Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 17, 08:29)
Matyt per anksti pažadinu dar prieš 6 ryto, neišsimiega lotuliukas.gif

biggrin.gif tai jau aiškiai lotuliukas.gif - gi pats miegas tokiu metu biggrin.gif
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 17, 18:48)
Išbandžiau šepetį, aštrūs dantukai gerai ima poplaukį, matosi greitai rezultatas, patogu šukuoti, man asmeniškai patiko  ax.gif Palyginus su tuo ką tūrėjau, tai džiaugiuosi, nes pagreitėja darbas ir matosi greičiau rezultatas

Nu, jau susigundžiau-reiks ir man tokį įsigyt rolleyes.gif O kur Ukmergėj vyks ta paroda ir kuriam ringe sekmadienį jūs pasirodysit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 18 liepos 2014 - 16:57
Ukmeges paroda bus Kurenu uzeigoje, vaziuojant automagistrale matysit ant ezeriuko kranto kavine. Pravaziuosit ukmerges lukoila ir toliau bus statoil tai ten pasuksit i kavine. Jums bus po kaire puse is Vilniaus. 6 ringas. Siandien buvom pas Aruma dabar grazu grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 18 liepos 2014 - 21:17
QUOTE(ause makaliause @ 2014 07 18, 21:16)
Ukmeges paroda bus Kurenu uzeigoje, vaziuojant automagistrale matysit ant ezeriuko kranto kavine. Pravaziuosit ukmerges lukoila ir toliau bus statoil tai ten pasuksit i kavine. Jums bus po kaire puse is Vilniaus. 6 ringas. Siandien buvom pas Aruma dabar grazu grazus  wub.gif

Ačiū už info ir sėkmės šiandien 4u.gif
bigsmile.gif aš įsivaizduoju, koks grožis-į parodinius juodulius žiūrėčiau ir žiūrėčiau-nerealiai atrodo jie wub.gif
Atsakyti
Ause makaliause, deja, neatlėksim šįkart-biskutuką savaitgalio planai pasikeitė blush2.gif ax.gif Sėkmės judviems su Domiuku ryt ringe ir laukiam fotoreportažo 4u.gif
Atsakyti
AUSE MAKALIAUSE, kaip jums sekėsi? mirksiukas.gif
Šiandien nerealiai griežta teisėja buvo, aš kai perskaičiau... jinai visus dantis perskaičiuoja ir šiaip...visokių atsiliepimų prisiskaičiau, bet tikiuosi viskas puikiai? bigsmile.gif

Mes brendom šiandien atvažiuoti, bet pasirodė karštoka, tai galvoju apie rytdieną...
jeigu nesutingsiu blush2.gif . Sėkmės, jeigu sutingčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 07 19, 19:49)
AUSE MAKALIAUSE, kaip jums sekėsi?  mirksiukas.gif
Šiandien nerealiai griežta teisėja buvo, aš kai perskaičiau... jinai visus dantis perskaičiuoja ir šiaip...visokių atsiliepimų prisiskaičiau, bet tikiuosi viskas puikiai? bigsmile.gif

Mes brendom šiandien atvažiuoti, bet pasirodė karštoka, tai galvoju apie rytdieną...
jeigu nesutingsiu  blush2.gif . Sėkmės, jeigu sutingčiau  4u.gif

Oi tikrai skaiciavo, kelias minutes biggrin.gif su pirstu liezuvi maige maige. Nu zodziu buvo strioko. Nes jam ta procedura labai nepatiko ir vsio nuotaika jo nukrito, tai jau nebebego o ejo. O man tada striokas dar didisnes. Gerai, kad ir nebuvai buciau apturejus gedos. blush2.gif man tai siandien buvo nu labai su dideliu adrenalinu diena. Viska uzmirsau. Tikiuosi rytoj bus mums geresne diena ir svelnesne teiseja. gavom labai gerai.
Atsakyti
Ause makaliause, sveikinimai 4u.gif -šaunuoliai thumbup.gif Jei turėsi, įmesk būtinai foto pasigrožėt Domiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, atrodo, kad jūsų pirmos parodos patyrimas nelabai koks doh.gif Ause makaliause, bet tikiuosi šiandien viskas buvo geriau.
Šiandien vyriškis, nepasiskaičiau apie jį atsiliepimų, bet manau bus geriau nei vakar. Vakarykštė teisėja aprašyta postuose nelabai kaip...Taip kad nesinervinkit mirksiukas.gif , jums viskas prieš akis thumbup.gif .

