as pasodinau de barao gigant .. sejau lygtais de barao juoda, bet vietos siltnamyje nebeliko jam

QUOTE(Lusasita @ 2014 05 28, 00:13)
as pasodinau de barao gigant ..
Va čia ir yr tie kiti

Beje,mano baltasparniai juodukų beveik nepuolė

QUOTE(adija5 @ 2014 05 27, 21:43)
Dėl lempos tai taip,tikrai įtaisyčiau.Išgąsdintų staiga užsidegusi šviesa.O va dėl šunio,tai ir daržam,ir šiltnamiui būtų amen
Ar tavo protingas ir neskuta paskui kokią katę ar varną,kaip maniškis,visai nekreipdamas dėmesio į takelius
Mūsiškės katės nebandė į šiltnamy lyst
Ir nieko nekapstė.Gal be uoslės 

Mūsiškės katės nebandė į šiltnamy lyst

Mano sunius gyvena budoj jau lauke

Katinas mano miega papriku tuneliuke vienam

QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 20:58)
radau pavadinimą

Nepamiršk įdėti foto, kai jis derės. Ir papasakoti, kaip skonis. Labai man įdomu

Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 06:22)
mano chebra tokiom sąlygom gyvent kategoriškai atsisakytų

Beje, geriausias sargas pas mus yra žąsys su antim. Jas gal galima būtų ir šiltnamio saugot palikt. Toookį triukšmą sukelia

QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 08:14)
radau pavadinimą
Erophily
Atskiroj kategorijoj, pavadintoj 'aukšti' pomidorai - atskirai nuo visų Aurea, Bolzano, Admiro ir t.t.
Ir dar pažymėta, kad lapai prailginti. Gal kekės nerealiai didelės bus, kad ilgų lapų reik?
Nepamiršk įdėti foto, kai jis derės. Ir papasakoti, kaip skonis. Labai man įdomu

Būtinai pafotkinsiu ir parašysiu

QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 07:14)
Beje, geriausias sargas pas mus yra žąsys su antim. Jas gal galima būtų ir šiltnamio saugot palikt. Toookį triukšmą sukelia
O kai didelės žąsys, tai ir prisiartint svetimas bijo
Kokį vieną žąsiną galima ir kaip draugą augint, ir kaip sargas daržui nuo vagių būtų.

Žasys neblogos pašnekovės mėgstantiems paplepėt

Mačiau ir aš tokią bėda su šiltnamio suplėšymu- pamatėm, kad katinas paukščiukus ir vabzdžius gaudo ir šoka ant šiltnamio.
Asese, gerai, adk vakar nemačiau foto, būčiau nukritus
Einu geriau melisų arbatos išgeriu ir tada ramiai pažiūrėsiu dar kartą
Asese, gerai, adk vakar nemačiau foto, būčiau nukritus

QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 19:36)
Specialiai Žydinčiai gėlelei nufotografavau
Čia yra Betaluksai, sėti vasario pradžioje

Su tokia nuotrauka ateit į temą dar nesibaigus gegužiui, tai tas pats kas vyriškiui trinktelt į tarpkojį su beisbolke..
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 21:28)
Jis maksimum man iki (.)(.)
Kaži ar ne per aukštai tavo (.)(.) auga

QUOTE(saulute32 @ 2014 05 27, 21:43)
mano siltnami kazkoks parazitas niokoja toliau
Ar su visais aplinkiniais gerai sutariat? Gal kokį grumstą kaimyno šuniui kupron paleidot. O gal pernai kurio nors vargdienio pomidorais nepavaišinot?..
QUOTE(adija5 @ 2014 05 27, 21:59)
Jau kai supasakoji
Nu tikrai galvojau,kad tokio mizerno pomidoro su pirduko dydžio vaisiais man nereik,ale daba jau gal gali ir man kelias išspjaudyt
? Vietoj vienos Polkutės pasodinčiau.Jei skanūs bus.

Sėklų nespjaudau

Aš kaip visada, gal geriau tau sėklų pririnksiu tiesiai iš pomidoro

QUOTE(adija5 @ 2014 05 28, 00:17)
Beje,mano baltasparniai juodukų beveik nepuolė
Labiausiai geltonus ir oranžinius apšikdavo.

