QUOTE(Dottie @ 2014 09 21, 08:52)
Labas rytas..
Į veganų temą veržtis nenoriu, tad papasakosiu jums
Atradau anglų kompaniją, kuri kas mėnesį siunčia veganiškų užkandžių dėžutes

šiek tiek brangoka, 10GBP už mažąją dėžutę, plius 5GBP pristatymas, bet man labai patiko idėja, tad turėjau išbandyti

šio mėnesio dėžutė atrodė taip:
O
čia daugiau mano komentarų apie ją, tiesa, anglų kalba
Labas, visų pirma fainas tinklapis. Toks neperkrautas dizainu, lengvas. Patinka man tokie.
Dėl dėžutės, tai nežinau... O tu pati Anglijoje gyveni? 15 svarų už tas 5 prekes, tai čia žiaurus permokėjimas.
Holland and Barrett mačiau 4 vnt dėžutę tokių Mini Moo šokoladukų, kainavo apie 4 svarus. Tai vienas apie svarą.
Kokoso ir ryžių pieno litrą, kad ir Tesco galima nusipirkti už kažkur 1.6 svaro.
Sėklų mišinukas Holland and Barrett 250g kainuoja 2.50 svaro. Nors, mano galva, labiau apsimoka prikti pavienes sėklas nei mišinukus.
Raw batonėliai kainuoja nuo 0.60 iki 1 svaro. Galima rasti ir Tesco. Nebloga linija yra Nakd.
Dėl popcornų ir saldainiukų kažkaip nesu atkreipusi dėmesio, bet, manau, irgi daug nekainuoja.
Ko gero permokėta apie pusė sumos....
Apskritai, tie saldėsiai, tai toks vegan junk food'as. Geriau neperdauginti. Ir pas mane namie jo galima rasti kažkiek. Jei jau nuslys skrandžiu kokia nesąmonė, tai tegu ji būna bent veganiška....