QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 07, 11:24)

kaip kam Edituk,pažįstam veisėją tibetų .Jis turi ir juodulį,tikliai nežinau ,bet jei neklystu jis Tano tikras brolis iš to pačios vados.Ukmergės klubo vadas Stasys.Jo žodžiai juodulys aštresnis ,rimtesnio charakterio.Va ir suprask kaip nori.Čia kalba eina apie europinius tibetus.Vakar susipažinom su akituku.Bernas 5 mėn,įspudingas šiandien išvaro į Švediją pasaulio čempionatą .Veislynas Amerikietiška svajonė.ir noriu ir nenoriu,negaliu apsispręsti pradedu galvot,pradedu verkt.Gyvenime taip nebuvo.Vakar skambinau Aistei kai pasakiau apsidžiaugė kad šuo bus.Vis kartojo kad man reikia ir būtinai,ji gi žino per ką perėjau,sakė bus lengviau ,o ar man lengviau ko gero ne,nu gal reikia per save perlipt,gal tikrai bus lengviau.Dabar sunku ir kuo toliau tuo sunkiau.Nu ***** nekabina manęs nei viena veislė.Vakar tą vaikį paglosčiau ,nuėju ir atsisėdau,gyvenime taip nebuvo.MB ir žaidė ir niurkė jį o aš kaip zombis

Niu, galbūt-nesu susidūrus, tai, kaip yra nežinau, bet man jie tokie riiiimti šunys atrodo, o, matai, kai juodulius jau žinau, tai atrodo, kad viskas aišku

QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 07, 12:06)
Man atrodo reikia į namus įsileist naujus vėjus, bus manau lengviau kai aplink bėgios mažas kleckas ir prašys dėmesio
Gal tik dabar labai sunku įsileist į savo širdį, bet kai reikės rūpintis, mokinti, manau atsiras tas geras jausmas. 

QUOTE(LaiLaa @ 2014 08 07, 13:08)
Tanučio vietos širdyje niekas niekada neužims
Bet gi ana didelė, tilps ir Tanutis (taip ir nespėjau su juo susipažint) ir visi tavo plikšiai su garbanėle ir naujas šunis (su juo manau supažindinsi) ir ne vietoj Tano, o ras savo laisvą kamputį.