Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų klubas

as pasodinau de barao gigant .. sejau lygtais de barao juoda, bet vietos siltnamyje nebeliko jam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 28, 00:13)
as pasodinau de barao gigant  ..

Va čia ir yr tie kiti biggrin.gif Lauksiu atsiliepimų.
Beje,mano baltasparniai juodukų beveik nepuolė g.gif Net buvau pasipiktinusi,kad aniem, urodam,matai,mano skonis per prastas.Labiausiai geltonus ir oranžinius apšikdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 27 gegužės 2014 - 23:21
QUOTE(adija5 @ 2014 05 27, 21:43)
Dėl lempos tai taip,tikrai įtaisyčiau.Išgąsdintų staiga užsidegusi šviesa.O va dėl šunio,tai ir daržam,ir šiltnamiui būtų amen  biggrin.gif Ar tavo protingas ir neskuta paskui kokią katę ar varną,kaip maniškis,visai nekreipdamas dėmesio į takelius  biggrin.gif

Mūsiškės katės nebandė į šiltnamy lyst  schmoll.gif Ir nieko nekapstė.Gal be uoslės  g.gif

Mano sunius gyvena budoj jau lauke smile.gif O per teritorijos ilgi jis grandine prikabintas prie pazeme nutempto troso tokio. Tai labai nemazai gali vaikscioti kur, tik iki siltnamio nedaeina. O kad gyvunai po siltnamo nevaiksciotu, tai labai gerai grotas ant iejimo itaisyti kokias ar palete bent jau su vyriais kokiais pakabinti,kad uzsidaryti galetu puse duru g.gif

Katinas mano miega papriku tuneliuke vienam biggrin.gif Nekapsto, nesigula ant paciu daigu, bet va jam ten kazkokia aura gera, nes jau antri metai ten taip isitaiso atsilus smile.gif Siltnamyje bande viena karta ilindes paguleti, bet isvijau,kai pradejo salia ppmidoru kastis duobute kaku darymui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 20:58)
Berods tas prabangusis neskanusis, nepamenu kaip jie ten vadinas.....

radau pavadinimą smile.gif Erophily smile.gif Atskiroj kategorijoj, pavadintoj 'aukšti' pomidorai - atskirai nuo visų Aurea, Bolzano, Admiro ir t.t. biggrin.gif Ir dar pažymėta, kad lapai prailginti. Gal kekės nerealiai didelės bus, kad ilgų lapų reik? mastau.gif
Nepamiršk įdėti foto, kai jis derės. Ir papasakoti, kaip skonis. Labai man įdomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 06:22)
Mano sunius gyvena budoj jau lauke  smile.gif 

Katinas mano miega papriku tuneliuke vienam  biggrin.gif 

mano chebra tokiom sąlygom gyvent kategoriškai atsisakytų blink.gif
Beje, geriausias sargas pas mus yra žąsys su antim. Jas gal galima būtų ir šiltnamio saugot palikt. Toookį triukšmą sukelia blink.gif O kai didelės žąsys, tai ir prisiartint svetimas bijo smile.gif Kokį vieną žąsiną galima ir kaip draugą augint, ir kaip sargas daržui nuo vagių būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 gegužės 2014 - 07:19
QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 08:14)
radau pavadinimą  smile.gif  Erophily  smile.gif  Atskiroj kategorijoj, pavadintoj 'aukšti' pomidorai  - atskirai nuo visų Aurea, Bolzano, Admiro ir t.t. biggrin.gif  Ir dar pažymėta, kad lapai prailginti. Gal kekės nerealiai didelės bus, kad ilgų lapų reik?  mastau.gif
Nepamiršk įdėti foto, kai jis derės. Ir papasakoti, kaip skonis. Labai man įdomu  smile.gif

Būtinai pafotkinsiu ir parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 07:14)
Beje, geriausias sargas pas mus yra žąsys su antim. Jas gal galima būtų ir šiltnamio saugot palikt. Toookį triukšmą sukelia  blink.gif  O kai didelės žąsys, tai ir prisiartint svetimas bijo  smile.gif Kokį vieną žąsiną galima ir kaip draugą augint, ir kaip sargas daržui nuo vagių būtų.

Žasys neblogos pašnekovės mėgstantiems paplepėt smile.gif) O dar jeigu suprastum, ką sako biggrin.gif Nežinau, ar visų tokios draugiškos ir plepios kaip mano tetos kaime, bet tikrai smagi draugija.
Atsakyti
Mačiau ir aš tokią bėda su šiltnamio suplėšymu- pamatėm, kad katinas paukščiukus ir vabzdžius gaudo ir šoka ant šiltnamio.
Asese, gerai, adk vakar nemačiau foto, būčiau nukritus doh.gif Einu geriau melisų arbatos išgeriu ir tada ramiai pažiūrėsiu dar kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 19:36)
Specialiai Žydinčiai gėlelei nufotografavau  4u.gif
Čia yra Betaluksai, sėti vasario pradžioje  4u.gif

Su tokia nuotrauka ateit į temą dar nesibaigus gegužiui, tai tas pats kas vyriškiui trinktelt į tarpkojį su beisbolke..

QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 21:28)
Jis maksimum man iki (.)(.) 

Kaži ar ne per aukštai tavo (.)(.) auga g.gif

QUOTE(saulute32 @ 2014 05 27, 21:43)
mano siltnami kazkoks parazitas niokoja toliau

Ar su visais aplinkiniais gerai sutariat? Gal kokį grumstą kaimyno šuniui kupron paleidot. O gal pernai kurio nors vargdienio pomidorais nepavaišinot?..

