Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 09, 07:18)
namuose bėgioja Džiakas blush2.gif ,katinai apšnypštė neleido į kambarius tai Džiakis uždėjo jiems juodą ignorą ir net nepastebi doh.gif .MB kai papasakojo susidariau tokią nuomonę kad mūsų naujam augintiniui emocijos išoperuotos.Draugauja su MB,katinus iš vis ignoruoja,mažas lyg ir bando domėtis o jis iš vis jų nemato.Centukas gal labiausiai jautrus,vakar visa vakarą sėdėjo kambaryje ir net nosies nekišo.Vienu žodžiu namuose ramybė,net baisu doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nerealu thumbup.gif - džiaugiamės kartu mirksiukas.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 09, 10:18)
Ditele, jei negausi šepečio, gal pabandom kooperuotis?  blush2.gif

drinks_cheers.gif ok, o tai gal brūkštelt kirpėjai ir paprašyt, jei rastų, tai ir Tau paimtų g.gif ?

QUOTE(Jonavietis @ 2014 08 09, 15:47)
aha akitukas blush2.gif
nu nežinau ar jis mažas doh.gif 5 mėn išvaizda kaip gero pusarklio blush2.gif  biggrin.gif jie gi tokie kaip juoduliai iki 60 kg.auga.Tai numanot koks 5 mėn dydžio.MB balso dar negirdėjo,ramus labai.O va katinai dar šiaušias doh.gif vis.Nuotraukų būtinai bus ,tik po antradienio ,grįšiu namo iš Alytaus ir parodysiu savo mažą arkliuką doh.gif

Uj, laukiam foto ir, jaučiu, reiks atlėkt pažiūrėt-kaip tik planavom iki rugsėjo, kada prasukt tradiciškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai akitos labai graziai atrodo, tokie mazi meskuciai wub.gif
Siandien pasverem Domi, tai sveria 48 kg. Man tai atrodo mazokai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 09 rugpjūčio 2014 - 18:34
Ause makaliause, dėl svorio nepergyvenkit, priaugs kai suaugs. rolleyes.gif
Kol kas dar ir geriau sąnariams, kurie tvirtėja kaip tik šiuo metu, labai net gerai mažesnis svoris.
Vakar pro Arumą važiavau (man dubenėlį šuniukams Druskininkuos nupirko), tai Draką apčiupinėjau, tai jis man ir kaulų vyniotinis pasirodė biggrin.gif
O man buvo pasakyta, kad jis visai nekūdas, netgi priaugęs lotuliukas.gif , gal čia tos vados ypatumai tokie, kad greita medžiagų apykaita g.gif .

Mes po truputį augam, du šuniukus vis gydau... verysad.gif , po pirštukų šalinimo buvo sąnariukai užsiūti, mamytė tvarką bedarydama matyt išlaižė siūlus, tai dabar važinėjam pas vetus, tepamės visokiais tepaliukais, kojytes klijuojam, nuo pareigingos mamytės saugom... Kitą savaitę jau turėtume atsimerkti...

Jonavieti, smagu, kad turite augintinį, linkiu, kad viskas gerai susiklostytų. kažkaip atrodo, kad tąsyk tai bus jūsų MB šuo blink.gif

Katinams tai tikrai šokas būna biggrin.gif - pamenu kaip mūsiškiai iš už durų stebėjo kai mes Isadorą parsivežėm... O kaip dabar Guliveris ateina šuniukų apžiūrėti ax.gif , žiūri taip su įtarimu biggrin.gif , nes žino, kad užaugs ir vaikysis juos po kambarius biggrin.gif, nes pernai jau taip buvo doh.gif , visa šutvė vaikydavosi katinus. Aišku ne piktai, žaidimo dėlei, bet kadangi mūsiškiai jau pensininkai, tai jiems ramybę paduok blink.gif

O jūs merginos duodat - tokios šukų entuzijastės bigsmile.gif mes aišku irgi tokie buvom, paskui kažkaip viskas rutiniška pasidarė...
Atsakyti
Devynbalse, tai zinokit pas mus ir man atrodo vieni kaulai sviecia. Man per mazai mesytes blush2.gif anksciau dar buvo apvalesnis, dabar isstypes. Padidinciau norma maisto truputi, bet, kad ir tos ka gauna nesuvalgo doh.gif
Mamyte gero norejo, o va kaip gavosi. Gal jau po truputi primaitynat? Kiek dabar jie sveria?
Na siaip as ne tik del suku spangstu paskutiniu metu, dar yra kosmetika, zirkles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 09, 18:33)
Siandien pasverem Domi, tai sveria 48 kg. Man tai atrodo mazokai  blush2.gif

