Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 303

QUOTE(VVaiva @ 2014 05 31, 13:44)

Tuomet padekosiu uz praejusi siuntinuka, nes pamirsau  biggrin.gif  aciuks.gif
FP jau kas savaite gaunu, patiko viskas, kaip visada  wub.gif
Manoush vilnonis paltukas labai mielas  wub.gif  Dabartiniu oru pats tas  thumbup.gif Nesioju ir komplimentu kiek sulaukiu  wub.gif Kas svarbiausia, dydis tiko, nors pirkau, koks buvo  biggrin.gif Lauksiu dar labiau siuvineto juodo  wub.gif

Pedro Garcia platformos irgi tiko, net nebesitikejau  bigsmile.gif Tik jau masyvios kokios  doh.gif Bet siaip stilingos, grazios, reikes nesiot  wub.gif

Aciu Vvaivuk uz pirkinukus 4u.gif batai tai tikrai, tokie sunkus, kaip ir sportukas bus juos nesioti biggrin.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 05 31, 17:06)
MM, skaiciukai bus savaitgali?  4u.gif

bus skaiciukai 4u.gif

Mergaites, klausima turiu, 6pm little kids tai todleriukai cia ? noriu vaikui uggsus nupirkti, ir pasimetus dydziuose siek tiek biggrin.gif aciu kas patars 4u.gif
Atsakyti
Ar yra sieroj koks kodukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slyvamedis @ 2014 05 31, 19:14)
Ar yra sieroj koks kodukas? 4u.gif

yra toks kodukas, kaip visada, ne viskam 4u.gif

FBN14727
www.sierratradingpost.com

user posted image
Atsakyti

www.williams-sonoma.com

user posted image

www.harney.com

user posted image

Atsakyti
Jungiames
www.6pm.com
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 31, 19:25)

tuoi biskis UGG atsiusim smile.gif
O gal dar kam yra geros kainos 6pm? Kazkaip ieskot nemoku as ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 05 31, 20:36)
tuoi biskis UGG atsiusim smile.gif
O gal dar kam yra geros kainos 6pm? Kazkaip ieskot nemoku as ten  ax.gif

as tai tik uggsus ziuriu smile.gif bet man nieks del dydziu nepataria, tai reiks size charta pasiziureti ax.gif
Atsakyti
aha, mane irgi ugg dydžiai domina. su eur40 (peda 26cm) kokį kažin imti? 9? domina ne tik žieminiai, bet ir kedukai populiarieji quilted. ačiū, kas patars
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2014 05 31, 20:54)
aha, mane irgi ugg dydžiai domina. su eur40 (peda 26cm) kokį kažin imti? 9? domina ne tik žieminiai, bet ir kedukai populiarieji quilted. ačiū, kas patars

ziurint koki modeliuka ziurit, nes kai kurie yra dydziu padidinti o kiti atitinka, gal geriau imeskit kokius ziurit, ir gal patarsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 05 31, 19:01)
Aciu Vvaivuk uz pirkinukus  4u.gif  batai tai tikrai, tokie sunkus, kaip ir sportukas bus juos nesioti  biggrin.gif
bus skaiciukai  4u.gif
Mergaites, klausima turiu, 6pm little kids tai todleriukai cia ? noriu vaikui uggsus nupirkti, ir pasimetus dydziuose siek tiek  biggrin.gif aciu kas patars  4u.gif

Taip , Daliuk, cia bus toddler mirksiukas.gif o is big kids jau galima ir sau pasitaikyti biggrin.gif ( kas nesioja 36-38)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 31 gegužės 2014 - 19:59
QUOTE(daliux78 @ 2014 05 31, 19:45)
as tai tik uggsus ziuriu   smile.gif bet man nieks del dydziu nepataria, tai reiks size charta pasiziureti  ax.gif

QUOTE(EirJ @ 2014 05 31, 19:54)

Zinokit UGG visus turiu 9 USA , euro nesioju 40 pilna. Turiu ir zieminius klasikinius ir sportbacius ir odinius, visi 9 dydis
Ir kedukus guilted irgi 9 turiu smile.gif
Papildyta:
Tik del UGG collection abejoju . Kazin didinti bus ar atitiks g.gif
Isrinkau pora, bet dabar nezinau koki dydi imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 31 gegužės 2014 - 20:02
QUOTE(daliux78 @ 2014 05 31, 20:45)
as tai tik uggsus ziuriu  smile.gif bet man nieks del dydziu nepataria, tai reiks size charta pasiziureti  ax.gif

taip, tas pats little kids ir toddlers wink.gif kasmet vis po dydi didesnius perku ir visad pataikau smile.gif
Atsakyti