Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetarizmas - šaunus gyvenimo būdas :)

sveikos,

šiandien buvau aps savo gydytoją,visgi davė pasidaryti kalio tyrimą ax.gif blogiau sakė nebus,tai va amtysim tas bulvių troškimas su kuo susijęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 12, 11:23)
sveikos,

šiandien buvau aps savo gydytoją,visgi davė pasidaryti kalio tyrimą ax.gif blogiau sakė nebus,tai va amtysim tas bulvių troškimas su kuo susijęs lotuliukas.gif

Manau be reikalo tu čia pergyveni, tiesiog toks laikas, šviežias bulvių derlius, patinka ir man ir tikrai šiuo metu daugiau jų norisi ir daugiau valgau, nei pavasarį, kai į jas suvytusias pažiūrėdavau ir noras praeidavo biggrin.gif O kalio ne tik bulvėse, bet ir bananuose labai daug, tai turbūt esant trūkumui ir ant bananų pult norėtum mirksiukas.gif beje kalio perdozuot nereikia
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 09 12, 09:29)
Manau be reikalo tu čia pergyveni, tiesiog toks laikas, šviežias bulvių derlius, patinka ir man ir tikrai šiuo metu daugiau jų norisi ir daugiau valgau, nei pavasarį, kai į jas suvytusias pažiūrėdavau ir noras praeidavo  biggrin.gif O kalio ne tik bulvėse, bet ir bananuose labai daug, tai turbūt esant trūkumui ir ant bananų pult norėtum  mirksiukas.gif beje kalio perdozuot nereikia

ne,visai ne dėl to ėjau,buvo suplanuotas vizitas jau. tik va taip gavos,kad ji pati man jį liepė pasidaryti. juokais parašiau dėl tų bulvių smile.gif šidris labai kalatuojasi,pulsas ištisai viršijantis 100 ribą. tai va dėl to davė mirksiukas.gif

o buvo laikas kai valgiau tik bananu ištisai,gal birželio-liepos mėnesiai buvo blush2.gif buvo tik vaisiai,daugiau nieko mano racione doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 12 rugsėjo 2014 - 09:33
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 11, 22:14)
o šiaip visoms toks klausimas-ką dažniausiai gaminat pusryčiams,ką pietums,ką vakarienei? blush2.gif

labas rytas 4u.gif
pusryciam dazniausiai vaisiai, pietum visokie troskiniai, kruopos, darzoves (uzvakar valgiau grikius su pakepintu svogunu, paprika, morkom ir kukuruzais), vakarienei arba kas nuo pietu, arba kiausiniai, varske. mano meniu labai paprasti, nes kazka mandro tingiu gaminti, tam reikia ikvepimo smile.gif labai megstu saldumynus, kaip sito gerio atsisakyti nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 09 12, 09:35)
labas rytas  4u.gif
pusryciam dazniausiai vaisiai, pietum visokie troskiniai, kruopos, darzoves (uzvakar valgiau grikius su pakepintu svogunu, paprika, morkom ir kukuruzais), vakarienei arba kas nuo pietu, arba kiausiniai, varske.  mano meniu labai paprasti, nes kazka mandro tingiu gaminti, tam reikia ikvepimo  smile.gif  labai megstu saldumynus, kaip sito gerio atsisakyti nezinau  doh.gif

oo,tavo meniu daugmaž kaip mano bigsmile.gif
galvojau kad aš viena čia taip nieko mandrei nevalgau/negaminu blush2.gif
Atsakyti
o man pusryčiams niekad nesinori ir nepavyksta vaisių valgyt, nes per vasaros karščius kelis kartus bandžiau ir man nieko gero iš tų vaisių per pusryčius. Man viskas atvirkščiau: pusryčiai visad grūdiniai, pietūs daržoviniai - ankštiniai, o vaisių labiausiai į pavakarę pradedu norėt. Dabar daug obuolių, tai juos graužiu dažnai. Reikia atsivalgyt smile.gif
Papildyta:
o gamint tai iš viso nei noro turiu nei poreikio. Daugiausia laiko užima kokių daržovių pasitroškint arba salotų pasipjaustyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 09 12, 10:35)
labas rytas  4u.gif
pusryciam dazniausiai vaisiai, pietum visokie troskiniai, kruopos, darzoves (uzvakar valgiau grikius su pakepintu svogunu, paprika, morkom ir kukuruzais), vakarienei arba kas nuo pietu, arba kiausiniai, varske.  mano meniu labai paprasti, nes kazka mandro tingiu gaminti, tam reikia ikvepimo  smile.gif  labai megstu saldumynus, kaip sito gerio atsisakyti nezinau  doh.gif

Aš dar sėdžiu tuščia, dar nevalgau savo gauto kugelio, nes vakar per vėlai gavau. Vadinasi, nėra taip blogai, tiesiog noras sukyla, kai pro kvapą praeinu. Mano uoslė vos ne kaip šuns, tai skanūs kvapai ir verčia iš koto.
Galiu pasidžiaugti (tfu, tfu, tfu), kad mažėja poreikis saldumynams, bet tai nėra šiaip sau, o todėl, kad kaip minėjau, jau daug laiko pusryčiauju vien vaisiais, neskaitant kavos ar macos. Vadinasi, žiūrint į mane, tokią saldumynų ėdikę, galima daryti išvadą, kad įmanoma kažką pakeisti, įmanoma kažkaip pasipildyti iš vaisių, kad nebesinorėtų kitų saldžių dalykų. Tik fizinis krūvis turi būti normalus, nes jei jis stipriai padidintas, tai šakutės, nors mirk kaip norisi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 12, 11:54)
Vadinasi, žiūrint į mane, tokią saldumynų ėdikę, galima daryti išvadą, kad įmanoma kažką pakeisti, įmanoma kažkaip pasipildyti iš vaisių, kad nebesinorėtų kitų saldžių dalykų.