O, tai, mudvi ir dar vieną silpną vietą vienodą turim-svorį lotuliukas.gif Aš, kai pamačiau, kad per vasarą Dosis numetė porą kg ir vietoj 51 kg sveria 49 kg, tai nejuokais sunerimau ir padidinau vakarinę mėsos dalį ir net palūžau pusryčiams ant sausako grūdėtos varškės užbarstau, nes šiaip sausaką atbulais dantim ėda blush2.gif ax.gif Tai dabar tikiuos, kad atsistatys tas svoris rolleyes.gif

QUOTE(devynbalse @ 2014 08 09, 19:32)
Mes po truputį augam, du šuniukus vis gydau... verysad.gif , po pirštukų šalinimo buvo sąnariukai užsiūti, mamytė tvarką bedarydama matyt išlaižė siūlus, tai dabar važinėjam pas vetus, tepamės visokiais tepaliukais, kojytes klijuojam, nuo pareigingos mamytės saugom...
O jūs merginos duodat - tokios šukų entuzijastės  bigsmile.gif  mes aišku irgi tokie buvom, paskui kažkaip viskas rutiniška pasidarė...

Sveikt greičiau mažyliams 4u.gif Labai laukiam foto-įmeskit, kai jau padarysit mirksiukas.gif
biggrin.gif tai čia irgi pradinis entuziazmas-man tokiom bangom užbanguoja, kurį laiką pasilaiko, po to apslobsta, po to vėl užbanguoja ant ko nors kito smile.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 09, 20:31)
Na siaip as ne tik del suku spangstu paskutiniu metu, dar yra kosmetika, zirkles  biggrin.gif

Nu, ačiū Dievui, man žirklės neaktualu tongue.gif , bet kosmetika, tai traukia, traukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ditele, nu tikrai dar vienas bendras dalykas lotuliukas.gif
Entuziazmas pas mane toks didelis, nes noriu pasilengvinti sau gyvenimą. Nevedu gi saviškio į kirpyklas, tai tenka pasiieškoti gerų priemonių, kad būtų lengva tvarkyti blush2.gif kol kas įkepė mane ir dar tos parodos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 09 rugpjūčio 2014 - 21:30
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 09, 21:19)
Ditele, nu tikrai dar vienas bendras dalykas  lotuliukas.gif
Entuziazmas pas mane toks didelis, nes noriu pasilengvinti sau gyvenimą. Nevedu gi saviškio į kirpyklas, tai tenka pasiieškoti gerų priemonių, kad būtų lengva tvarkyti blush2.gif  kol kas įkepė mane ir dar tos parodos  lotuliukas.gif

Man tai noris, kad Dosis ne kaip nevala atrodytų ax.gif O aš tikiu, kad prodos, tai turi įkvėpt-vis tiek kitaip žiūrėt ir prižiūrėt turi į parodinį šunį nei į neparodinį rolleyes.gif
Atsakyti
pasidžiaugiau, kad ėda noriai sausiaką naują... vos pusę porcijos suvalgo. Nelaikau nelepinu, bet vistiek nenori ėst. Matyt reikės pradėt galvot apie natūralią mėsa ateityje g.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 12, 10:41)
pasidžiaugiau, kad ėda noriai sausiaką naują... vos pusę porcijos suvalgo. Nelaikau nelepinu, bet vistiek nenori ėst. Matyt reikės pradėt galvot apie natūralią mėsa ateityje  g.gif

