Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

QUOTE(dives @ 2014 09 08, 10:14)
Sveikos, aš kaip beveik atsisakiusi mėsos žinokit sunkiai randu ką valgyt pasigamint, sakykit, kur vegaterai dalinasi receptūra 4u.gif

Googlinant rasite, bet iš esmės, tai orientuokitės į visokiausius ankštinius ir juos įkorporuokite prie kruopų, bulvių, kitų daržovių. Dar soja, jei pripažįstate bei virtinukai, kukuliai, blynukai su visokiais įdarais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 08, 10:28)
Googlinant rasite, bet iš esmės, tai orientuokitės į visokiausius ankštinius ir juos įkorporuokite prie kruopų, bulvių, kitų daržovių. Dar soja, jei pripažįstate bei virtinukai, kukuliai, blynukai su visokiais įdarais.

sunkus atvejis, nes aš krypstu ir į žaliagalvių pusę, tai man virtunukai, blynukai tabu..vienu žodžiu nėra ką valgyt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 08, 11:42)
sunkus atvejis, nes aš krypstu ir į žaliagalvių pusę, tai man virtunukai, blynukai tabu..vienu žodžiu nėra ką valgyt... smile.gif

O kaip Jūs žadat būt žaliavalge, jei manot, kad nėr ką valgyt biggrin.gif Aš visad galvojau, kad žaliavalgiai kaip tik yra įsitikinę, jog pilna visko valgomo g.gif
Jei krypstat ta linkme tai Ekologiško gyvenimo būdo temoje yra Žalio maisto tema, gal ten gausit įkvėpimo mirksiukas.gif Taip pat čia dietų skyrelyje yra Veganų tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 08, 10:42)

Na taip, aš dažnai irgi taip pagalvoju, kad nėra ką. Labai netinkamu laiku gyvename, kai parduotuvės lūžta ir mirga marga nuo visko, bet visame tame - nuodai. O dauguma to net nesuvokia ir savo alinasi.
Jei linkstate į žaliavalgystę, tai gali būti sunku čia bendrauti, nes galime tuos visokius kukuliukus paminėti ir suerzinti mirksiukas.gif Nebent atspari esate. Žaliavalgiai šiaip turi ir savo temą, tik visgi gerai pagalvokite ar to norite ir ar pajėgsite, nes tikrai labai labai sunku Lietuvos sąlygomis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 08, 11:09)
Na taip, aš dažnai irgi taip pagalvoju, kad nėra ką. Labai netinkamu laiku gyvename, kai parduotuvės lūžta ir mirga marga nuo visko, bet visame tame - nuodai. O dauguma to net nesuvokia ir savo alinasi. 
Jei linkstate į žaliavalgystę, tai gali būti sunku čia bendrauti, nes galime tuos visokius kukuliukus paminėti ir suerzinti mirksiukas.gif Nebent atspari esate. Žaliavalgiai šiaip turi ir savo temą, tik visgi gerai pagalvokite ar to norite ir ar pajėgsite, nes tikrai labai labai sunku Lietuvos sąlygomis.

ne, aš savo mitybą kuriuos, ta prasme, kas man gerai ir tinka, kažkaip miltiško nenoriu, bet kad 100proc. atsisakyt termiškai apdoroto maisto, tai irgi ne, na sakykime, iš miltinių tikrai pasilieku pilno grūdo makaronus, man tai mūsų sąlygom yra nesamonė būt 100proc. žaliavalgiu, skurdus pasirinkimas, na aš dar tikrai nepribrendau..
Atsakyti
dives,kaip suprantu nori kuo daugiau žaliavalgiškų patiekalų,bet retkarčiais ir pavartoti įprastinių vege patiekalų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 08, 20:45)
dives,kaip suprantu nori kuo daugiau žaliavalgiškų patiekalų,bet retkarčiais ir pavartoti įprastinių vege patiekalų g.gif

taip, vienu zodziu, valgysiu kas man skanu, bet kazkuria ten viena kryptim neisiu...na ka...uzsimerkiau avinzirnius, ryt pirma syki bandysiu is ju kotletus gamintis
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 08, 20:55)
taip, vienu zodziu, valgysiu kas man skanu, bet kazkuria ten viena kryptim neisiu...na ka...uzsimerkiau avinzirnius, ryt pirma syki bandysiu is ju kotletus gamintis

tiesiog vegetariška mityba ir tiek mirksiukas.gif
pagal kokį receptą darysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 08, 22:04)
tiesiog vegetariška mityba ir tiek mirksiukas.gif
pagal kokį receptą darysi ax.gif

...bet aš žuvį valgau blush2.gif ...dabar tai jauciu varysit lauk mane..
dar nezinau recepto....o dabar jau is tel.rasau..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 08, 22:44)

Nieko, pabūsi ilgiau, išrūkysim tą žuvį iš tavęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 08, 21:44)

biggrin.gif yra pirmam psl surašytos visos vegetarizmo rūšys,tad viskas čia ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vaišinu dieviškais pusryčiais

špinatai, bananai, bruknės, avokadas, bananas saliero lapai ir baltosios chia sėklos

user posted image

user posted image

vakarienei tai geriau nesakysiu ka valgysiu, nes paskaičiau pirmą puslapį..tai kaip tik supratau, kad čia netoleruotinos, net mintys apie mėsą, žuvį
Atsakyti