Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

Įsivėriau ir aš prieš 5 metus kažkur, Kaune Ametistėjoje. Skausmo nelabai bijau, tai ir net nepamenu ar ten skaudėjo ar ne biggrin.gif Tik pamenu tą ilgą storą adatą doh.gif Man gražu, bet nežinau ar po kokių 10 metų dar norėsiu jį nešiot... Tikiuosi ta skylė gražiai užsitraukia... 4u.gif
Atsakyti
As ir gal pries kokius 5metus buvau isiverus.Vere su didele adata :ohaisku nuskausmino,taip kad visai neskaudejo.Sake va pasizymesiu o po keliu sekundziu va ir papuosta wub.gif :Nu labai grazu buvo wub.gif Bet viena blogybe buvo,kad man slapiavo ir slapiavo duris.Ir kuo tik nevaliau.Iki paraudonavimo,o jei dar maudynes vasara doh.gif Taip ir vargau,gal pora metu,kol nusprendziau nebezaist,dar koki kraujo uzkretima galvojau pasigausiu unsure.gif Aisku randziukas liko po siai dienai.

As tik uz tokius papuosaliukus wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif) turiu ir as auskariuka bamboj, jau desimt metu kazkur, net jau nepamenu tiksliai kada cia veriausi biggrin.gif dure su spec adata, cia visom manau taip panasiai, nieko nesalde, negaliu pasakyt kad labai skaudejo, is noro kentet galima tongue.gif kai dure liezuvi, irgi niekas nieko nesalde smile.gif bet va pastaruoju metu jau vis reciau as ta auskariuka isidedu i pilvuka, gal jau pabodo, gal isaugau, gal tinkamo auskaro nerandu tongue.gif bet skylute neuzauga ir po kelis men nenesiojant, kazkaip manau, jog ji niekada neuzgis jau, kaip ir ausyciu skylutes.
Atsakyti
Sveikos smile.gif drasiai galiu pasakyti, kad bamboje skilute ir man neuzauga smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu auskariuką bamboje... kai įsivėriau buvo gal 16-17 m., buvau prisižiūrėjusi klipų per MTV su Britney Spears ir pan. tai žiauriai to auskaro norėjau wub.gif Nors įsivėriau labai netikėtai, tiesiog buvom su teta ir mama salone, kaip tik išėjo mergaitė jau po procedūros ir visi nusprendėm, kad labai gražu ir kad man irgi bus leista tą auskarą turėti ir tą pačią dieną jau prasidūriau. Nuo to laiko praėjo kokie 9 metai, dabar tikriausiai nebeužsimanyčiau prasidurti bambos, bet tiek esu susigyvenusi su auskariuku toje vietoje, kad kitaip ir neįsivaizduoju. Sykį, kai keičiau auskarą, išsiėmiau ir į veidrodį pažiūrėjau, tai taip keista buvo... Dabar įtariu nebe taip madinga, bet pati jo tikrai savo valia neišsiimsiu, nebent kai nėščia būsiu, tada jau reiks.
Atsakyti
As irgi isiveriau pries panasiai 12 metu smile.gif man grazu smile.gif
nestumo metu tik paskutiniais menesiais issiverus buvau, kad neissitampytu skylute smile.gif taigi ji liko tokia pat grazi kaip ir pries nestuma.
nors dabar jau amzius ne tas, kad trumpus marskinelius nesiot, nebemato gatvese zmones sutikti, bet man tiesiog smagu zinot, kad ji turiu ax.gif o issiverus irgi keistai bamba atrodo, kaip ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Man labai gražu wub.gif Pati net per 2 kartus vėriausi, bet vis atmetė mano organizmas. O taip norėjau...
Atsakyti
Turiu jau daugiau kaip 10 metu, man labai grazu, bet pilvukas, mano manymu, turi buti irgi grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2011 08 27, 17:27)
Aš irgi turiu auskariuką bamboje... kai įsivėriau buvo gal 16-17 m., buvau prisižiūrėjusi klipų per MTV su Britney Spears ir pan. tai žiauriai to auskaro norėjau  wub.gif  Nors įsivėriau labai netikėtai, tiesiog buvom su teta ir mama salone, kaip tik išėjo mergaitė jau po procedūros ir visi nusprendėm, kad labai gražu ir kad man irgi bus leista tą auskarą turėti ir tą pačią dieną jau prasidūriau. Nuo to laiko praėjo kokie 9 metai, dabar tikriausiai nebeužsimanyčiau prasidurti bambos, bet tiek esu susigyvenusi su auskariuku toje vietoje, kad kitaip ir neįsivaizduoju. Sykį, kai keičiau auskarą, išsiėmiau ir į veidrodį pažiūrėjau, tai taip keista buvo... Dabar įtariu nebe taip madinga, bet pati jo tikrai savo valia neišsiimsiu, nebent kai nėščia būsiu, tada jau reiks.

