Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

Jus man glusai pasakykite, kodel pas mane vienam siltnamyje pomidorai kaip pomidorai, o kitame mutantai blink.gif Medziai galingi visi iki vieno. Peniai ir tie. Kotai riebus, lapai tamsus, blink.gif ilgi, pasigarbiniave net. Nepasakyciau,kad kol kas tas kenktu ziediniu kekiu mezgimui, nes tikrai taip nera. Bet man idomu, gal negerai taip visgi yra? Ten nauja zeme. Po apacia grynas molis, o ant virsaus privaryta didelis sluoksnis komposto ir i ji sodinta. Jokiu raugu neliejau. Viena karta po salnu palieti kompleksinem trasom ir pries savaite gera nupurskiau su biologinem trasom su variu, zenseniu ir pan.
Durnas klausimas, bet dar tokiu krumu neturejau, net vyras stebisi i ten iejas.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 06 11, 07:38)
Medziai galingi..  Peniai ir tie.

Ten nauja zeme. 
ant virsaus privaryta didelis sluoksnis komposto
palieti kompleksinem trasom
nupurskiau su biologinem trasom su variu, zenseniu ir pan.

Vyras turbūt didžiuojasi, ane? bigsmile.gif

Paklausta, bet į klausimą kaip ir atsakyta... g.gif ką bepridurt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 11, 07:00)
Vyras turbūt didžiuojasi, ane? bigsmile.gif

Paklausta, bet į klausimą kaip ir atsakyta... g.gif ką bepridurt? g.gif

Tiesiog smalsu, nes senajam siltnamyje kasmet uznesu as to komposto svieziai ir po derliaus nuemimo rudeni spiru triusiu iterpiu i zeme, bet vaizdas toli grazu. reiks pailiustruoti gal, kad butu aiskiau. Man baisu,akd i koki azoto pertekliu neissinestu g.gif Turbut dupcej slieku ieskau...
Atsakyti
Ex raudonos citrinos neįmanoma net nufotkinti, kad matytųsi padoriai

user posted image
Atsakyti
Sveikos, auginu pomidorus pirmus metus, tad viskas nauja ir daug nezinios smile.gif
Pradejo mano augintiniu apatiniai lapiai suktis. Gal zinote kas galetu buti ir kuo as jiems galeciau padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 11, 06:05)
Augink dviem stiebais.

Žinok, vienintelio dalyko per savo šiltnaminę erą nesu dariusi - niekad neskaičiavau kiek pomidorai turi žiedų ar vaisių kekėje.
Va, neseniai daimura man gyrėsi, kad jos Raudona Citrina kekėje turi užmezgusi 27 pomidoriukus. Daug? Mažai?
Vaisiai nei maži, nei dideli, apie 80gr. Ilgai išsilaiko ir kekėje, ir nuskinti. Netrūkinėja. Veislė vėlyvesnė.

gerai, paliksiu du stiebus. Aš kartais paskaičiuoju kiek ten ko kekėje, bet šiuo atveju nesugebėjau - virš 60 pamečiau skaičių biggrin.gif Įdomus pomidoras visgi. Kiti jau seniai apsipomidoravę, o šitas taip aukštai kekes formuoja ir dar tik žydi išsišiepęs.
80 gr tai nemaži. Lauksiu, kas ten iš tų kekių toliau bus.
Atsakyti
Va foto:
Senas siltnamis

Naujo siltnamio baobabu atstovai keli:
Penis
Malaxitavaja skatulka
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 10, 09:26)

ir gal pasakytumėt,kas šitiems nepatinka  g.gif
user posted image
šalia ta pati rūšis auga gražiai,o šitie  doh.gif
ar gali būti,kad kas nors po jais gyvena,nes ir pernai vargau su šita puse  g.gif
melionai augo ir bujojo,o pomidorai nunyko  g.gif

pas mane irgi tokių yra vienoj šiltnamio pusėj, matyt tikrai per prastai sukasiau pavasarį žemę. doh.gif

Ex, gal galima nelaukiant rudens dabar kažkaip pagelbėt tiems invalidukams? Iškasti, padirbėti kastuvu ar komposto įdėjus vėl pasodinti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš esu minėjus, kad tokius patręšiu kompleksinėm trąšom ir nauji lapai auga jau normalūs. Mano Black Russian ištisai taip kvailiodavo. Šiemet sodindama į duobes dėjau superfosfato, kalio magnezijos ir kiaušų lukštų. Lapai nesisuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 06 11, 08:22)
Iškasti, padirbėti kastuvu ar komposto įdėjus vėl pasodinti?  g.gif  4u.gif

aš nekasčiau.. geriau pamaitinti kompleksiniu maisteliu kažkokiu, jei dar nedavėt. O jie ir orui atvėsus tokie išlieka?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti