O kokia nejautra padaro?
Duria neskaudziai, o odos suemimas skaudokas, vien del jo durio ne nesijaucia. Tikrai iskenciama, nes procedura atliekama gana greit.
Isiveriau kazkada seniai. Ziemos metu. Ilgai negijo. Po keleto menesiu teko isvykti i karibus...galbut saule, siluma padare itaka ir bedos baigesi.
Seip pati niekad nebuciau to dariusi, bet gavau tokia dovana
nebuvo kur detis. Nuo mamos. Ji man dar tatoo norejo uztaisyti...sakiau ne negalvok
Isiveriau kazkada seniai. Ziemos metu. Ilgai negijo. Po keleto menesiu teko isvykti i karibus...galbut saule, siluma padare itaka ir bedos baigesi.
Seip pati niekad nebuciau to dariusi, bet gavau tokia dovana
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2010 11 26, 17:33)
kaip kam
Ar skausminga? Kaip kam. Dūrė man prieš 2 metus. Neskaudėjo. Ir užgijo greitai bei be komplikacijų.
Auskarai į bambą nėščiosioms? Pirsingas.com
Noriu Jūsų paklausti - ieškau gražaus auskaro į bambą, tik ne tie ibero ar kokie kiti niekučiai. Noriu kažko ypatingo. Ką pasiūlytumėte? Žinau, kad yra juvelyrinėse, bet gal žinote, kur tikliai yra didelis pasirinkimas arba auskarai yra kokybiški?
Mmm, auksaras bambutėje - labai miela...
Auskarai į bambą nėščiosioms? Pirsingas.com
Noriu Jūsų paklausti - ieškau gražaus auskaro į bambą, tik ne tie ibero ar kokie kiti niekučiai. Noriu kažko ypatingo. Ką pasiūlytumėte? Žinau, kad yra juvelyrinėse, bet gal žinote, kur tikliai yra didelis pasirinkimas arba auskarai yra kokybiški?
Mmm, auksaras bambutėje - labai miela...
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2011 01 07, 17:22)
Rizikuokit
Bet man kažkodėl ilgokai gyja
QUOTE(Erikutė @ 2011 01 16, 22:35)
zinot, man tai irgi buvo problemu del sugijimo, nes daznai papuliuodavo, bet isigijau auksini auskara ir isgijo ta pacia sekunde isiverus
as pries pora metu veriausi, tai prisiminimai nekokie. is pradziu nuejau i kirpykla bande praverti su sautuvu "kadangi mano oda per stora" 3 kartus bande prasauti ir nepavyko,tai vos nenualpau, po poros savaiciu uzgijo zaizdele, nuejau i kirpykla prie girstucio, ten vere su adata, viskas pavyko puikiai, neskaudejo visai ir sugijo greitai,niekam nerekomenduociau bandyti prasidurti su sautuvu 
Papildyta:
Undine yra Jonavos 40 netoli pilies, as dazniausiai auskarus perku bazej raudonoj rampoj 1 sandely. Tikrai didelis pasirinkinas
Papildyta:
QUOTE(Kristuškis @ 2011 01 04, 16:03)
Norėčiau paklaust kur Kaune randasi Undinė? noriu auskariuko į bambą, labai gražu man.

Undine yra Jonavos 40 netoli pilies, as dazniausiai auskarus perku bazej raudonoj rampoj 1 sandely. Tikrai didelis pasirinkinas
As isiveriau labai seniai, tada ta mada dar nebuvo masiskai paplitusi, buvau pirma klaseje su auskaru
Vere su uzsaldymu, nejauciau nieko, kuri laika po to irgi bedu nebuvo, sedeti galejau (nors gasdino, neva ilga laika del to bedu bus), taciau po keliu menesiu pradejo oda isstumineti svetimkuni - paraudo, eme puliuoti, kraujuoti
bet iskenciau didvyriskai be cypavimu ir verkslenimu, ir po to jau galejau maivytis
Ir dabar ji tebeturiu, studiju metais prisipirkinejau graziu auskariuku. Tiesa sakant net nejauciu, kad jis ten yra, cia jau mano kuno dalis
Niekada jo neplanuoju issimti, net senatveje, nors pilvo tada niekam jau neberodysiu, savaime suprantama
Siandien as tikrai nesiverciau to auskaro, bet pries 10 metu labai labai troskau ir igyvendinau ta troskima, mama palaike, be abejo
Vere su uzsaldymu, nejauciau nieko, kuri laika po to irgi bedu nebuvo, sedeti galejau (nors gasdino, neva ilga laika del to bedu bus), taciau po keliu menesiu pradejo oda isstumineti svetimkuni - paraudo, eme puliuoti, kraujuoti
Ir dabar ji tebeturiu, studiju metais prisipirkinejau graziu auskariuku. Tiesa sakant net nejauciu, kad jis ten yra, cia jau mano kuno dalis
Siandien as tikrai nesiverciau to auskaro, bet pries 10 metu labai labai troskau ir igyvendinau ta troskima, mama palaike, be abejo
as auskara prasiveriau pries 7metus labai jau norejau, jokio ten didelio skausmo nebuvo, vos ne tas pats kaip is pirsto krauja imti tik kad va labai bijojau tai isejus is salono nualpau nes baimes tai tikrai daug buvo
po gimdymo skylute issitampe y ja tilptu gal koki 3 auskarai vaikstau be auskaro jau keleta menesiu ir viliuosi kad ji laikui begant susitrauks bent truputi, nes dabar ziuredama zemyn matau kiaurai ta skylute
ir seip atrodo tai negraziai
sveikutes, as persiduriau pries 12 m. Skausmo neprisimenu, tik dideli nora tureti bamboje auskara. dabar turiu 3 vaikus. skilute baisi, issitampiusi patamsejusi, labai negraziai atrodo
bet, kazkada buvo labai grazu
bet, kazkada buvo labai grazu