QUOTE(Monteverte @ 2014 09 12, 09:54)
Aš dar sėdžiu tuščia, dar nevalgau savo gauto kugelio, nes vakar per vėlai gavau. Vadinasi, nėra taip blogai, tiesiog noras sukyla, kai pro kvapą praeinu. Mano uoslė vos ne kaip šuns, tai skanūs kvapai ir verčia iš koto.
Galiu pasidžiaugti (tfu, tfu, tfu), kad mažėja poreikis saldumynams, bet tai nėra šiaip sau, o todėl, kad kaip minėjau, jau daug laiko pusryčiauju vien vaisiais, neskaitant kavos ar macos. Vadinasi, žiūrint į mane, tokią saldumynų ėdikę, galima daryti išvadą, kad įmanoma kažką pakeisti, įmanoma kažkaip pasipildyti iš vaisių, kad nebesinorėtų kitų saldžių dalykų. Tik fizinis krūvis turi būti normalus, nes jei jis stipriai padidintas, tai šakutės, nors mirk kaip norisi.
skrandis marso negroja?

mano pusryciai 7val buna, nes skrandis labai pradeda reikalauti bent kasnio maisto
o kugelio as neisivaizduoju be spirgu ir kefyro

prisimenu is tu laiku, kai dar valgydavau, nors bulviniu patiekalu nesu didele megeja, bet keliskart per metus skanu budavo..
man poreikis sanldumynas nemazeja, nors vaisiu irgi daug valgau

megstu sokolada, hematogenus, kazinakus
mano fizinis kruvis nedidelis kolkas...20km dviraciu 4kart per savaite, siek tiek prasitampimo pratimu, atsilenkimai
na ka, pupeles su cukinija ir paprika super skanu..bus mano megiamiausias patiekalas jauciu

dabar reikia tik kavutes....va laso pieno i kava atsisakyt niekaip nesigauna