Nu kaip nepuolė, nu kaip neapkakojo..

QUOTE(saintlina @ 2014 05 28, 07:14)
mano chebra tokiom sąlygom gyvent kategoriškai atsisakytų 
O kai didelės žąsys, tai ir prisiartint svetimas bijo
Kokį vieną žąsiną galima ir kaip draugą augint, ir kaip sargas daržui nuo vagių būtų.

I 84 kvadratus gyvenamo ploto dar ir suni didziuli isileisti, tai jau prabanga gaunasi mums

Kalbant i tema. Jau kaip mane siemet stebina mano pomidorai, tai nezinau...Apziurejau beraisiodama Hill Billy ir Izumrudnoje jabloko, tai irgi kazkokie susnos ir uzsibaigineje ziedine keke visrunes. Cia prie Korol sibiri kompanijos turbut

QUOTE(NERA @ 2014 05 28, 07:41)
Mačiau ir aš tokią bėda su šiltnamio suplėšymu- pamatėm, kad katinas paukščiukus ir vabzdžius gaudo ir šoka ant šiltnamio.
mano katė irgi įprato šokt ant šiltnamio

Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 07:46)
Apziurejau beraisiodama Hill Billy ...
vis išplaukia negirdėti nematyti pavadinimai

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 05 28, 07:44)
Ex, o tu savo pomidorus purški kuo nors profilaktiškai šiemet? Kažkaip aptingau, niekuo nepurškiu..
QUOTE(Asese @ 2014 05 27, 18:36)
Specialiai Žydinčiai gėlelei nufotografavau
Visai verta auginti ankstyvųjų - jie dera anksti, bet ne ilgai. Aš juos sodinu prie tako ir formuoju labai žemučius - čia užbrėžiau raudoną liniją foto, kad matytum, kokio jie ūgio
Gyvens jie nebe ilgai - kokias dvi savaites dar, o tada rausiu lauk.

Visai verta auginti ankstyvųjų - jie dera anksti, bet ne ilgai. Aš juos sodinu prie tako ir formuoju labai žemučius - čia užbrėžiau raudoną liniją foto, kad matytum, kokio jie ūgio

Asese, dėkui. Tam kad nuo vasario išaugint pomidorą iki pakankamo dydžio reik turėt šiek tiek vietos, nes greičiausiai į šiltnamį sodint visvien galima ne anksčiau kaip balandžio viduryje. Bet iš esmės tos vietos aš kaip ir turiu. Kadangi pirmais metais auginu, tai nesuvokiau, kiek iš tiesų man tų daigų reikia ir koks praradimo procentas. Užsiauginau 150, o prireikė tik 50. Tai kai kitais metais auginsiu 60 vietos verandoj užteks ir didesniems daigams. Gal ir man pavyks birželį jau pomidorus saviškius nudžiugint

Pas mus irgi yra stoglangiai 6. Kai karšta jie tikrai super. Bet pavasarį sukuria gana didelį nesandarumą ir padaro didelius šilumos nuostolius. Nes ten jie neužsidaro taip kaip kambario langai. Yra plyšiai ir pan. Jeigu pirkčiau naują šiltnamį tai dar gerai pagalvočiau, ar tuos stoglangius dėt ar ne.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 28, 08:46)
I 84 kvadratus gyvenamo ploto dar ir suni didziuli isileisti, tai jau prabanga gaunasi mums
Katinas siaip nemegsta namie sedeti, nebent ziema prie peciaus.
Kalbant i tema. Jau kaip mane siemet stebina mano pomidorai, tai nezinau...Apziurejau beraisiodama Hill Billy ir Izumrudnoje jabloko, tai irgi kazkokie susnos ir uzsibaigineje ziedine keke visrunes. Cia prie Korol sibiri kompanijos turbut
Eisiu pafotografuoti, tai gal ka patasit. O gal jau man cia vaidenasi tik 

Mano irgi HillBilly žiedu ,susnelė 30 cm aukščio, pasibaigė. Net ne žiedinė kekė, o vienas žiedas, toks kaip chrizantemos.
Dar neroviau, augina pažastuką, gal kaip nors prasimuš, labai įdomu kas iš jo išaugs.