drinks_cheers.gif Pagal mane sprendžiant tai saldumynai vis tik grynas įprotis ir tiek. Iš buvusios saldaininės, keksinės ir pyraginės dabar vieno kito gabalėlio šokolado juodo užsimanau ir viskas. Mano mėgstama chalva pasidarė tiek per saldi, kad kasnelis kitas ir viskas, ir tai nepamenu, kada jos valgiau,o datulių vienų pačių nebegaliu valgyt, nu per saldu iki negalėjimo, tai esu atradus puikų derinį - datulė su 85% šokolado gabalėliu, kartu kramtant puikus skonis gaunas, šokoladas nuima visą saldumą smile.gif Verdu obuolienių jau, tai iš viso galvoju be cukraus pabandyti. Pagal visokius receptus tai ten obuolių kg vos ne prie cukraus kg reikia dėti, tai man nesuvokiamas jau toks saldumas. Aš juos truputį cukrumi apibarstau ir tai visos per saldžios mano liežuviui gavos. Tik va visai be cukraus verdant kaži ar stovės per žiemą? g.gif Labai norisi obuolius ne į šiukšlyna mest, o kažkaip realizuot - virt, džiovint, nes tiek jų yra doh.gif Po to žiemą skanu kvepiančios obuolienės atsidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 12, 09:54)
Aš dar sėdžiu tuščia, dar nevalgau savo gauto kugelio, nes vakar per vėlai gavau. Vadinasi, nėra taip blogai, tiesiog noras sukyla, kai pro kvapą praeinu. Mano uoslė vos ne kaip šuns, tai skanūs kvapai ir verčia iš koto.
Galiu pasidžiaugti (tfu, tfu, tfu), kad mažėja poreikis saldumynams, bet tai nėra šiaip sau, o todėl, kad kaip minėjau, jau daug laiko pusryčiauju vien vaisiais, neskaitant kavos ar macos. Vadinasi, žiūrint į mane, tokią saldumynų ėdikę, galima daryti išvadą, kad įmanoma kažką pakeisti, įmanoma kažkaip pasipildyti iš vaisių, kad nebesinorėtų kitų saldžių dalykų. Tik fizinis krūvis turi būti normalus, nes jei jis stipriai padidintas, tai šakutės, nors mirk kaip norisi.

skrandis marso negroja? smile.gif mano pusryciai 7val buna, nes skrandis labai pradeda reikalauti bent kasnio maisto smile.gif
o kugelio as neisivaizduoju be spirgu ir kefyro biggrin.gif prisimenu is tu laiku, kai dar valgydavau, nors bulviniu patiekalu nesu didele megeja, bet keliskart per metus skanu budavo..
man poreikis sanldumynas nemazeja, nors vaisiu irgi daug valgau schmoll.gif megstu sokolada, hematogenus, kazinakus wub.gif
mano fizinis kruvis nedidelis kolkas...20km dviraciu 4kart per savaite, siek tiek prasitampimo pratimu, atsilenkimai ax.gif

na ka, pupeles su cukinija ir paprika super skanu..bus mano megiamiausias patiekalas jauciu thumbup.gif dabar reikia tik kavutes....va laso pieno i kava atsisakyt niekaip nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 09 12, 10:05)
Verdu obuolienių jau, tai iš viso galvoju be cukraus pabandyti. Pagal visokius receptus tai ten obuolių kg vos ne prie cukraus kg reikia dėti, tai man nesuvokiamas jau toks saldumas. Aš juos truputį cukrumi apibarstau ir tai visos per saldžios mano liežuviui gavos. Tik va visai be cukraus verdant kaži ar stovės per žiemą?  g.gif Labai norisi obuolius ne į šiukšlyna mest, o kažkaip realizuot - virt, džiovint, nes tiek jų yra  doh.gif Po to žiemą skanu kvepiančios obuolienės atsidaryt smile.gif

mano mama verda be cukraus,stovi. nežinau tik ar dėl to kad deda ant kiekvieno prikrauto slovikėlio aspirino tabletę ir tada uždaro,ar dėl kažko kito. bet ji sako kad neduoda rūgimo jis. tikrai laikosi per žiemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 09 12, 11:05)
Tik va visai be cukraus verdant kaži ar stovės per žiemą?  g.gif Labai norisi obuolius ne į šiukšlyna mest, o kažkaip realizuot - virt, džiovint, nes tiek jų yra  doh.gif Po to žiemą skanu kvepiančios obuolienės atsidaryt smile.gif

Gal tada sultis spausti geriausia? Aš su jokiomis uogienėmis neužsiimu.
Papildyta:
QUOTE(Eden@ @ 2014 09 12, 11:13)
skrandis marso negroja?  smile.gif  mano pusryciai 7val buna, nes skrandis labai pradeda reikalauti bent kasnio maisto  smile.gif

Man viskas priklauso nuo to, kada keliuosi. Kuo anksčiau - tuo daugiau valgyti noriu. Šiandien jau taip gavosi, kad vakar vėlai guliau, tai kėliausi tik 9 val. Tai dar norma, bet jau pradedu norėti, tai tuoj eisiu valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 12, 12:20)
mano mama verda be cukraus,stovi. nežinau tik ar dėl to kad deda ant kiekvieno prikrauto slovikėlio aspirino tabletę ir tada uždaro,ar dėl kažko kito. bet ji sako kad neduoda rūgimo jis. tikrai laikosi per žiemą 4u.gif

Aspirino? blink.gif Vaistų į uogienę? blink.gif Gal sumaišėte su askorbo rūgšties tablete? g.gif
Nenorėčiau vaistų į uogienę dėti...
Atsakyti