Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Nu va aprašysiu savo šepetį... Šepetys gana lengvas, dėl patogumo, man patogu, nes mano pirmasis irgi buvo tos pačios firmos ir jau įpratusi prie tos formos. Bet keistas jausmas šukuoti, nes jis toks kaip nagai įlenda, ir gerai kabina, pirmasis mano šepetys eidavo labai lengvai, nes eidavo plauko grynai paviršiumi, naujasis giliau lenda. Šiek tiek pafotografavau, kad pasimatytų skirtumas ir galimėtų įsivaizduot, kaip jis atrodo. Dantukai naujame šepetyje retesni, negu pirmame. Nežinau, man jis dėl dantuko ilgio patinka. Įdomu butų pamatyt rusų gamybos, gal kada sumislisiu ir tą nusipirkti, bet kol kas gerai ir šitas bus. Dabar norėčiau dar naujų šukų su ilgesniais dantukais biggrin.gif Manija šukų ir šepečių. Vienos perkasi suknelės, kitos perka šepečius šuniui lotuliukas.gif Ditele, parodos metu aš jį pasiimsiu, jeigu būsi, galėsi išbandyti. Pažiūrėsi ar patiks ar nelabai.
Atsiprašau, kad neišvalius pafotkinau, ale nespėjau ryte blush2.gif Nu bet esmė tokia
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 16 liepos 2014 - 07:15
Radau pas rusus tokią informaciją apie šepečius:
Можно по почте., но мы отсылаем только от 10 штук предметов. Условия такие : сначала вы отсылаете нужную сумму денег на адрес почтовым переводом., при получении перевода мы в течении недели собираем посылку и отсылаем на указанный адрес. Такая система работает давно, гарантированно. Ещё можно нашу продукцию приобрести на крупных выставках в Москве и на Белых Ночах в Санкт-Петербурге. Ближайшая выставка, где мы будем - Евразия (Москва) 27 марта. Если у вас есть знакомые в Питере, или проездом, то можно тоже договориться, чтобы они купили для вас щётки.
Для чёрных терьеров есть корчётки разных размеров и жёсткости.
1) Первоеувеличение:
- средней жёсткости, номер - 2:
размер основания = 9(9,5) см x 6,5 см,
длина зубцов = 2,2 см / цена = 1100 руб./
- жестче среднего, номер - 3:
размер основания = 9(9,5) см x 6,5 см,
длина зубцов = 2,2 см / цена = 1200 руб./
2) Второе увеличение:
- средней жёсткости, номер - 2:
размер основания = 10(10,5) см x 6,5(7)см,
длина зубцов = 2,2 см / цена = 1300 руб./
- жёстче среднего, номер - 3:
размер основания = 10(10,5) см х 6,5(7)см,
длина зубцов = 2,2 см / цена = 1400 руб./
3) Для особо мохнатых терьеров, где шерсть длинная и очень густая как у бобтейла или чау-чау, есть щётки жёстче длина зубцов от 2,5 см - 3 см.
Для чёрных терьеров есть большие двухрядные грабли, с длинным загнутым зубом., очень хорошо прочёсывают и разбирают длинную плотную шерсть, цена = 1600 руб. и большие расчёски с конусным толстым зубом, цена = 850 руб.
Их электроннный адрес:
Геннадий Сомов <gen-nady-s@list.ru>

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 16, 07:12)
Nu va aprašysiu savo šepetį... Šepetys gana lengvas, dėl patogumo, man patogu, nes mano pirmasis irgi buvo tos pačios firmos ir jau įpratusi prie tos formos. Bet keistas jausmas šukuoti, nes jis toks kaip nagai įlenda, ir gerai kabina, pirmasis mano šepetys eidavo labai lengvai, nes eidavo plauko grynai paviršiumi, naujasis giliau lenda. Šiek tiek pafotografavau, kad pasimatytų skirtumas ir galimėtų įsivaizduot, kaip jis atrodo. Dantukai naujame šepetyje retesni, negu pirmame. Nežinau, man jis dėl dantuko ilgio patinka. Įdomu butų pamatyt rusų gamybos, gal kada sumislisiu ir tą nusipirkti, bet kol kas gerai ir šitas bus. Dabar norėčiau dar naujų šukų su ilgesniais dantukais biggrin.gif Manija šukų ir šepečių. Vienos perkasi suknelės, kitos perka šepečius šuniui  lotuliukas.gif Ditele, parodos metu aš jį pasiimsiu, jeigu būsi, galėsi išbandyti. Pažiūrėsi ar patiks ar nelabai.
Atsiprašau, kad neišvalius pafotkinau, ale nespėjau ryte  blush2.gif Nu bet esmė tokia