Man įdomu, ar yra tarp mūsų, kieno juodulis normaliai be išsidirbinėjimų ėda sausaką g.gif ? Aš, kad ir bandžiau būt griežta ir nežaist, bet nepavyko blush2.gif ax.gif - nepadėdavo ir tas griežtumas- neėsdavo vis tiek - dabar užpilu grūdėtos varškės šiek tiek ar tarkuoto džiugo užbarstau, tai suėda kol kas viską, kiek įdėta rolleyes.gif O va vakarinis šėrimas, tai džiaugsmas Dosiui, nes gryn mėsytę su subproduktais ir vištos nugarėle ar kalakuto kaklu gauna-nereik nė ragint, kad eitų ėst smile.gif
Tiesa, gavau Artero šukas ir priemones-nu, labai patiko thumbup.gif - prašukavau po devintu prakaitu šiandien Dosių, tai vaizdas visiškai kitoks nei anksčiau, kad sutvarkydavau rolleyes.gif . Pirmiausia, tai labai patogios, ergonomiškos rankenos, antra-matosi, kad tvirtos ir kokybiškos. Labai patiko kondicionieriai-vienas šukavimui-tikrai palengvina iššukavimą, o antras-blizgesiui, kailio kondicionavimui irgi atlieka savo funkciją, o ir kvepia ant kailio ne per stipriai ir maloniai thumbup.gif .
Taigis prisiduodu, ką turiu biggrin.gif :
L dydžio grėbliukas povilnei - tikrai gerai kabina ir iššukuoja povilnę.
šukos-ilgi, smailūs, bet šiek tiek nuapvalinti dantukai-gerai kabina sąvėlas.
šepetys pūkui iššukuot-kol neturiu to rusiško, pasiėmiau šį, tai turiu pasakyt, kad man, kaip ne profei, visai patiko-dantukai tikrai ilgi ir tą negyvą pūką gerai iššukuoja, taip pat papurina kailį.
paprastas šepetys -aj, dar ir tokį paprastą šepetį paėmiau-juo snukį ir galvos plaukus prašukavau bei kasytę surišau. Šiaip tai, matyt, jis nebūtinas, bet aš, kai urmu ėmiau, tai ir šį pasiėmiau, kad per mažai nebūt biggrin.gif .
kondicionierius šukavimui
kondicionierius blizgesiui.
Va, tiek-dabar tik to rusiško šepečio iki pilnos laimės betrūksta ir, aišku, būt gerai nepratast to apėmusio entuziazmo tvarkyt Dosių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 08 12, 20:05)
Man įdomu, ar yra tarp mūsų, kieno juodulis normaliai be išsidirbinėjimų ėda sausaką g.gif ? Aš, kad ir bandžiau būt griežta ir nežaist, bet nepavyko blush2.gif  ax.gif - nepadėdavo ir tas griežtumas- neėsdavo vis tiek - dabar užpilu grūdėtos varškės šiek tiek ar tarkuoto džiugo užbarstau, tai suėda kol kas viską, kiek įdėta rolleyes.gif O va vakarinis šėrimas, tai džiaugsmas Dosiui, nes gryn mėsytę su subproduktais ir vištos nugarėle ar kalakuto kaklu gauna-nereik nė ragint, kad eitų ėst smile.gif
Tiesa, gavau Artero šukas ir priemones-nu, labai patiko thumbup.gif - prašukavau po devintu prakaitu šiandien Dosių, tai vaizdas visiškai kitoks nei anksčiau, kad sutvarkydavau rolleyes.gif . Pirmiausia, tai labai patogios, ergonomiškos rankenos, antra-matosi, kad tvirtos ir kokybiškos. Labai patiko kondicionieriai-vienas šukavimui-tikrai palengvina iššukavimą, o antras-blizgesiui, kailio kondicionavimui irgi atlieka savo funkciją, o ir kvepia ant kailio ne per stipriai ir maloniai thumbup.gif .
Taigis prisiduodu, ką turiu biggrin.gif :
L dydžio grėbliukas povilnei - tikrai gerai kabina ir iššukuoja povilnę.
šukos-ilgi, smailūs, bet šiek tiek nuapvalinti dantukai-gerai kabina sąvėlas.
šepetys pūkui iššukuot-kol neturiu to rusiško, pasiėmiau šį, tai turiu pasakyt, kad man, kaip ne profei, visai patiko-dantukai tikrai ilgi ir tą negyvą pūką gerai iššukuoja, taip pat papurina kailį.
paprastas šepetys -aj, dar ir tokį paprastą šepetį paėmiau-juo snukį ir galvos plaukus prašukavau bei kasytę surišau. Šiaip tai, matyt, jis nebūtinas, bet aš, kai urmu ėmiau, tai ir šį pasiėmiau, kad per mažai nebūt biggrin.gif .
kondicionierius šukavimui
kondicionierius blizgesiui.
Va, tiek-dabar tik to rusiško šepečio iki pilnos laimės betrūksta ir, aišku, būt gerai nepratast to apėmusio entuziazmo tvarkyt Dosių biggrin.gif

