Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Guste1236 @ 2014 06 10, 14:20)
Bet anksti džiaugtis, gydytoja sake, kad labai apribotas finansavimas, gali ligoniu kasos neskirti jo. Tai dabar vel sedim nežinioj smile.gif

Už tokius žodžius gydytojai reiktų liežuvį patrumpinti smile.gif Pasirodo (Sužinojau tai sanatorijoje) kad tokių dalykų kaip apribotas finansavimas nėra, nes jeigu pagal diagnozę tikrai priklauso sveikatą grąžinantis gydymas, tai jūs ir gausite jį. Taigi nebijokite wink.gif

Mes grįžome pirmadienį. Labai atsibodo.
Grįžome aišku su sloga ir kosuliu, tai nežinau. Tikiuosi bent rudenį pajausime kad sanatorija mums padeda.

Toms kurios labai bijo nerenovuotų kambarių patariu nebijoti. Yra ir renovuotų baisių.
Mes pirmą kartą pasironkome nerenovuotą ir nesigailiu. Kažkas prašė foto, tai jau visai išvažiuojant dar prisiminiau, nufotografavau. 4 korpusas.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sakykit, o nerenovuotuose kambariuose yra balkonai?
Atsakyti
QUOTE(Guste1236 @ 2014 06 11, 11:09)

Yra 4u.gif

Buvau ir aš nerenovuotame draugų aplankyti, tai ką aš žinau, man nejauku buvo, nenorėčiau tokiame gyventi, ypač vonia nekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste1236 @ 2014 06 11, 12:09)

Nevisuose. Pas mus tai nebuvo.
Nerenovuotas tik tuo yra nepatogus, kad nėra TV. O vakarais kažkaip įpratę pažiūėti nors žinias. Na kaip vaikams pasaka lotuliukas.gif .
Vonios nerenovuotos, bet man patiko kad labai gyvatukas karštas ir rūbai per naktį išdžiūdavo.
Na, aišku, kam tai atrodo baisu galima imti renovuotą. Jei tik piniginė išneša.
Tiesa, atvykę vietoj paprasto kambario gavome dvi dienas pagyventi renovuotame. Tai sakau, gavome bonusą iš sanatorijos kadangi mokėti nereikėjo už renovuotą kambarį tas dvi paras.
Papildyta:
QUOTE(erikuza @ 2014 06 10, 14:38)
nu dar kart sveikos,sulaukiau kol musu gyd prades dirbt,tai mum sake nebesiblaskyti yra vardiniai kelalapiai skambint nebent jei nebevaziuotumem.visad baime,kad nuvykus netektu grysti. ax.gif 
gal kokiu nauju proceduru atsirado prie ba? negirdejot vemianciu ner siuo metu?

Aš tai nerizikuočiau važiuoti nepasiskambinusi..
Atsakyti
Aciu už foto, tikrai nieko kambariukas tas nerenovuotas, sakyciau netgi didesnis už renovuotą. Mes visada budavom renovuotam triviečiame, tai vietos tik tik apsisukt, o cia ziuriu erdvus kambariukas. Super. Bandysim isvaziuot liepa, liepos gale, jeoi tik pavyks prisiregistruot. Dabar tik tvarkomes dokumentus. Kazi ar visi gauna vietas kas nori? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 11 birželio 2014 - 18:57
QUOTE(jurgita112 @ 2014 06 11, 19:57)
Aciu už foto, tikrai nieko kambariukas tas nerenovuotas, sakyciau netgi didesnis už renovuotą. Mes visada budavom renovuotam triviečiame, tai vietos tik tik apsisukt, o cia ziuriu erdvus kambariukas. Super. Bandysim isvaziuot liepa, liepos gale, jeoi tik pavyks prisiregistruot. Dabar tik tvarkomes dokumentus. Kazi ar visi gauna vietas kas nori? smile.gif

Bandykit...gal pavyks.proceduros kazkaip si karta man nelabai patinka.visos apsiverkusios jog daug vaiku,nespeja.Bet mes atvaziavom sustipreti.Siuo metu sanatorija pilnutele,liepa manau dar pilnesne...
Atsakyti
Sakykit, ar reikia pranesti, vezant kartu antra vaikeli (kuris bus be kelialapio)?
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2014 06 10, 15:38)
nu dar kart sveikos,sulaukiau kol musu gyd prades dirbt,tai mum sake nebesiblaskyti yra vardiniai kelalapiai skambint nebent jei nebevaziuotumem.visad baime,kad nuvykus netektu grysti. ax.gif 
gal kokiu nauju proceduru atsirado prie ba? negirdejot vemianciu ner siuo metu?

Kokie dar vardinaiai kelalapiai doh.gif .Gaunat kelialapi sanat.gydimui ir vaziuojat kur norit (jei tu momentu yra vietu) . Gal but jusu gyd. jus pati asmeniskai uzregistravo g.gif ir tikrai zino kad jus priims.Bet taip ant bum vaziuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2014 06 12, 09:44)
Sakykit, ar reikia pranesti, vezant kartu antra vaikeli (kuris bus be kelialapio)?

Uz kitus asmenis reik moket.Taip pat ir uz teti.
Atsakyti
as suprantu, kad reikia moket, bet ar reikia pranest is anskto?
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2014 06 12, 13:37)
as suprantu, kad reikia moket, bet ar reikia pranest is anskto?

Manau,kad reikia.Jus pasiskambinkite i registratura.
Atsakyti
ar veikia mezon internetas sanatorijoje, galvoju verta vežtis ar ne g.gif
Atsakyti