QUOTE(CherryLips @ 2014 08 13, 09:33)
Niurkute - nu jau tikrai kokia padauža
Aš tai pradėjau savo išdikėlės į miegamus kambarius nebeleisti, nes visa patalynė sudralinta

Nu vat jaučia malonumą minkyti patalynę
Vakar Majai nuotykis nemalonus buvo... ėjom šikinės plautis. Nesuprantu, kaip jin tiek apisdirbti sugebėjo

Nu tai kol aš ploviau, tai bliovė nesavu balsu

O paskui skersai į mane žiūrėjo pusę vakaro
Na ji tokia pas mane

. As manau, kad cia pas dauguma taip buna. O patalus ir pas mus Ula megeja paminkyti, bet as jai nedraudziu. Tegul
Del sikiniko ir pas mus taip buna, kad iseina su murzinom kelnytem. Bet as darau kitaip. As turiu sausa sampuna, tai paemu, gerai ispudruoju tas jos kelnytes ir tada issukuoju su sukom. Labai gerai isivalo ir nereikia po vandieniu kisti. Nes kitaip as nesusitvarkyciau jeigu savo drinda reiktu kisti po kranu. Mano kiti pukiai, tai mazesni ir su jais lengviau yra susitvarkyti o sita drinda, tai butu sudetinga man
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2014 08 13, 09:56)
Oi kokios pažįstamos istorijos
Mums ir neseniai teko plautis užpakalį

. Patogiausia, kai tai darom abu su MB, vienas laiko, kitas plauna, bet šį kartą teko malonumas tai daryti vienai. Pas mus automatiškai įsijunginėja ventiliatorius, tai tik pradėjau plauti, įisijungė ventiliatorius, Hamiltonas išsigando, kaip pirmą kartą tipo jis įisijungtų, tai šoko visas šlapias, tai ir aš, ir katinas bei grindys visur šlapia buvo
Mūsiškis ir mėgsta į spintą miegamojo palandžioti, bet aš tai leidžiu, kaip ir leidžiu miegoti lovoje kartu su mumis ir Hamulė miega tik ant pagalvės

. Jei nebūna vietos jam, tai jis pabučiuoja arba su lapcyte švelniai per nosytę pabaksnoja, kad jam vietos padarytum. Paklodę tai apšauodo jis mum irgi, būna skylučių mažyčių, kurios poto sėkmingai didėja, bet ai, man mieliau su dviem vyrukais savo miegoti

, nei pergyventi dėl paklodės.
Oi su tuo plovimu labai man jau matyta ir paragauta istorija

. Todel as ir turiu visad ta sausa sampuna po ranka

. Jis mano pagalbininkas
As irgi kartu miegu

. As isviso pastebejau, kad mano Ula is tu katinu kurios jaucia kai seimininkui yra negera ir kazkas skauda arba skaudes. Tada ji tiesiog kaip prilipus buna prie to zmogaus. Ispradziu nekreipdavau demesio. O paskiau kai man buvo bloga ziuriu, kad ji su manim miega ir budi. Na gal sutapimas, paskiau antra syki vel tas pats, paskiau mano vyrui buna migrena kankina, tai ji tada su juo mega. Nors seip ji miega tik su manimi, bet cia net ant galvos jam lipo. Na vyras mano ir tai pastebejo, ir netgi pasake, kad jautesi poveikis. Kai ji gulejo, tas skausmas mazejo. Tai supratau, kad turime daktaryte namuose
Papildyta:
O cia dar parodisiu kaip ji megsta paskaraidyti

. Cia jau aisku skridzio pabaiga ir tikslas pasiektas

. Pavadinkime taip
Mano vyro ugis yra 2 metrai
Cia mes taip meilinames

. O as tada sakau, jai, kad ji isdavike
Ka sakai, negirdejau
Mano vyrui net vienu metu buvo sokas

. Sako, nespeju atsisukti kaip sukdamas ziuriu, kad jau Ula skrenda i mane. Na as isivaizduoju si vaizdeli

. Atsisuki o i tave katinas skrenda
Todel dabar spinta bus uzdaryta, kad sumazinti jos pilotavimo technika
Papildyta:
Ir dar noreciau toki juokeli papasakot, kas ant dienu man buvo nutike

. Cia man kaip anegdotas jau buvo, bet ta akimirka buvo nejuokinga, ipatingai kai tu esi dar gerai imiges
Cia buvo man viena ryta su ja siaubo. Miegu as ir sapnuoju, kaip mane vejasi kazkokie vampyrai. Nors lyg jokiu tokiu filmu neziurejau, bet nusprendziau susapnuoti. Ir cia man pavyksta kazkokiu budu pabegti ir as jau taip begu slepiuosi ir.... lyg kazkokia nematoma jega trenkia man i skrandi ir pro sapna as matau, kaip mano pilvas idumba, man sunku kviepuoti ir tokia mintis, Dieve, nejaugi tie vampirai turi dar kazkokia nematoma jega ir per atstuma mane stabdo. Ir taip sunku man. Aisku as is to sunkumo prabudineju. Atsimerkiu... o, kad ziuriu, kad mano sita krasavica Vaselisa, atsistojo visu savo svoriu man ant pilvo ir ziuri i mane

. Vat ir supratau is kur ta buvo nematoma jega, kad net mano pilvas idubo
www.goldpluchecits.weebly.com