Bučki, dėl to darbo... Gal pamažu išeitų kito pasiieškoti, artimesnio dūšiai? Žinau, kad sudėtinga, ir greit nebus, bet jei ieškosi, anksčiau, ar vėliau galbūt išsikapstysi iš to, kas dabar vis ištinka. Daug žmonių kvanka nuo darbų, ir aš tame tarpe. Atrodo artima ką rašai. Man iš pradžių irgi buvo nerimo sutrikimas. Kol pasiekiau tokį levelį, kad... Manąjame buvo panašiai, kaip rašai. Nors man ir papriekaištaudavo, labai labai panikuodavau dėl savo klaidų, visai atimdavo protą, žemės iš po kojų slysdavo. Po to tai ėmė darytis be jokios logiškai paaiškinamos priežasties.
Nors čia prieštarauja, bet man kaip tik atrodo teisinga, kad, jei raminančių reikia tik kartais, kam gerti AD pastoviai, kaip ligoniui? Jei raminančių reikia dažnai, tada taip. Man atrodo, kad teisingai su tuo viską darai, tik reikia šalinti priežastį, ką žinau, kad nelengva padaryti. Man pačiai net kasytis norisi, kai darbą, kur pradirbau 4,5m, prisimenu, ir jokios nostalgijos, nors ir nemonotoniškas, įdomus pakankamai tas darbas buvo.
QUOTE(kliomba @ 2014 12 15, 04:38)
Raminamieji skaitosi sunkesnė artilerija, dėl pripratimo ir kenksmingumo. Bet ką vartot pats renkiesi.
Šiaip įdomu, raminamieji turi raminti, o jie tave iš lovos pakelia. Turiu omeny kad jie labiau nuo nerimo reikalingi, negu nuo depresijos.
Papildyta:
Kiekvienas stengiasi savo valios galimybių ribose. Nereik sau priekaištaut.
Tu tiesiog netiki.
Gal tiesiog paskirtis kiek kita, ar skirstosi sunkioji/lengvoji artilerija? Mane irgi kartais pakelia iš lovos, nes nuramina dūšią. Manydavau ir aš, kad kaip gali padėti, kai tas kitas blogumas, ne nerimas. Kol pradėjo leisti relaniumą man būtent ne nerimo stadijoj. Bent kiek atsipeikėjau tada ir pradėjau gebėti bent minimaliai save apsitarnauti.
Negalvoju aš jau seniai kas bus, kaip ir minėjau - tikiu, ar netikiu. Tai niekada nieko nekeitė nei kai tikėjau, nei kai netikėjau, ir nereikia apie tai man galvoti.
QUOTE(Lining @ 2014 12 15, 09:00)
Šitas apie mane:
aha. aš galiu ten daug sau prisitaikyt.