Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

Senesnė tema
sena tema
Visa informacija

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 27 gegužės 2014 - 19:49
Valio ! Nauji namuciai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ačiū Mamai Ledui už naują temą smile.gif

Aseseee, o kas ten per baobabas gale šiltnamio? Kaip ant taburetės užkeltas palyginti su bendruomene smile.gif O jau lapai blink.gif Ten langas virš jo atsidaro? Galėsit dangun lipt, sprendžiant kaip sparčiai anas stiebiasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 gegužės 2014 - 19:58
nu tai kad benamiai nebūtų pomidorų augintojai, nes jau toki šiemetiniai vaizdai, kad tik mokintis ir mokintis belieka, amo netekus net foto ne tas pricitavus buvau palikus doh.gif tikiuosi niekas nematė iki pataisymo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 27, 20:54)
Aseseee, o kas ten per baobabas gale šiltnamio? Kaip ant taburetės užkeltas palyginti su bendruomene  smile.gif O jau lapai  blink.gif Ten langas virš jo atsidaro? Galėsit dangun lipt, sprendžiant kaip sparčiai anas stiebiasi  biggrin.gif

Kažkaip kvailai nufotografavau, iš apačios g.gif . Jis maksimum man iki (.)(.) g.gif Baisiai skubėjau daržo ravėti, tai ir foto tokia gavos ax.gif
Ten ne langas, bet stogas taip atsidaro mūsų savadarbio šiltnamio 4u.gif
Bet pomidoras tikrai dar greit nesieks stogo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 27 gegužės 2014 - 20:35
Merginos,
lauke auginu Betalux, Kmicic, Promyk, Raudonkepuraitę, Heinz, Vilmą. Keletą Sabalos daigų turėjau, bet neatlaikė liūties ir stipraus vėjo, tad savaitgalį išroviau juos. Pomidorai auga po agro danga.

Klausimas: ar kuriems nors iš jų reikia pešioti pažastis? Ar leisti jiems bujoti, kaip jie išmano?

Ačiū.
Atsakyti
mano siltnami kazkoks parazitas niokoja toliau gun_bandana.gif kas pamenat tao rasiau geguzes 1 diena kad suplese kazkas,tai va juoda lipnia juosta uzklijuotas dziaugsmas rastas pries 3 savaites,o kiti du dziaugsmai rasti pries dvi dienas angel_sadangel.gif nu nagus nukapot pagavus tokiem,ale nezinau ka gaudyt doh.gif nervai neatlaike pamacius ir 112 paskambinau,atvaziavo,apziurejo,pareiskima parasiau, sake igaliotinis susisieks - kolkas tyla. netikiu kad ras ka (gal net nesivargins ieskot del tokiu nieku) ,manau kad neimanoma, bet gal kai pasklis po kaima gandai kad jau ir policija i ta reikala itraukta tai bijos daugiau gal kist nagus unsure.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 20:28)

Ten ne langas, bet stogas taip atsidaro mūsų savadarbio šiltnamio  4u.gif

langu vadini besikilnojantį stogą blink.gif o kaip čia padarėt???jaučiu puikus dalykas!
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 20:28)
Kažkaip kvailai nufotografavau, iš apačios  g.gif . Jis maksimum man iki (.)(.)  g.gif Baisiai skubėjau daržo ravėti, tai ir foto tokia gavos  ax.gif
Ten ne langas, bet stogas taip atsidaro mūsų savadarbio šiltnamio  4u.gif
Bet pomidoras tikrai dar greit nesieks stogo  schmoll.gif

fainas šiltnamiukas wub.gif Nea, netikiu, kad tik toks anas baobabas schmoll.gif Jis tau seniai ir ausis praaugo, ne tik (.)(.).. O kas per veislė jo?
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 27, 20:43)

nu pyyypt blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 27, 21:56)
O kas per veislė jo?

Berods tas prabangusis neskanusis, nepamenu kaip jie ten vadinas.....
Marmaledai, stogas kad vėdinas gerai - nesusikaupia karštis viršuj ir žiedų nenudegina.

Saulute32, o gal ten koks šuo taip padarė blink.gif ? Nes ganėtinai žemai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 27 gegužės 2014 - 21:01
QUOTE(saintlina @ 2014 05 27, 10:29)
nu nori jis save išreikšt, ir viskas. Neskabau aš jokių žiedų, kaip kas nori, taip tas save pateikia  smile.gif

Aš irgi neskabau,bet man dzin pomidoro meninė išraiška ax.gif .Man gaila,bo daug tokių dičkių,tai pusę derliaus išskabysiu...
QUOTE(Ex @ 2014 05 27, 11:49)
Bet kitais metais tai negenėsiu, man gražiau atrodytų apvalus, kompaktiškas, fotogeniškas pomidoriukais apkibęs krūmelis.

Jau kai supasakoji blink.gif Nu tikrai galvojau,kad tokio mizerno pomidoro su pirduko dydžio vaisiais man nereik,ale daba jau gal gali ir man kelias išspjaudyt ax.gif ? Vietoj vienos Polkutės pasodinčiau.Jei skanūs bus.
QUOTE(Alekto @ 2014 05 27, 17:23)
Geriau genėt jį. Pernai negenėjau, tai spjaudžiaus nuo šabakštyno doh.gif Šiemet kokius tris stiebus leisiu.

Pas mani Polkutės kaip tik dresuoti kompaktiški krūmukai g.gif Du kokius apatinius pažastukus nugnybiu ir vsio.
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 19:36)
Specialiai Žydinčiai gėlelei nufotografavau  4u.gif

Ir vėl jinai ... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 27, 21:43)
mano siltnami kazkoks parazitas niokoja toliau gun_bandana.gif kas pamenat tao rasiau geguzes 1 diena kad suplese kazkas,tai va juoda lipnia juosta uzklijuotas dziaugsmas rastas pries 3 savaites,o kiti du dziaugsmai rasti pries dvi dienas angel_sadangel.gif nu nagus nukapot pagavus tokiem,ale nezinau ka gaudyt doh.gif nervai neatlaike pamacius ir 112 paskambinau,atvaziavo,apziurejo,pareiskima parasiau, sake igaliotinis susisieks - kolkas tyla. netikiu kad ras ka (gal net nesivargins ieskot del tokiu nieku) ,manau kad neimanoma, bet gal kai pasklis po kaima gandai kad jau ir policija i ta reikala itraukta tai bijos daugiau gal kist nagus unsure.gif  doh.gif

Aš čia biškį juodo humoro parašysiu blush2.gif Rūpinasi kažkas, kad ventiliacija karštom dienom gerenė būtų biggrin.gif
Bet šiaip žiauru doh.gif O jūsų pačių vaikai niekaip negalėjo taip padaryti?

Po Ex foto dar laikiausi, bet kai Asesė įkėlė, tai pasijaučiau sutriuškinta lotuliukas.gif Atrodo nu tiek stengiuos, vos neišbučiuoti anie biggrin.gif Sakau, reik šiltnamį keist biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 05 27, 21:59)
Pas mani Polkutės kaip tik dresuoti kompaktiški krūmukai  g.gif Du kokius apatinius pažastukus nugnybiu ir vsio.

Lyg apie Olialia klausė g.gif Jauč mano akys nelabai bemato ir suskaito doh.gif
Atsakyti