QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 18, 21:50)
Tai kur ta pūkuotukė? Iš leksikono kažkoks asmenybės susidvejinimas

Dulkinasi, diedai, sekso nori ir kt., taip net gi brutaliai čia. Nefiltruotas alus.
Tai kame reikalas?
reikėjo atidžiau paskaityti kaip rašiau kad jaunystėje buvau tokia gerutė, pūkuotukė, meili, neegoistiška-ale tokio gerumo , pūkuotumo, dorovingumo diedams nelabai reikėjo, lipo tik š lapai.o va dabar kai aplamai gyvenime daug ko patyriau tapau labiau egoistė, žiūrinti savęs, ir pan.čia ne asmenubės susidvejinimas, čia žmogus-moteris keičiasi perkopus 30metukus....o kad seksas labiau reikalingas moterims su metais tai faktas...bent man 20-22 metų rūpėjo mokslai labiau nei seks.
bet kitą vertus kaip dauguma rašo dorovingų mergaičių vyrams šiais laikais nereikia

ir vėl situacija situacijai nelygi. va bendradarbės merginos labai labai jaunutės 18-22metų abi ištekėjo labai laimingai, o merginos buvo taip dorovingai auklėtos(nes auklėjime dalyvavo močiutė), religingos, jokių ten trali vali nebuvo, susipažino su vaikinukais, po 1 metus gražiai draugavo, už rankučių laikėsi, sukakus 18 metu greit ištekėjo.ir seksiukai po vestuvių tapo, ir atitiko...niekaip nesuprantu kas gali neatitikti, juk viskas suderinama, reikia kalbėtis su partneriu, nebent ten jau labai ryškūs fizologiniai neatitikimai.bet tai būna ne daznai.kaip dauguma rašo reik bandyt kuo greičiau, o jei nepatiks. manau jei aistra, meilė, ir sekse viskas suderinama.pasirodo tokių rimtuolių reikia vyrams.tad nėra ribos nubrėžta, kiekvienai moterei sava laimė.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 02 19, 08:57)
given, esi labai kategoriska. Gal, todel ir nerandi to draugo? Ir ne tame esme, kad nenori kartu gyventi. Palygynimui galeciau duoti Sahrazad ir Raudona saule(tikiu yra ir daugiau), jos irgi nenori buities, nenori vyro 24 val. salia, bet jos yra ne vienos. Ir jos niekada nebus vienos. Nes, jos turi ta taip zavinti vyrus bruoza MOTERISKUMA.
O, del vyro investiciju, tai galiu paaiskinti. Tai, ne visais atvejais turi buti namai, brangios masinos, keliones(nors kuri ju nenoretu gauti nuo sirdies?) Tai gali buti ir viena gele, paslepta uz striukes atlapo, kad nenusaltu. Nes jis ja nesa mylimai, geidziamai, ji suprantanciai merginai/moteriai. Tai vadinasi investavimas, pagal zmogaus isgales.
Va, pav. Saules vaikinas jai pataise ten kazka, ir ji supranta, kad tuom jis isreiske rupesti.

P.s. Ir neuzsiciklink tu ant taip vadinamu barakudu ir kietu vyruku(kurie susirenka papuosalus po skirybu, kad galetu kitai dovanoti juos). Negi manai, be ju nera garbingu vyru? Reiskias nesutikai tokiu, arba atstumi juos, nes bijai buti nesuprasta.
Neskaiciuok vyru pinigu. Ir negailek ju. Leisk jiems pasijusti tikrais vyrais.

nereikia skaičiuoti vyro pinigų, jei pati skaičiuosi, ateis kita kuri visus suskaičiuotus pasiims

esu tokios nuomonės- jei vyras man duoda: dėmesį, gėles, dovanas, viską imu.

ale blin kur tokį rasti