QUOTE(Belle_fleur @ 2011 08 27, 17:27)
Aš irgi turiu auskariuką bamboje... kai įsivėriau buvo gal 16-17 m., buvau prisižiūrėjusi klipų per MTV su Britney Spears ir pan. tai žiauriai to auskaro norėjau

Nors įsivėriau labai netikėtai, tiesiog buvom su teta ir mama salone, kaip tik išėjo mergaitė jau po procedūros ir visi nusprendėm, kad labai gražu ir kad man irgi bus leista tą auskarą turėti ir tą pačią dieną jau prasidūriau. Nuo to laiko praėjo kokie 9 metai, dabar tikriausiai nebeužsimanyčiau prasidurti bambos, bet tiek esu susigyvenusi su auskariuku toje vietoje, kad kitaip ir neįsivaizduoju. Sykį, kai keičiau auskarą, išsiėmiau ir į veidrodį pažiūrėjau, tai taip keista buvo... Dabar įtariu nebe taip madinga,
bet pati jo tikrai savo valia neišsiimsiu, nebent kai nėščia būsiu, tada jau reiks.
O kodėl manai, kad per nėštumą būtinai teks išsiverti- dabar ir specialių auskarų tam yra

, na nebent organizmas kažkaip negerai reaguotų
QUOTE(Eleina @ 2011 08 28, 21:17)
As irgi isiveriau pries panasiai 12 metu

man grazu

nestumo metu tik paskutiniais menesiais issiverus buvau, kad neissitampytu skylute

taigi ji liko tokia pat grazi kaip ir pries nestuma.
nors dabar
jau amzius ne tas, kad trumpus marskinelius nesiot, nebemato gatvese zmones sutikti, bet man tiesiog smagu zinot, kad ji turiu

o issiverus irgi keistai bamba atrodo, kaip ne mano
Kodėl gi jau tavo amžius ne tas

- manau dar ne pensininkė esi

, o jei pilvukas gražus, tai
QUOTE(ferrero @ 2011 08 30, 13:22)
Man labai gražu

Pati net per 2 kartus vėriausi, bet vis atmetė mano organizmas. O taip norėjau...
Kaip tau pasireiškė organizmo atmetimas auskarui

?