QUOTE(egleo @ 2014 08 14, 08:24)
Reiks ir man Hamulė MB ant pečių nufotkinti, tas pats neužšoka (nebent sėdit), Bet kai MB pats užsikelia, tai patenkintas būna

.
O dėl meilumo, tai tikrai keitėsi katukas. Kai tik parsivėžėm 4 mėn. buvo labai meilus, bet gan trumpai, o poto kaip aš juokauju toks paauglystės laikotarpis gan ilgokas buvo, o dabar jau visi susigyvenę ir visi žino kam ko norisi ir kam kas patinka

.
Vat as ir sakau, kad berniukams brestant ju budas suvyriskeja. O mergaites nors irgi gali nebuti tokios meilios, bet kas liecia vaikus, tai pas juos atsiranda vaikams motiniskas instingtas. Mano dukra gali tampyti, zaisti vos kaip ne skudurinukem, bet jos nei cipt, kencia kantriai ir net nesipriesina. Na Ula seip pasipresina, bet mandagiai arba pradeda kviestis pagalbos
O seip kiek pastebejau meinukai yra labai meilus ir istikimi.
Dar prisiminiau apie Ula

. Kuria diena griztam is sodo su MB. MB pirmas atidare duris, iejo i buta ir paliko atviras duris man, kad kai as po galu galais uzlipsiu ieiciau i buta nerakindama duru. Na ir lipu as vezliu zingsniu. Pribega Ula prie slenkscio ir kaip suprantu manes dar neatpazista is tolo ir greiciausiai nedazlybina. Sakau, reiks jai akinius nupirkti

. Stovi ji prie slenkscio ir urzgia ant manes kaip suva

. MB juoktis pradejo, sako: suni mes turim

. Kai jau mane ji atpazino, tai kaip pradejo cipauti is dziaugsmo

. Sakau na tu saunuole Ula
Cia kaip kaimynas irgi gretimai gyvenantis, lipo kartu su manim ir sako man: vat turetumet suniuka, tai stovetu jus lauktu ir lotu uz duru. As jam: as turiu gera kaciuka, kuris irgi laukia jau uz duru ir moka urgzti

. tai kaimynas matosi vargsas nesuprato apie ka as cia
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2014 08 14, 08:51)
Tuo man meinai ir patinka, pas juos glaudus ryšys su žmonėmis. Maniškiai tai visi buvo rankiniai, kas ant pečių, kas ant kelių, kas šiaip po kaldra pagulėti, vis ateina su prašymais paglostyti ar šiaip snukutį į veidą patrinti

kIekvienas savaip marmaliuoja po nosim, kažką šneka
Kaip miela

. Bet dar galiu pasakyti, kad daug kas priklauso kaip veisejas uzaugina kartu su kate tos kaciukus. Nes seip buna tokiu kur vargsus laiko uzdarytus kokioje tamsioje patalpoje ir paskiau jie uzauga tokie susvetimeja. Bet jeigu tu juos pastoviai rankose minkysi su jais bendrausi, tai jie isties uzauga tada rankinukais.
www.goldpluchecits.weebly.com