Tai va, mes kaip ir tikėjausi vakar, sutingom blush2.gif , visų pirma pramigom pasivaikščiojimą, po to nepasižiūrėjom, nepasitikslinom ringo laiko, pražiopsojom išvažiavimą blink.gif , tai teks atidėti susitikimą kitam kartui.
Laikau kumščius už jus drinks_cheers.gif , būtinai parašyk kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Na jei atvirai, tai pirmoji paroda buvo tokia, kad apsižliumbiau ta tikrąją žodžio prasme namie grįžus ir iš nervų ir iš streso ir aplamai man buvo didžiulis šokas. po apžiūros šuo nustojo bėgt, aš nesuprantu ką daryt, ai vakar tai jau būvo... blush2.gif
Šiandien vertino mus Marina Tihomirova, nu super teisėja thumbup.gif Gavom puikiai 2 vieta. Paaiškino kodėl nedavė pirmos vietos, paaiškino kas negerai, nors jai jis patiko, aprašymas irgi buvo tikslus ir aiškus. Viską paaiškino ir nepaliko manes ant ledo, kaip vakarykštė. Ir Domis buvo žymiai geresnės nuotaikos. Dar susipažinom su žmonėm labai fainais kurie padėjo Dominuką užvest, ir davė patarymų prieš ringą. Nu kitas reikalas. Jau šiandien ir uodega pats nors kažkiek laikė ir nuotaika buvo žymiai geresnė. Vat šiandien labai esu patenkinta. Išstatymas tikrai dar nėra tobulas pas mane, bet aš džiaugiuosi vien tuo, kad jis jau išstovi ir, kad po truputi jis sugeba atsiplaiduoti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 20 liepos 2014 - 14:03
O kaip keista, o kinologijos puslapyje buvo parašyta, kad bus Sedych?
Tichomirova tai puiki teisėja thumbup.gif , daug geriau nei tas ponas, kuris buvo numatytas...

Puikiai jus suprantu, kai pirmai parodai užsirauni ant tokių teisėjų... doh.gif
Jei eisit į parodas, teks susitaikyti su tuo, kad niekad nežinosi koks bus teisėjas, nes dar juos ir pakeičia prieš parodą pagal kiaulystės dėsnį.

Šiaip geriausias variantas susirasti internete komentarus apie teisėjus, tada bent galima kažkaip save paruošti ir žinoti ko tikėtis...Mes kai jau pasidarėm kažkiek apsitynę biggrin.gif , tai tiesiog žiūrėdavom kokie teisėjai numatyti ir registravomės arba ne. Kam čia save be reikalo kankinti? Aišku, jei nori susirinkti jaunimą ir laikas spaudžia, tada jau neišeina sau tokios prabangos leisti...

Šuo labai reaguoja į teisėją, aš va vargdavau su Tėja. Į vienus teisėjus ji reaguodavo normaliai, o nuo kitų tiesiog traukdavosi... O kas buvo tas kitas šuo? Kiek supratau irgi patinas, iš kokio veislyno?

Nestresuokit, viskas bus gerai, įprasit thumbup.gif ir patyrimas atsiras mirksiukas.gif
Linkiu kuo geriausios sėkmės ir ... kada sekanti paroda? rolleyes.gif

Atsakyti
Atsiprašau, kad įsikišiu, bet šiandien Ukmergeje laimejes BOB Rusu juodasis terjeras stirpiai įkando į Bestu ringa einanciai hendleriai, gal numanote kas ta BOBa laimejo? Nes šeimininke nei sureagavo nei atsipraše... Šuo puole hendleres šunį, ši apgyne savo šunį, tai jai įkando į koja, sake vos neiškando...
Atsakyti
Dalyvavo Aiko progreso era. Nezinau nesupratau seiminku pozicijos. Man tokiu klausimeliu pazere, kurie mane nustebino ne itin gera prasme.
Tikrai labai teiseja gera. Galvojam apie Pnvz, spalio men. Antra diena ir man jau psichologiskai lengvesne buvo ir tikiuosi kitose nebebijosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 20 liepos 2014 - 19:58