Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Su tuo švyst, švyst ir yra taip - kuo dažniau treniruojies, tuo greičiau tampi profu biggrin.gif .

Aš tai prisipažįstu, kad esu perdaug tingi blush2.gif , o gal neturiu kantrybės.

Šiaip sako, reiktų bet kartą į dieną penkiom minutėm su skaniukais ant tų plytų pastatyti, tai nei šuniui stresas, nei šeimininkui ax.gif , bet reikia to nepamiršti blush2.gif ...

Šiaip važiuosim tirtis birželio gale, panašiai po mėn. po proceso biggrin.gif

O aš šį savaitgalį švenčiu - vakar sūnus daktarinę disertaciją apgynė, tai taip smagu, kai vienas svarbus etapas padarytas thumbup.gif
Atsakyti
Oho sveikinimai, šaunuolis clap.gif
Apie plytas ir aš galvojau, kad neblogai būtų. Dabar su skanukais vis kasdieną bandau statyt, reikės tikrai plytas pabandyt pastatyt. na dar yra laiko pasiruošimui, dirbsim rolleyes.gif Žiūrėjau tuos specialius, bet kaina man nelabai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 14 birželio 2014 - 14:26
Smagu kai vaikams sekas ir viskas gerai smile.gif, prisiimi sau dalį nuopelnų biggrin.gif blush2.gif

Aš turiu nuorodą toms priemonėms, jas reiktų keliems susidėjus pirkti, tada komplektas iš keturių išeina apie septyniasdešimt litų.
Mums rodė per handlingo seminarą, labai gerai juos naudoti. Šuns koordinacijos ugdymui.
Bet ir plytos geriau nei nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 06 14, 13:22)

O aš šį savaitgalį švenčiu - vakar sūnus daktarinę disertaciją apgynė, tai taip smagu, kai vienas svarbus etapas padarytas  thumbup.gif

Kaip smagu va čia tai šventė thumbup.gif
mano dukrytė tik abitūros egzaminus išlaikė ax.gif laukiam rezultatų doh.gif vieni nervai doh.gif
Atsakyti
Kokie svarbūs Jūsų šeimose šiuo metu gyvenimo įvykiai bėga, šaunu thumbup.gif
Atsakyti
devynbalse, tikrai smagu, kai vaikams sekasi thumbup.gif
ernesta, koks avataras bigsmile.gif - nereali šita Bartuko foto wub.gif thumbup.gif
Įmetu kelias ir mūsų kaimietuko foto biggrin.gif - nu, jau sargas, tai sargas-į kiemą niekas,išskyrus savus, negali ramiai įeit rolleyes.gif
Net uždarytas trobelėj saugo biggrin.gif - šiaip tais mes jam griežtai neleidžiam ant baldų lipt-namuos net ir nebando to daryt, bet va sodyboj, kai nieks nemato, sargauja trobelėj rolleyes.gif

user posted image

Mylimiausias kampelis trobelėj smile.gif

user posted image
Atsakyti
Jetau koks sargas wub.gif O kaip jis į svetimus žmones reaguoja?
Aš tai kai einu pasivaikščioti rytais, viena vyruką jauną sutinkam, siaubas, kaip raunasi, daugiau ant nieko kaip ant jo. doh.gif Nesuprantu, kas jam ten šviečiasi, pro visus praeina gražiai, o čia pyksta loja, draskosi g.gif Šiaip jis ir sociolizuotas ir žmonių mato, į vienus ramiau reaguoja, kiti jam labai geri draugai. Ir vaikšto gražiai jis.
Mes va mokomės namuose rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 19 birželio 2014 - 08:38
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 19, 08:36)
Jetau koks sargas  wub.gif O kaip jis į svetimus žmones reaguoja?
Aš tai kai einu pasivaikščioti rytais, viena vyruką jauną sutinkam, siaubas, kaip raunasi, daugiau ant nieko kaip ant jo.  doh.gif  Nesuprantu, kas jam ten šviečiasi, pro visus praeina gražiai, o čia pyksta loja, draskosi  g.gif Šiaip jis ir sociolizuotas ir žmonių mato, į vienus ramiau reaguoja, kiti jam labai geri draugai. Ir vaikšto gražiai jis. 
Mes va mokomės namuose  rolleyes.gif

Oho, koks geras mokinys thumbup.gif
Žinok, kad Dosiaus irgi nesuprasi-vienus priima gerai, ant kitų urzgia kaip pasiutęs rolleyes.gif , bet vienareikšmiškai prie visų, kurie eina per vartus sodyboj į kiemą, bėga lodamas su intencija neva neikit, nes pulsiu ax.gif Paskui apramini, pasiuosto ir ramu smile.gif, bet pirmas vaizdelis, tai net man bauginantis atrodo blush2.gif ax.gif Šiaip Dosius irgi socializuotas, tikrai daug kas glosto, niurko jį ir ne iš savų.
Atsakyti
Galvojau pas mus tik toks keistas biggrin.gif Kartais net džiaugiuosi, kai eina taip išdidžiai, kartais tenka eit pro tas vietas kur susirenka jaunimėlis ar šiaip kokie ne visai geri ir išauklėti žmonės kokiuose krūmuose pagert, tai jau žinau vien, kad dėl jo dydžio tikrai neužkabins ir einu drąsiai. rolleyes.gif Vakar matavau ir prisimatavom 75 cm. bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū Ditele, žinot avatarui gal nelabai tikus ši nuotrauką, ateityje pakeisim blush2.gif
QUOTE(Ditele @ 2014 06 19, 09:06)
[Įmetu kelias ir mūsų kaimietuko foto  biggrin.gif - nu, jau sargas, tai sargas-į kiemą niekas,išskyrus savus, negali ramiai įeit rolleyes.gif

thumbup.gif kaimietukas thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 19, 11:25)
tai jau žinau vien, kad dėl jo dydžio  tikrai neužkabins ir einu drąsiai. 

Žinokite, asmeniškai aš labai bijau tamsos ir stengiuosi viena niekur tamsiu paros laiku neiti schmoll.gif , bet su Bartu visur drąsiai einu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 19, 10:25)
Galvojau pas mus tik toks keistas  biggrin.gif  Kartais net džiaugiuosi, kai eina taip išdidžiai, kartais tenka eit pro tas vietas kur susirenka jaunimėlis ar šiaip kokie ne visai geri ir išauklėti  žmonės kokiuose krūmuose pagert, tai jau žinau vien, kad dėl jo dydžio  tikrai neužkabins ir einu drąsiai.  rolleyes.gif Vakar matavau ir prisimatavom 75 cm.  bigsmile.gif

bigsmile.gif ohom, didžiūnas thumbup.gif Ne, keistas ne vienas Domiukas lotuliukas.gif Dosiusi būna, kad ir su savais apsipažįsta ir atlekia urgzdamas, kol susivokia, kad apsigavo rolleyes.gif

QUOTE(Ernesta @ 2014 06 19, 10:36)
Ačiū Ditele, žinot avatarui gal nelabai tikus ši nuotrauką, ateityje pakeisim  blush2.gif

Dar pažiūrėjau-gražiai avatare ji žiūris, tikrai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 19 birželio 2014 - 10:58
Man ir avataras labai gražus 4u.gif Toks pievų berniukas... svajinga foto thumbup.gif
Pas mus ypač po miego neatpažįsta ir aploja, ot sargai biggrin.gif
Atsakyti