QUOTE(adija5 @ 2014 05 27, 21:59)
Jau kai supasakoji  blink.gif Nu tikrai galvojau,kad tokio mizerno pomidoro su pirduko dydžio vaisiais man nereik,ale daba jau gal gali ir man kelias išspjaudyt  ax.gif ? Vietoj vienos Polkutės pasodinčiau.Jei skanūs bus.

Sėklų nespjaudau schmoll.gif jei jau burnon papuola, tai jau garantuotai konvejeriu iki galo nueina..
Aš kaip visada, gal geriau tau sėklų pririnksiu tiesiai iš pomidoro biggrin.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 05 28, 00:17)
Beje,mano baltasparniai juodukų beveik nepuolė  g.gif  Labiausiai geltonus ir oranžinius  apšikdavo.

Nu kaip nepuolė, nu kaip neapkakojo.. irnesakyk.gif ant juodukų gi nesimato kiek jie apdergti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 07:14)
mano chebra tokiom sąlygom gyvent kategoriškai atsisakytų  blink.gif
Beje, geriausias sargas pas mus yra žąsys su antim. Jas gal galima būtų ir šiltnamio saugot palikt. Toookį triukšmą sukelia  blink.gif  O kai didelės žąsys, tai ir prisiartint svetimas bijo  smile.gif Kokį vieną žąsiną galima ir kaip draugą augint, ir kaip sargas daržui nuo vagių būtų.

I 84 kvadratus gyvenamo ploto dar ir suni didziuli isileisti, tai jau prabanga gaunasi mums blush2.gif Katinas siaip nemegsta namie sedeti, nebent ziema prie peciaus.

Kalbant i tema. Jau kaip mane siemet stebina mano pomidorai, tai nezinau...Apziurejau beraisiodama Hill Billy ir Izumrudnoje jabloko, tai irgi kazkokie susnos ir uzsibaigineje ziedine keke visrunes. Cia prie Korol sibiri kompanijos turbut g.gif Eisiu pafotografuoti, tai gal ka patasit. O gal jau man cia vaidenasi tik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 28, 07:41)
Mačiau ir aš tokią bėda su šiltnamio suplėšymu- pamatėm, kad katinas paukščiukus ir vabzdžius gaudo ir šoka ant šiltnamio.

mano katė irgi įprato šokt ant šiltnamio blink.gif Kiek nesibaru, vistiek liuokteli. Nieko negaudo, savo malonumui. Kol kas nieko nesuplėšė unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 07:46)
Apziurejau beraisiodama Hill Billy ...

vis išplaukia negirdėti nematyti pavadinimai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 05 28, 07:44)

Ex, o tu savo pomidorus purški kuo nors profilaktiškai šiemet? Kažkaip aptingau, niekuo nepurškiu..
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 18:36)
Specialiai Žydinčiai gėlelei nufotografavau  4u.gif
Visai verta auginti ankstyvųjų - jie dera anksti, bet ne ilgai. Aš juos sodinu prie tako ir formuoju labai žemučius - čia užbrėžiau raudoną liniją foto, kad matytum, kokio jie ūgio  4u.gif  Gyvens jie nebe ilgai - kokias dvi savaites dar, o tada rausiu lauk.
Čia yra Betaluksai, sėti vasario pradžioje  4u.gif

Asese, dėkui. Tam kad nuo vasario išaugint pomidorą iki pakankamo dydžio reik turėt šiek tiek vietos, nes greičiausiai į šiltnamį sodint visvien galima ne anksčiau kaip balandžio viduryje. Bet iš esmės tos vietos aš kaip ir turiu. Kadangi pirmais metais auginu, tai nesuvokiau, kiek iš tiesų man tų daigų reikia ir koks praradimo procentas. Užsiauginau 150, o prireikė tik 50. Tai kai kitais metais auginsiu 60 vietos verandoj užteks ir didesniems daigams. Gal ir man pavyks birželį jau pomidorus saviškius nudžiugint smile.gif

Pas mus irgi yra stoglangiai 6. Kai karšta jie tikrai super. Bet pavasarį sukuria gana didelį nesandarumą ir padaro didelius šilumos nuostolius. Nes ten jie neužsidaro taip kaip kambario langai. Yra plyšiai ir pan. Jeigu pirkčiau naują šiltnamį tai dar gerai pagalvočiau, ar tuos stoglangius dėt ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 28 gegužės 2014 - 08:00
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 08:46)
I 84 kvadratus gyvenamo ploto dar ir suni didziuli isileisti, tai jau prabanga gaunasi mums  blush2.gif  Katinas siaip nemegsta namie sedeti, nebent ziema prie peciaus.

Kalbant i tema. Jau kaip mane siemet stebina mano pomidorai, tai nezinau...Apziurejau beraisiodama Hill Billy ir Izumrudnoje jabloko, tai irgi kazkokie susnos ir uzsibaigineje ziedine keke visrunes. Cia prie Korol sibiri kompanijos turbut  g.gif  Eisiu pafotografuoti, tai gal ka patasit. O gal jau man cia vaidenasi tik  blush2.gif

Mano irgi HillBilly žiedu ,susnelė 30 cm aukščio, pasibaigė. Net ne žiedinė kekė, o vienas žiedas, toks kaip chrizantemos.
Dar neroviau, augina pažastuką, gal kaip nors prasimuš, labai įdomu kas iš jo išaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 gegužės 2014 - 08:02