Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 04, 12:28)
Spinatus as paminejau kaip pavyzdi.
Kaip daznai valgote produktus su gelezim?
Kiekviena diena, ar uztenka reciau?
Dekui labai uz linka ir uz atsakymus  ax.gif .

specialiai nevalgau nieko. valgau ką noriu ir viskas g.gif
norint pastiprinti sveikatos būklė,gal reikėtų specialiai kasdien suvatoti kažką su geleimi g.gif
pvz kad ir sulčių rytais išgerti.geras kokteilis yra brokėliai,morkos ir medus.sako greit geležis atsistato.
per vasarą kasdien reikėjo vartoti serbentus,žemuoges,dilgėlias,vyšnias g.gif jie super tam reikale.

kitas dalykas,vietoj to kad gryžti prie mėsos,tai geriau floradixa pagerti,blogiau nebus 4u.gif
Atsakyti
Aš geriau rinkčiausi gerą papildą, ypač, kai šiais laikais yra prikomplektuota net iš tų pačių augalų, tik kainuoja jie brangiau aišku, bet tik ne negyvą padarėlį, lavonieną schmoll.gif
Atsakyti
O aš turbūt daugiau daržoviu, grudų, kuriuose geležies yra daugiau smile.gif, nes kiek supratau dar labai nera geležis nukritus, beje matet Rimi eina akcija koksu aliejui 2 už 1 kainą, gal pirkote jau kuri? Kažkaip visa laika tokius produktus siunčiuosi, baisu, kad nebūtų ko primakaluota ...
Atsakyti
Gelezies papilda man gydytojas jau israse, bet tik menesiui.
Jei po to vel maitinsiuos, kaip maitinaus - bus tas pats rezultatas, del to ir atejau i sita tema.
Ir tikrai nenoriu istisai gerti kokius nors papildus, geriau jau gauti gelezies su maistu, mano galva ax.gif .
Kol kraujo tyrimas neparode trukumo, nesidomejau kokiu produktu rekia valgyti, kad gautum gelezies, bet visada valgiau daug lapiniu salotu, braskiu ir t.t.
Dabar beliko arba skaiciuot gelezies kieki is vegetariniu produktu, arba grizt prie mesos, ko as visiskai nenoriu. Tad kol kas bandysiu pirma varianta.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 09 04, 13:57)
O aš turbūt daugiau daržoviu, grudų, kuriuose geležies yra daugiau smile.gif, nes kiek supratau dar labai nera geležis nukritus, beje matet Rimi eina akcija koksu aliejui 2 už 1 kainą, gal pirkote jau kuri? Kažkaip visa laika tokius produktus siunčiuosi, baisu, kad nebūtų ko primakaluota ...

Lygtais jis rafinuotas
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 04, 14:13)
Gelezies papilda man gydytojas jau israse, bet tik menesiui.
Jei po to vel maitinsiuos, kaip maitinaus - bus tas pats rezultatas, del to ir atejau i sita tema.
Ir tikrai nenoriu istisai gerti kokius nors papildus, geriau jau gauti gelezies su maistu, mano galva  ax.gif .
Kol kraujo tyrimas neparode trukumo, nesidomejau kokiu produktu rekia valgyti, kad gautum gelezies, bet visada valgiau daug lapiniu salotu, braskiu ir t.t.
Dabar beliko arba skaiciuot gelezies kieki is vegetariniu produktu, arba grizt prie mesos, ko as visiskai nenoriu. Tad kol kas bandysiu pirma varianta.

O kuo blogiau yra geri papildai nei šiuolaikinis maistas? smile.gif Iš tiesų tai nesuprantu žmonių, kurie bijo papildų. Nesuprantu kaip jie mąsto, kuo jie tai grindžia?
Atsakyti
svarbu nebrokuoti pupeliu. mes per mazai ankstiniu suvartojam. mano aplinkoje gimines ir draugai - isis ju nevartoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 04, 13:32)
Lygtais jis rafinuotas
Papildyta:

O kuo blogiau yra geri papildai nei šiuolaikinis maistas? smile.gif Iš tiesų tai nesuprantu žmonių, kurie bijo papildų. Nesuprantu kaip jie mąsto, kuo jie tai grindžia?

As nebijau papildu ax.gif . Tiesiog manau, kad jei imanoma gauti trukstamu medziagu su maistu, kodel to nepadarius? Jei tai neveiks, tada galvosiu ka toliau daryt.
Iki siol as valgiau tiesiog kas man skanu ir tiek, negalvodama uztenka man cia visko, ar ne.

Aciu, moteros, uz patarimus ax.gif .

p.s. su pupelem tai beda, kad as pamirstu jas is vakaro uzmerkti biggrin.gif . Valgau tik raudonas ir sparagus del to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 04 rugsėjo 2014 - 13:41
dėl tų pupelių, aš jų pavyzdžiui vartoti negaliu, man iškart stoja skrandis ir bloga - tiek nuo baltų, tiek nuo tamsių, ar jos mišrainės pavidalo, ar apdirbtos kokiam nors vegetariškam burgery verysad.gif
Geležies papildų irgi ne schmoll.gif nes viduriai iškarto kietėja, ir taip, kad atsiduriu ligoninėj doh.gif
Bandysiu gauti kitais būdais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 09 04, 14:51)
dėl tų pupelių, aš jų pavyzdžiui vartoti negaliu, man iškart stoja skrandis ir bloga - tiek nuo baltų, tiek nuo tamsių, ar jos mišrainės pavidalo, ar apdirbtos kokiam nors vegetariškam burgery  verysad.gif
Geležies papildų irgi ne  schmoll.gif nes viduriai iškarto kietėja, ir taip, kad atsiduriu ligoninėj  doh.gif
Bandysiu gauti kitais būdais  ax.gif

O tai ką valgot tada? Tik lęšius ar visus tuos gyvulinius produktus kaip daug varškės, sūrio, kiaušinių?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 04, 14:54)
O tai ką valgot tada? Tik lęšius ar visus tuos gyvulinius produktus kaip daug varškės, sūrio, kiaušinių?

avinžirnius, lęšius, burokėlius, vaisius, kiaušinių ir varškės grynu pavidalu nemėgstu schmoll.gif
valgau to, ko organizmui norisi smile.gif kaip sakiau, vegetarizmą buvau apleidusi, bet bandysiu sugrįžti, ir jei matysiu, kad hemoglobinas krenta, tarsimės su dietologe ax.gif
Atsakyti
Pabandykit Dottie valgyti žalias, nesunokusias pupeles, pupas, jos žymiai lengvesnis maistas ir taip neapkrauna skrandžio smile.gif,man šios vasaros atradimas: nesunokiusios pupos, ir šiaip naudoju daug kur jas ir prisšaldžiau nemažai smile.gif
Atsakyti
Sužinojau iš Jūsų apie bananų-riešutų pieno kokteilį, jetau kaip gardu...o dar plius sveika, dukra likutį susipylė į ZOKU ledainę, tai išvis super-ledai gavos...aš dar pagardinau baltyminiais išrūgų milteliais, prieš sportą čia, na labai ačiū už receptūrą, aš dar tik mokinuosi blush2.gif
Atsakyti