Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Baunty @ 2014 06 26, 16:03)
Visai netycia gavome vietas liepos 12d.  thumbup.gif vaziuos 3 (4,5,8 metai) vaikai su TLK pazymom su palyda. Idomu kaip mum visus  kartu apgyvendins (ar yra tokiu dideliu kambariu?) g.gif

yra 4u.gif ir mokamų ir nemokamų kambarių 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kokia kaina tu dideliu mokamu kambariu
Atsakyti
QUOTE(Baunty @ 2014 06 26, 16:21)
gal zinote kokia kaina tu dideliu  mokamu kambariu

vasarai afigienos kainos http://www.palangosg...ugu_kainos2.pdf
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 06 26, 16:42)
o antram korpuse dar nerenavuotu kambariu yra? Treciam korpuse mes i lifta su vezimu netilpsim o ir bijo mano vaikas to maziuko lifto O 4 korpuse dar per lauka reikia eiti? Kazka girdejau kad ligtais kazkoki kolidoriu dare kad neperlauka eiti ar cia pasaka

Bet 4 turbut lifto nera,tik vezima yra kur apacioj palikt.Mum irgi reikes vezima imt,nes mazajai neseniai koja luzusi buvo.Toli nepaeis doh.gif .O antram irgi i lifta netilpsim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2014 06 26, 15:33)
Bet 4 turbut lifto nera,tik vezima yra kur apacioj palikt.Mum irgi
reikes vezima imt,nes mazajai neseniai koja luzusi buvo.Toli nepaeis doh.gif
.O  antram irgi i lifta netilpsim schmoll.gif

bet gi antram liftas didelis ir netelpat?
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 06 26, 17:44)
bet gi antram liftas didelis ir netelpat?

Apie 3 galvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 06 26, 14:31)
Tai jums  iškart ir lieps susimokėti už renovuotą kambarį. Tada  tik gausite raktus nuo kambario. Nespėsite jų pasidėti į jokį seifą smile.gif

Nu jo lotuliukas.gif

QUOTE(Baunty @ 2014 06 26, 15:03)
Visai netycia gavome vietas liepos 12d.  thumbup.gif vaziuos 3 (4,5,8 metai) vaikai su TLK pazymom su palyda. Idomu kaip mum visus  kartu apgyvendins (ar yra tokiu dideliu kambariu?) g.gif

yra didesniu kambariu. Pernai buvo seima su dvinukais ir dar vienu vaikuciu, tai lydejo du suauge.
Atsakyti
Labai Jums mamytes aciu, kad rasote kas kaip ten yra, nes mes pavyzdziui pirma karta ten vaziuojam, tai tamsus miskas mums :-)
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 26, 15:46)
žiema kai buvau kaliudorius pilnai veikė, aš ėjau iš ketvirto korpuso su vaikais. ketvirtam korpuse neveikia liftas, gal pataisė.
aš seniai siūliau, kad visos kas esate surašyti, kas ir kaip yra, kokie remontai, kas vyksta, kaip automobilį pastatyti viska juk nesunku.

Prie registraturos parašyta kad 4 korpuse liftas jau veikia.
Kokio dydžio liftas nežinau, nes neteko naudotis.
Kolidorius tikrsi yra pro lauka eiti nereikia.
Remonta mačiau tik 2 korpuso pirmame aukšte.
Mašina pasistatau vakare grižusi laisvos vietos buna daug. Bet kai išvažiuoju ryte tai aikštelėje laisvos vietos tikrai nebuna. Tikrausiai tai darbuotoju mašinos.

