QUOTE(Esu_Tavo_Saule @ 2014 02 21, 21:22)
tai gal ir prisibaigsiu viena kurs nos badu prie kokio konteinerio... o realiste as nesu, as esu tikra svajotoja, todel realiai nieko nedarau...
o cia tai nesupratau...

tai vyras - tam, kas pamaitintu ar islaikytu? o jei pats vyras tik apie 1000lt uzdirba? netiks toks?
Liebchen, tu tokia cia drasi ir protinga moteris forume - o mintys liudnos, o parasas "esu be vietos" irgi labai liudnas.
bet labai suprantu ir tavasias mintis.
Pritariu In Hell zodziams. as irgi labiau tikiu, kad Dievas/likimas viska sudelioja. Bet kur rasti ta viduri tarp nieko neveikimo ir veikimo? Pastaruoju metu, kaip tik pilna straipsniu is visu galu: nepersipleskite nei darbe, nei tvarkydami asmenini gyvenima. nes kai tik atsipuciate, ima vykti nuostabus dalykai. Taipogi buvo pasakyta apie sekme, pvz, darbe, kad nebutinai geriausi rezultatai ateina del plesimosi - sekme yra sekme - toks dalykas; o juk sunkiausiai dirbantys (ir pagal Maldeikienes "Melo ekonomika") - uzdirba maziausiai...

tas pats ir su santykiais...del to niekad nesu registravusis per gyvenima i pazinciu portalus ir jokio forsinio pasimatymo nesu apturejusi. jausciausi turbut kaip eidama i darba, ant kilimelio

. Aplink mane visur sukdavosi zmoniu, nes as pati nuolat visuomeninej veikloj sukdavausi. dabar sukuos maziau, bet ne karto gyvenime nesu atsidarius draugas.lt, darnipora.lt, ar kokios ten kitos sex svetaines...

labiau tikiu gyvais zmonemis iskart, zmoniu gyvumu aplink mane...