Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(Ditele @ 2014 11 12, 08:08)
Kaip Jūsų bobteiliuko kojytė g.gif ?

Dino kojytė gerai. Gydytojas sako, kad galėjo būti liekamieji reiškiniai nuo blogosios erkės. Laksto tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 11 12, 12:09)
Nu, kur jau nepralenksit-Dosikas tik apie 700 g mėsytės ir nugarėlę per dieną gauna, o Domio dienos porcija kur kas solidesnė
drinks_cheers.gif jo, natūralus grožis geriausias-Dosikas irgi visada stengiasi ne tik mano makiažą nuvalyt, bet ir kūno pienelį nulaižyt  lotuliukas.gif
bigsmile.gif aha, mes su Dosiku irgi, kai grįžtu po darbo, po butą susikibę vaikštom-jis man įsikandęs rankon kartu sekioj smile.gif a, o va dviem kojom ant pečių atsitot jam ne taip nelngva, nes mes aukštaūgiai esam, tai nelabai gerai pasiekia mūs pečius, bet vakarais būna, kad pašoka su MB kartu cool.gif Dosikui tai kamuoliukas patinka, bet labiau už viską, tai jis mėgsta pliušinukus žaislus kur kartu ir virvė yra-tai gali ten tampytis ir tampytis su juo, t. y. bandyt atiminėt  tongue.gif

Dosikas su Domiu už natūralų grožį, be chemijos lotuliukas.gif A tai jums gerai, kai Jūs aukšti, aš kai tik 1,60 tai jis laisvai kojytės man pasideda ant pečių. Dar net aukštesnis jis truputi už mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 11 12, 15:46)
Dino kojytė gerai. Gydytojas sako, kad galėjo būti liekamieji reiškiniai nuo blogosios erkės. Laksto tfu tfu tfu.

thumbup.gif kad viskas gerai
QUOTE(ause makaliause @ 2014 11 12, 16:09)
Dosikas su Domiu už natūralų grožį, be chemijos  lotuliukas.gif A tai jums gerai, kai Jūs aukšti, aš kai tik 1,60 tai jis laisvai kojytės man pasideda ant pečių. Dar net aukštesnis jis truputi už mane  blush2.gif

Aha, natūralaus grožio gerbėjai tongue.gif nu, jo-aš tai 179, o MB 192-tai Dosikui sunkoka cool.gif
Atsakyti
Tai visi juoduliai mėgsta kosmetiką... Juk jie prausiami ir džiovinami, tai mėgsta ir šeimininkus aplaižyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
va aš negaliu Tėjai plaukų balzamo purkšti, tuoj visas nulaižytas nuo kojų būna...
O chebrytė vaikų visa susirenka kai kas nors iš vonios grįžta - tai taip ir laukia nulaižyti kojas ar dar ką nors lotuliukas.gif
Va mes jau su Lesteriu užsireginom į Kėdainių parodą į beibikus blush2.gif , įdomu kai mes ten sudalyvausim, dar nestreniravom doh.gif doh.gif doh.gif , vis nėra laiko.
na, bet kitą savaitę vaikai pajuda, lieka namie ligonis sulūžėlis ir Lesteris. Tada dirbsim išsijuosę...

Mergele, o kam tas kiemas juoduliui? Mes va puikiausiai su parku apsieinam, nes savo kiemo dar neturim. Juk su bobteilu einat pasivaikščioti? Tai ten pat ir su abiem eitumėte smile.gif .
Juodukai atrodo dideli, bet namuose jie ramūs ir kompaktiški.
Aišku kai jų vis dar šeši kaip pas mane dabar ir paaugę, tai prisimasto visko. Va anądien vyras pietų parėjęs rado anglis po koridorių paskleistas... Galit įsivaizduoti kaip viskas buvo nutapnota... doh.gif doh.gif doh.gif Jau reikia jiems pas savo šeimininkus...
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 11 12, 22:22)
Tai visi juoduliai mėgsta kosmetiką... Juk jie prausiami ir džiovinami, tai mėgsta ir šeimininkus aplaižyt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
va aš negaliu Tėjai plaukų balzamo purkšti, tuoj visas nulaižytas nuo kojų būna...
O chebrytė vaikų visa susirenka kai kas nors iš vonios grįžta - tai taip ir laukia nulaižyti kojas ar dar ką nors  lotuliukas.gif
Va mes jau su Lesteriu užsireginom į Kėdainių parodą į beibikus  blush2.gif , įdomu kai mes ten sudalyvausim, dar nestreniravom  doh.gif  doh.gif  doh.gif , vis nėra laiko.
na, bet kitą savaitę vaikai pajuda, lieka namie ligonis sulūžėlis ir Lesteris. Tada dirbsim išsijuosę...