Pirma savaite procedūrų beveik nėra(bent Mums) nes nėra vietų. (Apart mankštos ir vienos procedūros kurių išrašė daugiau nei 10) tiek druskų kambariai tik daugėlis kitų procedurų tik nuo kitos savaitės iki pat paskutinės dienos. Tai gauti kažkokių papildomų procedurų nei išrašė pirma vizita pas gyditoja nesitikiu. Jei nors dienelei temp. Sukils procedūras prarasim.
Procedurų nebijokit paprašyt, paklaus gal galima. Gavom procedūrų ir dėl AD nors atvažiave esame su bronchine astma.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 06 26, 13:54)
Aš nei piniginės nei dokumentų nesitasiau su savimi. Viskas buvo spintelėje palikinėjama. Ir tokių minčių nebuvo kad valytoja gali paimti doh.gif . Aišku, nepalikinėkit ant spintelių. Bet kad knistusi jos po spinteles bigsmile.gif . Juk jos kai valo kambarius visada palieka duris atidarytas. ir kaip kai kurios įsivaizduoja kad galima kažko ieškoti.
  O dėl renovuotų ar pagerintų kambarių, tai visi kambariai būna užimti. Ir netgi tie kur para kainuoja 244 lt. Aš klausiau valytojos.
  Kažkuri rašė kad geriau nuomotis butą ar kotedžą. O kaip jūs įsivaizduojate kasdien vaikščiosite/važinėsite į procedūras? Tarp procedūrų dažnai būna po valandą, pusvalandį langai. Jei oras prastas, lauke nelauksite. O kolidoriuose trintis ir procedūros kitos laukti na tikrai nemanau kad labai vaiko neišvarginsite. O jeigu vaikas susirgs? Gyd. neprivalo po butus lakstyti vaikus apžiūrinėti.
  Ir nesivežkite jūs didelių sumų į sanatorijas kad reiktų seifo. bigsmile.gif

as ir neturejau omeni,kad valytoja gali paimt.tik viena mama rae,kad rado ja kamb,tai gal ne taip aiskiai mintis isdeliojau.kasdien jas galima gi sutikt bet seip savo ramumui brangiu daiktu nepalikyneti nes kas met girdzu apie vagystes bet tikrai negirdejau,kad valytojos tai darytu.gin dieve ne.o ir valytojos daug maz matyti veidai ,,nesikaitalioja.
Atsakyti
Nepykite, bet man gaila moketi net kelis simtus uz tokius kambarius, ka kalbeti apie tukstancius. Uz 5000 lt, manau kad susirasiu labai gera buta smile.gif bandysiu ieskoti, kad salia butu, kad per langus, galetume namucio grizti, jei oras nekoks bus, o jei negausiu, tai juk masina yra smile.gif man atrodo, cia jau maziausia beda, kai kalba eina apie tokias pinigu sumas smile.gif o kas del gyd., tai juk jei susirgs, tai israsys vaistuku ir namie gydysimes, t.y. ten kur apsistosime, juk serganciu vaiku i proceduras negalima vesti. Tai ka ten sedeti baisiame kambaryje ir gydytis, kai galima pasirikti tikrai gera varianta ir gyventi puikiame bute.
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2014 06 26, 23:56)
Nepykite, bet man gaila moketi net kelis simtus uz tokius kambarius, ka kalbeti apie tukstancius. Uz 5000 lt, manau kad susirasiu labai gera buta smile.gif bandysiu ieskoti, kad salia butu, kad per langus, galetume namucio grizti, jei oras nekoks bus, o jei negausiu, tai juk masina yra smile.gif man atrodo, cia jau maziausia beda, kai kalba eina apie tokias pinigu sumas smile.gif o kas del gyd., tai juk jei susirgs, tai israsys vaistuku ir namie gydysimes, t.y. ten kur apsistosime, juk serganciu vaiku i proceduras negalima vesti. Tai ka ten sedeti baisiame kambaryje ir gydytis, kai galima pasirikti tikrai gera varianta ir gyventi puikiame bute.

tai bet kokiu atveju gi turesite ir paprasta neremontuota kambari, tai jei ir bus tarpai tarp proceduru gi galite ir i ta kambariuka nubegti, kad ir i tualeta smile.gif O nakvoti galite gryzti i nuomojama busta wink.gif
Atsakyti