dedu kitus salotų ingridientus ir galima valgyti essen.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(waidoshele @ 2014 06 05, 16:45)

Jeigu tardiciškai lietuviškai- cepelinai su grybų, morkų ir svogūnų įdaru wink.gif
Arba baklažanų suktinukai, http://www.veggiebel...-pine-nuts.html

Labai lauksim įspūdžių iš gimtadienio, receptų kas labaiusiai patiko ir aišku stalo foto bigsmile.gif

Geriu late su sojos pienu, prisiplakaiu pūtų visą puodą bigsmile.gif
Galvoju, nu kodėl, tie kur prekiauja kava išsinešimui neturi kokio nors dairy-free pieno verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 06 birželio 2014 - 07:35