Mergele, o kam tas kiemas juoduliui? Mes va puikiausiai su parku apsieinam, nes savo kiemo dar neturim. Juk su bobteilu einat pasivaikščioti? Tai ten pat ir su abiem eitumėte  smile.gif .
Aišku kai jų vis dar šeši kaip pas mane dabar ir paaugę, tai prisimasto visko. Va anądien vyras pietų parėjęs rado anglis po koridorių paskleistas... Galit įsivaizduoti kaip viskas buvo nutapnota... doh.gif  doh.gif  doh.gif  Jau reikia jiems pas savo šeimininkus...

O pirmas pasirodymas, šaunu thumbup.gif Kaip jaučiasi mažasis ligonis? Jis su gipsu?
Kad kompaktiški tai sutinku, bet mūsų egzempliorius, namie pasiutęs žiauriai, duodasi, malasi, bėgioja, atrodo po namus arklys bėgioja. lotuliukas.gif Kartais namai po jo žaidimų atrodo tarsi po karo, visur kardonų priplėšyta, visi žaisliukai išoperuoti, malkos vidury kambario, o iš po stalo toks piktas Teros žvilgsnis seka ką jis išdarinėja lotuliukas.gif Jei esi namie, tai ramios minutės su juo nebūna, visada turi jį užimti, atsisėdi su kompiuteriu tai būtinai ateis ir su nosimi tą kompiuterį numetinės, jam visada dėmesio reikia. Bet gal tik pas mus toks truputėlį labiau pasiutęs ir toks išlepintas dėmesiu. g.gif Kažkaip kai rinkomės šuns veislę, skaičiau, kad ramūs, prisitaiko prie šeimininko, bet pas mus atvirkščiai aš tapau aktyvesnė ir man teko prisitaikyt prie jo labai energingo būdo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 13 lapkričio 2014 - 09:17
QUOTE(devynbalse @ 2014 11 12, 21:22)
Va mes jau su Lesteriu užsireginom į Kėdainių parodą į beibikus  blush2.gif , įdomu kai mes ten sudalyvausim, dar nestreniravom  doh.gif  doh.gif  doh.gif , vis nėra laiko.

bigsmile.gif tai jau visi, išskyrus Lesterį ir ligoniuką, iškeliauja?!Kaip mažiuko koja?
drinks_cheers.gif dėl vietos, tai tikrai kompaktiški-Dosius kompaktiškai įsitaiso ir snaudžia tarp balkono durų smile.gif ir būna ramus, kai visi išsiskirsto-tai tada miega miega miega. Dabar tai balkoną atrado-guli ir guli ten-postas, kai saka smile.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2014 11 13, 09:10)
O pirmas pasirodymas, šaunu  thumbup.gif Kaip jaučiasi mažasis ligonis? Jis su gipsu?
Kad kompaktiški tai sutinku, bet mūsų egzempliorius, namie pasiutęs žiauriai, duodasi, malasi, bėgioja, atrodo po namus arklys bėgioja.  lotuliukas.gif Kartais namai po jo žaidimų atrodo tarsi po karo, visur kardonų priplėšyta, visi žaisliukai išoperuoti, malkos vidury kambario, o iš po stalo toks piktas Teros žvilgsnis seka ką jis išdarinėja lotuliukas.gif Jei esi namie, tai ramios minutės su juo nebūna, visada turi jį užimti, atsisėdi su kompiuteriu tai būtinai ateis ir su nosimi tą kompiuterį numetinės, jam visada dėmesio reikia. Bet gal tik pas mus toks truputėlį labiau pasiutęs ir toks išlepintas dėmesiu.  g.gif Kažkaip kai rinkomės šuns veislę, skaičiau, kad ramūs, prisitaiko prie šeimininko, bet pas mus atvirkščiai aš tapau aktyvesnė ir man teko prisitaikyt prie jo labai energingo būdo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif jo, kai namuos, tai Dosius irgi dėmesio reikalauja ir, žinok, mus išjudina smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar matėt, RIP ARBAT Bahrai 13.02.2002.-07.11.2014.
Labai gaila, man pats graziausias BRT verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2014 11 13, 14:35)

labai gaila čia Barto senelis verysad.gif
Atsakyti
Labai gaila, gražus patinas buvo. Bet nugyveno ilgą ir laimingą gyvenimą.
Kaip Bartukui sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2014 11 13, 13:35)

Gaila gražuolio verysad.gif
Atsakyti
Oi, mūsų bobteiliukas namie ramus, kai pasiskaitau apie jūsiškius. Kartais nori padūkti, tai atsineša savo žaisliuką. Arba su sūnum eina galynių.
Aš ta prasme, kad mes gyvenam bute. Tai du didelius šunis laikyti pakankamai sudėtinga.
Atsakyti
vaizdelis būtų geras, jei ant sofos sedėtų bobteilas ir juodasis. Du meškinai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 13 lapkričio 2014 - 16:31