O kodėl manai, kad per nėštumą būtinai teks išsiverti- dabar ir specialių auskarų tam yra mirksiukas.gif , na nebent organizmas kažkaip negerai reaguotų g.gif

QUOTE(Eleina @ 2011 08 28, 21:17)
As irgi isiveriau pries panasiai 12 metu smile.gif man grazu smile.gif
nestumo metu tik paskutiniais menesiais issiverus buvau, kad neissitampytu skylute smile.gif taigi  ji liko tokia pat grazi kaip ir pries nestuma.
nors dabar jau amzius ne tas, kad trumpus marskinelius nesiot, nebemato gatvese zmones sutikti, bet man tiesiog smagu zinot, kad ji turiu  ax.gif o issiverus irgi keistai bamba atrodo, kaip ne mano biggrin.gif

Kodėl gi jau tavo amžius ne tas g.gif g.gif g.gif - manau dar ne pensininkė esi mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , o jei pilvukas gražus, tai thumbup.gif

QUOTE(ferrero @ 2011 08 30, 13:22)
Man labai gražu  wub.gif  Pati net per 2 kartus vėriausi, bet vis atmetė mano organizmas. O taip norėjau...

Kaip tau pasireiškė organizmo atmetimas auskarui g.gif ?
Atsakyti
Mergaitės- noriu paklausti,ar yra kas vėrėsi bambites Panevėžyje pas Ievą dirbusią "Vanela" dabar "Ievos grožio studija"? Kokie Jūsų atsiliepimai apie ją?
Aš vėriausi pas ją gal prieš 9metus ir man kreivai pravėrė, tai prasivėriau iš naujo ir pamaniau, kad gal netyčia jei taip papuolė. Dabar ėjo dukra vertis, tai irgi truputi kreivokai, dar pašnekėjau su pažįstama- ir jai taip buvo, bet jai, sakė išvis kreivai buvo doh.gif . Nežinojau prieš tai- dabar gailiuosi, kad ir dukra pas ją vedžiau- turbūt jos toks stilius darbo doh.gif doh.gif doh.gif . Kaip jums buvo ar daug kam kreivai ar vis gi sutapimas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 15 vasario 2012 - 17:11
na ka papasakokite man kaip jus elgetes su savo bamba per pirmasias isiverimo dienas ? ? es ash va siendien isiveriau ir nelabai man ten paaiskino tiksliau kaip reikia elgtis ... taigi zmones klausiu jusu ka jus darete ? ir kaip jums bambike buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Viiiika @ 2012 02 24, 20:18)
na ka papasakokite man kaip jus elgetes su savo bamba per pirmasias isiverimo dienas ?  ? es ash va siendien isiveriau ir nelabai man ten paaiskino tiksliau kaip reikia elgtis ... taigi zmones klausiu jusu ka jus darete ? ir kaip jums bambike buvo ?

Kaip prižiūrėjau aš tiksliai nebe pamenu blush2.gif blush2.gif blush2.gif , jau labai senei tai buvo, o ir vaistų kuriais gydžiau dabar nebėra, tad pasiskaitinėk mergaičių pasisakymus čia: http://www.supermama...;#entry47381932 mirksiukas.gif mirksiukas.gif Sėkmės gydant mirksiukas.gif

P.S. dabar dukra gydosi bambą, bet dar neužgijusi, tai sunku pasakyti kaip geriausia- naudojamės kosmetologės rekomendacijomis. Svarbiausia dezinfekuoti ir patepti vaistais. Pirmas tris dienas nešlapinti, dvi savaites nesportuoti, mėnesi (geriau ir ilgiau) nesimaudyti tvenkiniuose...
Atsakyti