Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 19, 13:39)

Man ir avataras labai gražus  4u.gif Toks pievų berniukas... svajinga foto  thumbup.gif

Gerai skamba pievų berniukas thumbup.gif , bet žinokit jis kartas nuo karto valgo žoles, o po to išvemia g.gif kas čia jam galėtu būti g.gif
Atsakyti
Man atrodo čia normalu, mano Terra nepraleidžia žolės pakramsnoti. Mes su mb vadinam kartais karvę, nes eina ir skina. Va čia straipsnis apie tai gan neblogas http://www.vetvila.l...-zole-tubut-lis
Čia rašo, kad taip apsivalo nuo skrandžių sulčių pertekliaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 20 birželio 2014 - 08:35
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 20, 08:34)
Man atrodo čia normalu, mano Terra nepraleidžia žolės pakramsnoti. Mes su mb vadinam kartais karvę, nes eina ir skina. Va čia straipsnis apie tai gan neblogas http://www.vetvila.l...-zole-tubut-lis
Čia rašo, kad taip apsivalo nuo skrandžių sulčių pertekliaus  g.gif

drinks_cheers.gif aš irgi žinojau, kad taip prasivalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 20, 09:34)
Čia rašo, kad taip apsivalo nuo skrandžių sulčių pertekliaus  g.gif

Ačiū už naudingą informaciją g.gif
Atsakyti
Na, atostogaujat visos g.gif ?
Va, ir mūsų Dosius ant relaxo eina viščiuko tabaka poza biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 birželio 2014 - 13:20
Ne mes dirbam dirbam biggrin.gif Ruošiames, stovim ant plytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 28, 07:36)
Ne mes dirbam dirbam  biggrin.gif Ruošiames, stovim ant plytų  biggrin.gif

Supratau smile.gif O mes tai atostogaujam rolleyes.gif biggrin.gif Beje, o kada kur planuojat jau startuot ir pasirodyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 28 birželio 2014 - 09:28
Jau neužilgo esam suplanavę pirmą pabandymą, laikas sparčiai artėja. doh.gif Bet man labai baisu fear.gif Mačiau brolis vienas jau ir Lt jaunimo čempioną užsidarė, o mes dar net nepradėjom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 28, 10:18)
Jau neužilgo esam suplanavę pirmą pabandymą, laikas sparčiai artėja.  doh.gif  Bet man labai baisu fear.gif Mačiau brolis vienas jau ir Lt jaunimo čempioną užsidarė, o mes dar net nepradėjom.  biggrin.gif

bigsmile.gif tai būtinai pranešk, kur ir kada pasirodysit-jei pavyktų, mažu, atlėktume paspoksot į Domiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 28 birželio 2014 - 18:45
QUOTE(Ditele @ 2014 06 27, 14:18)
Na, atostogaujat visos g.gif ?
Va, ir mūsų Dosius ant relaxo eina  viščiuko tabaka poza  biggrin.gif lotuliukas.gif

nerealus thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 28, 11:18)
Jau neužilgo esam suplanavę pirmą pabandymą, laikas sparčiai artėja.  doh.gif  Bet man labai baisu fear.gif Mačiau brolis vienas jau ir Lt jaunimo čempioną užsidarė, o mes dar net nepradėjom.  biggrin.gif

Sekmės pasiruošime biggrin.gif ir būtinai praneškite kada dalyvausite g.gif
Atsakyti
Reikės organizuot palaikymo komandą group.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 06 29, 11:08)
Reikės organizuot palaikymo komandą  group.gif

Vieni sirgs už Domį, o kiti - už Tave biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti