Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 303

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 30, 23:47)
veluoja si karta dezutes unsure.gif

Nebus savaitgali? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 05 30, 21:48)
Tai va ta bėda tokia ir tėra, kad neturiu įdėjų kaip juos realizuot  biggrin.gif  Čia tie sūrėliai dideli, po 100gr, ne tie kur mažiukai būna po 35-45gr... Užtat ir sakau kad suvalgyt tokios krūvos nelabai pajėgsmi, vaikai atsivalgę jau seniai - šiknos pilnos, o aš nelabai mėgėja  rolleyes.gif
Norėčiau kokiam skaniam kepinuke panaudot, bet nesumąstau receptuko, sakau gal kuri iš čia skaitančių pasiūlys ką įdomesnio prasikept iš jų.... rolleyes.gif  ax.gif Bet žiū visos tyli, neišduoda gerų receptų.... biggrin.gif

Aš tokį pagaminčiau http://www.sauletavirtuve.lt/?p=838 (sūrelius vietoj mascarponės) paprasta kaip 2x2 . Jau pusė susinaudotų, o kitą pusę galima užšaldyti kai vėl užsimanysit tokio tortuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 05 30, 22:48)
Tai va ta bėda tokia ir tėra, kad neturiu įdėjų kaip juos realizuot  biggrin.gif  Čia tie sūrėliai dideli, po 100gr, ne tie kur mažiukai būna po 35-45gr... Užtat ir sakau kad suvalgyt tokios krūvos nelabai pajėgsmi, vaikai atsivalgę jau seniai - šiknos pilnos, o aš nelabai mėgėja  rolleyes.gif
Norėčiau kokiam skaniam kepinuke panaudot, bet nesumąstau receptuko, sakau gal kuri iš čia skaitančių pasiūlys ką įdomesnio prasikept iš jų.... rolleyes.gif  ax.gif Bet žiū visos tyli, neišduoda gerų receptų.... biggrin.gif

o į spurgas kokias sunaudot? :ax:niam niam bigsmile.gif galėčiau net su kava privažiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 31 gegužės 2014 - 08:58
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 31, 08:15)
Nebus savaitgali?  unsure.gif

nea.. veluoja ssi karta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 31, 12:03)
nea.. veluoja ssi karta sad.gif

Gaila verysad.gif
Atsakyti

Labai laukiam
www.hautelook.com

www.zulily.com

Atsakyti
QUOTE(Slyvamedis @ 2014 05 31, 08:07)
Aš tokį pagaminčiau http://www.sauletavirtuve.lt/?p=838 (sūrelius vietoj mascarponės) paprasta kaip 2x2 . Jau pusė susinaudotų, o kitą pusę galima užšaldyti kai vėl užsimanysit tokio tortuko  4u.gif

Super, ačiū thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif
Esu su mascarpone kažką darius tokio, truputį kitokia įdaro receptūra, bet esmė labai panaši, tai susivalgė mygom... drinks_cheers.gif
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 31, 08:57)
o į spurgas kokias sunaudot?  ax.gif niam niam  bigsmile.gif  galėčiau net su kava privažiuot  lotuliukas.gif

Oi ne...Spurgų nemoku ir nenoriu daryt, per daug vargo ir daug aliejaus joms reik, ko aš negaliu pakęst... biggrin.gif Man reik va tokio greito torčiuko, pyragiuko, kad sumakalavai, supylei ir vuolia... drinks_cheers.gif
O kavos puodukui tai visad prašom privažiuot, tik įtariu toloka būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiame

www.yoox.com
-10% viskam . ir sample sale
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image
www.jcrew.com
-30% SALE
user posted image

factory.jcrew.com
-20%
user posted image

www.juicycouture.com
-40% krepselyje
user posted image

www.saksoff5th.com
www.lastcall.com
www.macys.com
www.nordstrom.com
www.victoriassecret.com
www.bloomingdales.com
www.gap.com
Hautelooke
www.bananarepublic.com
www.vincecamuto.com
www.spiegel.com
www.6pm.com
www.lordandtaylor.com
oldnavy.com
www.ruelala.com
www.modnique.com
www.jomashop.com
www.ideeli.com
www.williams-sonoma.com
www.harney.com

Vaikams
www.gymboree.com
www.oshkosh.com
www.toysrus.com
www.childrensplace.com

groziui ir sveikatai smile.gif
www.paulaschoice.com
www.maccosmetics.com
www.vitacost.com
www.tanforless.com
www.nyxcosmetics.com
www.sephora.com
www.fragrancenet.com-21%
www.fragranceshop.com-15%

Atsakyti
Jungiames prie J.Crew papilde dydzius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*ArDoSa* @ 2014 05 31, 12:38)
Jungiames prie J.Crew papilde dydzius  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ugg gera kaina
http://www.6pm.com/ugg-eliott-chestnut
http://www.6pm.com/ugg-rowland-black
Atsakyti
jetus, šiandien paskutinė pavasario diena unsure.gif visiškai nepastebėjau,kaip laikas prabėgo... doh.gif
Atsakyti