Oi tos uosvienes..... as tai kelis kart i vieta pastaciau ir ramu dabar

aisku mes negyvenam kartu

maziui buvo pora metuku kazkur, nuvaziavo, ten aisku stalas padengtas, t.t. zodziu paprasiau patraukti toliau peilius, kad mazas nepasiektu, nu labai mandagiai graziai paprasiau..... jokios reakcijos...... ziuriu mazas peili nusitveres mosikuoja

as kaip atlekiau is kito kambario, kaip uzvairavau visiems, pradedant vyru.... mol ko neziuri susizeisti gali ir t.t. zodziu ispyliau morala su visom pasekmem... uosve tychariai visus peilius surinko ir virtuven isnese...... daugiau peiliu kiek bevaziuotume viesai padetu nera

paskutinis bajeris.... nuvaziuojam o vyro brolis savo vaikezams motoroleri nupirkes..... zodziu visi tuoj soka mano maziu vezyti, pareiskiau ramiai bet kategoriskai , kad jis per mazas ir gali nukristi..... nu ku jus galvojat

tik nunesu triobon krepsius girdziu birbia

islekiu vyro po akim nepagaunu, ale kieme ir uosve ir vyro brolis, nu galvoju suauge zmones ale

kaip pakrikau, vyras izgirdes ataleke paknostom, uosviene uz padurku ir bigom per kaima maziaus ieskoti.... greit rado

ale jau senai suprato kad vaiko auklejime as esu mama ir mano nuomones privalo paisyti
o viespateliau, nu ka kaip vaiku darzelyje, ne suauge zmones, o kaip vaikai, vapse nemasto logiskai.

nei apie pasekmes, nei apie vaika. tai gerai, kad as anglijoj, o uosviene Lietuvoj.

gal ji taip ir neaiskintu, bet nenoriu isvis net pagalvot apie joki vadovavima ir komentavima anytu