Šiandien lygiai mėnuo kaip aš su auskaru. Labai gerai jaučiuosi, taip atrodo lyg viskas sugyje, tik nežinau ar taip gali būti. Jau ir priežiūros mažiau reikia, tik dabar noriu pakeisti auskarą bet gal dar susilaikysiu kad neprisidaryčiau sunkūmų.
As pirma auskariuka pakeiciau mazdaug po 4menesiu. o veriausi kaune salone "Sibilija",ten dirba tokia labai fainute kosmetologe,man labai patiko... Mokejau 90lt.,45lt.verimas,ir tiek pat auskariukas. Tai jei kas kaune norite vertis,galesiu pasakyti tos kosmetologes tel nr.ir galite pasiskambinti
Sveikutes
As irgi jau trecia dienele kaip su auskariuku ir jei leisite prisijungsiu prie jusu plepesiuku
Memory, as veriausi Vilniuje Europoje, tik nepamenu kaip tas salonas vadinasi, treciame auskte, man labai ten patiko
Deima00 klause ar galima i soliariuma, man bent jau sake maudytis ezeruose, i pirtis, soliariumus bent menesi negalima, o peroksidu sake ryte vakare reikia valyti, kad isvalytu, dienos metu irgi naudoju kazkoki purskikli, ir vakarais druskos voneles darau.
Dar man sake, kad auskara galima bus keisti tik po puses metu, o as noreciau anksciau, nes noreciau kitokios spalvos auskariuko, nes kur vere nebuvo didelio pasirinkimo, o pati nebespejau kitur isigyti, nes paskutine minute nusprendziau vertis
Siaip man net neklijavo , greitai pervere, buvau girdejusi, kad suleidzia nuskausminamu, bet man tik papurske ir viskas buvo labai greitai
Tik paskui draugas sako buvau balta kaip lapas su melynomis lupomis, manau cia is baimes viskas buvo, bet dabar LAAABAI patenkinta

Papildyta:
Beje dar norejau paklausti, o visoms besilaukiancioms mamoms reikia issiverti auskara? Dar nesilaukiu, bet kazkada netolimoje ateityje manau bus leliukas, ir jei reiketu issiverti auskara manau antra karta sunkiai beeiciau vertis
As irgi jau trecia dienele kaip su auskariuku ir jei leisite prisijungsiu prie jusu plepesiuku
Memory, as veriausi Vilniuje Europoje, tik nepamenu kaip tas salonas vadinasi, treciame auskte, man labai ten patiko
Deima00 klause ar galima i soliariuma, man bent jau sake maudytis ezeruose, i pirtis, soliariumus bent menesi negalima, o peroksidu sake ryte vakare reikia valyti, kad isvalytu, dienos metu irgi naudoju kazkoki purskikli, ir vakarais druskos voneles darau.
Dar man sake, kad auskara galima bus keisti tik po puses metu, o as noreciau anksciau, nes noreciau kitokios spalvos auskariuko, nes kur vere nebuvo didelio pasirinkimo, o pati nebespejau kitur isigyti, nes paskutine minute nusprendziau vertis
Papildyta:
Beje dar norejau paklausti, o visoms besilaukiancioms mamoms reikia issiverti auskara? Dar nesilaukiu, bet kazkada netolimoje ateityje manau bus leliukas, ir jei reiketu issiverti auskara manau antra karta sunkiai beeiciau vertis
Aš tai pat noriu auskariuko,mane gazdina ,kad labai skauda ,bet paskaičius manau ,kad ne.Kažkas sakė ,kad nėštumo metu išsitampo ir skylutė padidėja ir negražiai atrodo,ar jums taip nebuvo?
Aš tai net truputi pasimetus, nu visom dėl priežiūros aiškina skirtingai. Aš kaip tik girdėjau jog su peroksidu jokiais būdais negalima, o štai druskos tirpalas tai labai gerai. Va kaiptik buvau Palangoje tai ir visai nesaugojau man atrodo kad netgi padėjo. Aš irgi labai noriu kito auskariuko bet labai bijau, nužiūrėjau labai gražų sidabryni tai gal ir labai nepakenktu, bet šiaip ten visokių po 15 Lt tai tikrai nepirkčiau.
Tikrai kvaila, kad skirtingai aiskina, kaip priziureti, vienoms sako, kad peroksidas labai gerai, o kitoms, kad negerai, juokinga
Tai ir neturi perštėti, bent jau mano nuomone druskos tirpalas geriausias varijantas. Aš tai jau maudžiausi vonioje niekaip negalėjau ilgiau kentėti nu ir nieko viskas normaliai.
Ir dar buvau pamiršusi pasakyti soleriume buvau gal po 3 dienų kai isivėriau irgi nieko.
Ir dar buvau pamiršusi pasakyti soleriume buvau gal po 3 dienų kai isivėriau irgi nieko.
O as maniau, kad turi druska griauzti, nes visgi ten kaip ir zaizdele skaitosi, o tuo labiau druskos tirpalas
?
As irgi noriu maudytis, bet bijau del bambytes
As irgi noriu maudytis, bet bijau del bambytes
Sveikos. As jau dvi savaites kai turiu auskara. viskas ciki, nei puliuoja, nei skauda, lyg seniai butu jis pas mane. Siaip tai man keista, kad su peroksidu valyti negalima, nes man kaip tik ji ir toki levamekolio tepala rekomendavo ir man viskas gerai gyja.
Na kaip merginos sekasi su auskariukais? Nu labai noriu pakeisti auskara bet bijau kad nebūtu blogiau, gal kuri jau bandėt?