drinks_cheers.gif jo, dantukai kur kas ilgesni thumbup.gif Jaučiu, reiks išbandyt rolleyes.gif
O šukų ilgais dantukais, tai parodoj pasidairyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 16 liepos 2014 - 14:09
O tu Ditele naudoji grėblį?
Atsakyti
Aš turiu grėblį, bet jo praktiškai nenaudoju. Nelabai jis tinka, nes kaip Arumas sako, plauką reikia saugoti, o grėblys ir lieka grėblys biggrin.gif .
Man smagu, kad šepetys lyg ir tiko. gaila rusų komentarų neperskaičiau, pas mane jie šviesiai geltoni, praktiškai nematomi... g.gif
Mes ir pasistengsim atvažiuot jūsų palaikyt, tik neapsisprendžiu ar šeštadienį ar sekmadienį. Ir mamuko nesivešiu, labai jau pūkščia doh.gif , nebaisiai jau daug laiko liko...
Dėl šukų, atsivešiu jei nepamiršiu savo, turiu dvejas, galėsit pabandyti. bet dar irgi noriu vienas nusipirkti Artea firmos, bet vis nematau tos moteriškės iš Latvijos kur prekiauja. Jų dantukai retesni ir šiek tiek aštresni, labai gerai sąvėlas šukuoja.

O aš taip ir nesupratau - tai patenkinta tais šepečiais ar nepatenkinta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 16, 19:10)
O tu Ditele naudoji grėblį?

schmoll.gif nea

QUOTE(devynbalse @ 2014 07 16, 19:27)
Aš turiu grėblį, bet jo praktiškai nenaudoju. Nelabai jis tinka, nes kaip Arumas sako, plauką reikia saugoti, o grėblys ir lieka grėblys  biggrin.gif .
Man smagu, kad šepetys lyg ir tiko. gaila rusų komentarų neperskaičiau, pas mane jie šviesiai geltoni, praktiškai nematomi... g.gif
O aš taip ir nesupratau - tai patenkinta tais šepečiais ar nepatenkinta?  unsure.gif

drinks_cheers.gif mes ir turėjom Heručiui, bet nenaudojom ax.gif
drinks_cheers.gif aha, aš ir rusų komentarų neįskaičiau rolleyes.gif
drinks_cheers.gif aš irgi to paties norėjau paklaust biggrin.gif
Atsakyti
Vaje aš taip jaudinuosi, o čia tiek akių žada būti ir stebėti fear.gif blush2.gif
Dėl šepečio, naujas žymiai geresnis negu senas, perbrauki ir matai rezultatą, giliau ima. Neturiu su kuo palinginti tai kolkas tikrai patinka ir mielai jį naudosiu smile.gif bet negaliu tvirtinti, kad jis pats pačiausias kol kitų neišbandžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 16 liepos 2014 - 21:09
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 16, 21:08)
Vaje aš taip jaudinuosi, o čia tiek akių žada būti ir stebėti fear.gif  blush2.gif
Dėl šepečio, naujas žymiai geresnis negu senas, perbrauki ir matai rezultatą, giliau ima. Neturiu su kuo palinginti tai kolkas tikrai patinka ir mielai jį naudosiu smile.gif bet negaliu tvirtinti, kad jis pats pačiausias kol kitų neišbandžiau.

