Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

Na ne 5 zvaigzuciu viesbutis, bet perziurejus nuotraukas, tai supratau, kad nei vienos nakties tokiose kambariuose nenoreciau praleisti. Man ir tas su virtuvele nekoks, bet is esanciu jau geriausias variantas, bet uz toooooki kambari moketi tooookius pinigus, tai mazu maziausiai butu kvaila. Uz tokia suma as nauja kotedza issinuomosiu, kur nei triuksmo, nei taisykliu, nei vabalu bus smile.gif suprantu, ir nieko neturiu pries, ten gyvenancius, bet manau turint galimybe, visos pasiriktu kur kas geresnias salygas, nei ten sudarytos.
Atsakyti
QUOTE(dindriux @ 2014 06 25, 20:09)
O kuriam korpuse yra nerenovuoti didesni kambariai? Kažin jei
paprašyčiau pakeisti ar pakeistų? Nejauku čia būti,per langa nieko
nesimato,tik kažkokie purvu aptaškyti praėjimo langai,o lėkštėje,kurią
laikau spintelėje šiandien radau vabalą

o kuriam korpuse gyvenat
Atsakyti
QUOTE(shiseido @ 2014 06 25, 23:11)
As tai pasimetus del tu kambariu, paziurejus i ju puslapi, tai renuovuoti graziai atrodo. O kuris Jums labiau patiko kambarys, renovuotas ar nerenuovuotas? Renuovuoto kaip suprantu kaina 22 lt parai, jei dviese? Dekui uz info  4u.gif

Renovuotas kokiu metru didesnis, vietos daugiau. Lovos tokios pat.
Vonia renovuotam sutvarkyta, plytelės naujos yra dušas. Nerenovuotam pusvonė, vaikui reikia dėti ar sava baseinėli ar bliuda.
Renovuotam yra televizorius.
Žodžiu trys pliusai už beveik 400 lt.
Aš buvau pasiruošus jei šis kambarys nepatiks keltis i renuovuota. Bet nematau reikalo.
Aišku reiktu turėti plančete ar kompa kad vakarai nepailgtu.
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 06 26, 06:28)
o kuriam korpuse gyvenat

Mes 3 korpuse
Atsakyti
Turiu klausimu g.gif Ar trauke TEO internetas?Ir kuriam korpuse padoresni nerenovuoti kambariai?
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2014 06 25, 19:41)
nu valytojas daznai gali rast nes jos kasdien panasiu laiku valos.aisku geriausia pingine papuosalus turet su savim.o kokia kosmetika nelaikyt ant akiu.

Aš nei piniginės nei dokumentų nesitasiau su savimi. Viskas buvo spintelėje palikinėjama. Ir tokių minčių nebuvo kad valytoja gali paimti doh.gif . Aišku, nepalikinėkit ant spintelių. Bet kad knistusi jos po spinteles bigsmile.gif . Juk jos kai valo kambarius visada palieka duris atidarytas. ir kaip kai kurios įsivaizduoja kad galima kažko ieškoti.
O dėl renovuotų ar pagerintų kambarių, tai visi kambariai būna užimti. Ir netgi tie kur para kainuoja 244 lt. Aš klausiau valytojos.
Kažkuri rašė kad geriau nuomotis butą ar kotedžą. O kaip jūs įsivaizduojate kasdien vaikščiosite/važinėsite į procedūras? Tarp procedūrų dažnai būna po valandą, pusvalandį langai. Jei oras prastas, lauke nelauksite. O kolidoriuose trintis ir procedūros kitos laukti na tikrai nemanau kad labai vaiko neišvarginsite. O jeigu vaikas susirgs? Gyd. neprivalo po butus lakstyti vaikus apžiūrinėti.
Ir nesivežkite jūs didelių sumų į sanatorijas kad reiktų seifo. bigsmile.gif
Atsakyti
Negi renovuoti taip pabrango? daugiau nei du kart? kazkas nerealaus.

Sakot nesivezti dideliu pinigu? tai kad vien uz renovuota kambari beveik 500lt reikia atsivezti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xingx: 26 birželio 2014 - 14:15
QUOTE(xingx @ 2014 06 26, 15:14)
Negi renovuoti taip pabrango? daugiau nei du kart? kazkas nerealaus.

Sakot nesivezti dideliu pinigu? tai kad vien uz renovuota kambari beveik 500lt reikia atsivezti biggrin.gif

Tai jums iškart ir lieps susimokėti už renovuotą kambarį. Tada tik gausite raktus nuo kambario. Nespėsite jų pasidėti į jokį seifą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2014 06 26, 13:13)
Turiu klausimu g.gif  Ar trauke TEO internetas?Ir kuriam korpuse padoresni nerenovuoti kambariai?

o antram korpuse dar nerenavuotu kambariu yra? Treciam korpuse mes i lifta su vezimu netilpsim o ir bijo mano vaikas to maziuko lifto O 4 korpuse dar per lauka reikia eiti? Kazka girdejau kad ligtais kazkoki kolidoriu dare kad neperlauka eiti ar cia pasaka
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 06 26, 15:42)
o antram korpuse dar nerenavuotu kambariu yra? Treciam korpuse mes i lifta su vezimu netilpsim o ir bijo mano vaikas to maziuko lifto O 4 korpuse dar per lauka reikia eiti? Kazka girdejau kad ligtais kazkoki kolidoriu dare kad neperlauka eiti ar cia pasaka

žiema kai buvau kaliudorius pilnai veikė, aš ėjau iš ketvirto korpuso su vaikais. ketvirtam korpuse neveikia liftas, gal pataisė.

aš seniai siūliau, kad visos kas esate surašyti, kas ir kaip yra, kokie remontai, kas vyksta, kaip automobilį pastatyti viska juk nesunku.
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 06 26, 15:42)

Per lauką eiti nebereikia. Padarė tokį kolidorių.
Atsakyti
Visai netycia gavome vietas liepos 12d. thumbup.gif vaziuos 3 (4,5,8 metai) vaikai su TLK pazymom su palyda. Idomu kaip mum visus kartu apgyvendins (ar yra tokiu dideliu kambariu?) g.gif
Atsakyti