Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(shantal @ 2014 06 09, 12:35)
Man taip pat svarbu, kur paliekate svo mašiniukus, ar sanatorijos teritorijoje buvimo laiku galima palikti?

Aikstele yra, bet miniatiurine. Kartais vietos joje nebuna. Salikeles irgi nuolat uzpildytos net ir neleistinose vietose. Zodziu radai pasistatyti auto tai ji ir palikit nejudinta smile.gif
Atsakyti
O aš taip pat nesuprantu tos registracijos prieš 15d., pradėjau skambinti nuo gegužės galo, bet vietų vis bėra ir nėra..... Tai kaip užsiregistruoti jei net neregistruoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2014 06 10, 09:33)
sveikos mamytes,vaziuojam mes 26d tik va kaip ir kas met vel klausymas,tai man reik skabintis registruotis ar ne?gyd pasake 26 jus isvaziuojatgal tuo tarpu butu kokia mamyte su panasaus amziaus vaikuciais.maniesiems vienam 9 kitam trys.

Aš važiuosiu 23 d. su 3 metukų sūnum ;-)
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2014 06 10, 11:58)
O aš taip pat nesuprantu tos registracijos prieš 15d., pradėjau skambinti nuo gegužės galo, bet vietų vis bėra ir nėra..... Tai kaip užsiregistruoti jei net neregistruoja unsure.gif

na aš nesuprantu kaip anos mamytes gavo vietas, skambinau ir aš ir sakė kad seniai vietų nėra sad.gif Skambinau ir šiandien taip pat pasakė kad vietų nera ir sakmbint mėnesio gale... sad.gif Tai aš irgi nesuprantu kodėl nepasiulo nieko ... Tai gal tas 15d nebegalioja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riutiux: 10 birželio 2014 - 12:50
Būk kantri, skambinau ir aš ilgai, kol nusišypsojo laimė. Bet anksti džiaugtis, gydytoja sake, kad labai apribotas finansavimas, gali ligoniu kasos neskirti jo. Tai dabar vel sedim nežinioj smile.gif
Atsakyti
skambinkitės skirtingu laiku net tą pačia diena, nes keičiasi registratorės, yra baisių ir yra gerų kur galima pasikalbėti. patariu skambinti ryte ir vakare po 17 val. ir kasdiena nenuleisti rankų.
Atsakyti
nu dar kart sveikos,sulaukiau kol musu gyd prades dirbt,tai mum sake nebesiblaskyti yra vardiniai kelalapiai skambint nebent jei nebevaziuotumem.visad baime,kad nuvykus netektu grysti. ax.gif
gal kokiu nauju proceduru atsirado prie ba? negirdejot vemianciu ner siuo metu?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 06 10, 15:26)
skambinkitės skirtingu laiku net tą pačia diena, nes keičiasi registratorės, yra baisių ir yra gerų kur galima pasikalbėti. patariu skambinti ryte ir vakare po 17 val. ir kasdiena nenuleisti rankų.

O jūs skambinote į registratūrą, ne tuo telefonu, kur nurodytas dėl registracijos 8646040103? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2014 06 10, 16:08)
O jūs skambinote į registratūrą, ne tuo telefonu, kur nurodytas dėl registracijos 8646040103? unsure.gif

Aš skambinau tuo.
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2014 06 10, 13:38)
nu dar kart sveikos,sulaukiau kol musu gyd prades dirbt,tai mum sake nebesiblaskyti yra vardiniai kelalapiai skambint nebent jei nebevaziuotumem.visad baime,kad nuvykus netektu grysti. ax.gif 
gal kokiu nauju proceduru atsirado prie ba? negirdejot vemianciu ner siuo metu?

Sergančių ir kosinčių yra nuolatos doh.gif
Nežinau nuo ko tai priklauso g.gif
mes jau penktadienį namo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste1236 @ 2014 06 09, 07:52)
Sveikutes,
šiandien šiaip netaip užregistravo į sanatorija. Gal kuri žinote kokiom valandom ten priima?

Mano vaikinas su mociute ana treciadieni nuvyko velai. 22.30. Ir prieme. Aisku as ispejus buvau apie neplanuota velyva atvykima.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal galite paaiškinti ką reiškia palaikantis kelelapis ir rebilitacinis 2 kelelapis ( na dar kažkaip pavadino kitaip registratūroje ) ? smile.gif Nuo to priklauso ar registruoja dabar ar vėliau smile.gif
Atsakyti