Nu, tokią Tavo nuomonę ir numaniau biggrin.gif
Atsakyti
Kokie pas jus juoduliai būna lauke? Nesuprantu einu pasivaikčioti rytais prieš septynias, tai jis vos velkasi, atrodo ir nekaršta, bet tapena iš lėto, atsilikdamas, paragini, kad greičiau einam, tai dar dar, bet jei ne galima ir užmigti beeinant. Kai jau sukamės namo tai jau eina greičiau, nes einam namo. Vakare dar aktyvesnis, priverčiu ir pabėgiot. Šiandien tai išvis puse kelio tik nuėjom, neina nors tu ką, net tikrinau temperatūra, sakau gal serga, nu ne. Valgo normaliai, namuose irgi kibirkštis, bet va pasivaikščioti visai nenori unsure.gif
Šiandien bandysim įdėta dovaną -kondicionierių šukavimui, šukuosimės su nauju šepečiu, ieškosim koltūnų, kad nereikėtų rytoj naktinėti, tai vat geriausia įsivertins tas šepetys.
user posted image
Štai nebegeltonas tekstas
Да, в Рязань отправляем.
Посылка от 5 штук изделий.
Для чёрного терьера :
1) Расчёска большая с толстым конусным зубом почаще , цена = 1300 руб.
2) Щётка 9 см х 6,5 см , средней жёсткости №2, цена = 1400 руб. (можно большего размера) ., для лохматых, с жёсткой шерстью - щётка жёстче.(1500 руб.)
3) Для финиша, распушения и поднятия шерсти, сушки под феном - щётка с зубом 3 см, цена = 1500 руб. (можно большего размера)
4) Грабли большие двухрядные с толстыми загнутыми зубцами, цена = 2300 руб.
5) Для финишного расчёсывания, для морды и т.д. можно взять среднюю расчёску почаще , с конусным зубом, цена = 1200 руб.
За отправку, страховку, упаковку, время дополнительная сумма от 550-750 руб. , в зависимости от веса, страховки и расстояния.
Деньги можно перечислить на карточку ( Моментум) сбербанка России: 676196000228805710
Пришлите свой адрес и на чьё имя оформлять посылку, с точным указанием количества и видов изделий.
Наша группа вконтакте http://vk.com/club61213265
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 17 liepos 2014 - 07:25
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 17, 07:18)
Kokie pas jus juoduliai būna lauke? Nesuprantu einu pasivaikčioti rytais prieš septynias, tai jis vos velkasi, atrodo ir nekaršta, bet tapena iš lėto, atsilikdamas, paragini, kad greičiau einam, tai dar dar, bet jei ne galima ir užmigti beeinant. Kai jau sukamės namo tai jau eina greičiau, nes einam namo. Vakare dar aktyvesnis, priverčiu ir pabėgiot. Šiandien tai išvis puse kelio tik nuėjom, neina nors tu ką, net tikrinau temperatūra, sakau gal serga, nu ne. Valgo normaliai, namuose irgi kibirkštis, bet va pasivaikščioti visai nenori unsure.gif
Šiandien bandysim įdėta dovaną -kondicionierių šukavimui, šukuosimės su nauju šepečiu, ieškosim koltūnų, kad nereikėtų rytoj naktinėti, tai vat geriausia įsivertins tas šepetys.

bigsmile.gif lauksim galutinio verdikto biggrin.gif
Dėl lauko, tai būk rami smile.gif - pas mus lygiai tas pats buvo su Heručiu-ir Dosikas būna, kad užbanguoja ir elgiasi tapačiai, ypač rytais - toks nelaimingas sliūkina, kad pažadintas ir išvestas buvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 17 liepos 2014 - 08:26
Matyt per anksti pažadinu dar prieš 6 ryto, neišsimiega lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 17 liepos 2014 - 08:43
Išbandžiau šepetį, aštrūs dantukai gerai ima poplaukį, matosi greitai rezultatas, patogu šukuoti, man asmeniškai patiko ax.gif Palyginus su tuo ką tūrėjau, tai džiaugiuosi, nes pagreitėja darbas ir matosi greičiau rezultatas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 17 liepos 2014 - 18:49