Oho saunuole! Nu tu cia ir apsisopinai, taip kaip reikiant thumbup.gif Aga tikrai idomu kaip cia su tuo sausu. Pas mane tai nekokie reikalai. Kramto gal kokiu 30 min su atzagariais dantim doh.gif
Atsakyti
Ditele, tikrai apsiprekinot neblogai thumbup.gif mes dazniau linke pirkti daiktus sunims parodose, tai po Druskininku CACIB'u irgi nemazai nauju priemoniu parsivezem smile.gif

Jonavieti sveikinu su nauju seimos nariu, i akitas visada grazu pasiziureti wub.gif

Ause makalause, Ditele, matau turit problemu su sunu valgumu. Dabar ganetinai karsta ir nieko keista kad apetitas suprastejes. Tik klausimas koki kieki sausiako duodate sunims? Abi musu kales siuo metu valgo labai noriai, tik pasaro norma nedidele - 200g per diena + kazkiek mesos ar varskes. Naujas pasaras joms buvo duodamas daugiau nei menesi pagal norma tai nutuko paneles, tad norma sumazinta iki dabartiniu 200g. Itariu kad pasaras labai maistingas, tad normos per dideles surasytos. Na o Domio broliukas suvalgo nei daug nei mazai, po 10-12 sriubiniu saukstu sausiako 3 kartus per diena + mesa, varske. Kiek cia gramu yra net neisivaizduoju, bet saukstais matuoti jaunam suniui daug patogiau biggrin.gif Apetitu tikrai nesiskundziam ir suo tikrai nera kudas kaip devynbalse raso, tiesiosiog jos mergaites per daug pamyletos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arumas @ 2014 08 12, 21:57)
Ditele, tikrai apsiprekinot neblogai  thumbup.gif mes dazniau linke pirkti daiktus sunims parodose, tai po Druskininku CACIB'u irgi nemazai nauju priemoniu parsivezem smile.gif
Ause makalause, Ditele, matau turit problemu su sunu valgumu. Dabar ganetinai karsta ir nieko keista kad apetitas suprastejes. Tik klausimas koki kieki sausiako duodate sunims? Abi musu kales siuo metu valgo labai noriai, tik pasaro norma nedidele - 200g per diena + kazkiek mesos ar varskes. Naujas pasaras joms buvo duodamas daugiau nei menesi pagal norma tai nutuko paneles, tad norma sumazinta iki dabartiniu 200g. Itariu kad pasaras labai maistingas, tad normos per dideles surasytos. Na o Domio broliukas suvalgo nei daug nei mazai, po 10-12 sriubiniu saukstu sausiako 3 kartus per diena + mesa, varske. Kiek cia gramu yra net neisivaizduoju, bet saukstais matuoti jaunam suniui daug patogiau  biggrin.gif Apetitu tikrai nesiskundziam ir suo tikrai nera kudas kaip devynbalse raso, tiesiosiog jos mergaites per daug pamyletos  tongue.gif

Nu, jo apsipirkau truputuką blush2.gif ax.gif , bet neatsidžiaugiu-vakar Dosiką kankinau visą popietę-kur buvus, kur nebuvus jau imu ir kedenu jam plunksneles smile.gif - nu, negaliu atsižiūrėt, kaip kitaip šuo atrodo ir koks vaizdelis. Na, jei mes dalyvautume parodose, tai irgi ten apsipirktume, bet kai neparodiniai, tai internetu imam biggrin.gif Žodžiu, va, ką reiškia tinkamos priemonės-ačiū Jums, arumai, už konsultacijas 4u.gif
Nu, Dosikas dabar gauna ryte apie 250 g sausako ir vakare apie 500 g jautienos atraižų su kokiais nors subproduktais ir vištienos nugarėle ax.gif , bet kad būtų nutukęs, tai tikrai ne-sveria 49 kg.Aišku, vasaros pradžioje svėrė 51 kg, bet per tuos karščius labai neėdė, tai numetė svorio. Bet,žinokit, Dosius to sausako išvis atsisako-pastovi, pažiūri kaip ožys į dangaus vartus ir nusliūkina šalin doh.gif Gal tada bandyt jam ryte duoti dar mažiau to sausako, nes vakare, tai, manau, kad gauna tikrai normalią porciją ir žiūrėt, kaip ten bus su tuo apetitu ir svoriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 rugpjūčio 2014 - 07:50