Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

QUOTE(gintaryte1 @ 2006 10 22, 18:40)
mergaites pasipasakokite ar turite auskariuka bamboje,ar skaudejo kai duretes,kur duretes...nu viska pasakokit,dalinkites savo patirtimi smile.gif

Aš turėjau, bet nepatiko schmoll.gif
Skaudėdavo, kai auskariukas užkliudavo už megztinio, diržo, kai įsirėždavo kelnių, sijonų kraštas (pvz. atsisėdus). Aplamai, manau, bambaskarų mada jau praėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 10 22, 19:40)
mergaites pasipasakokite ar turite auskariuka bamboje,ar skaudejo kai duretes,kur duretes...nu viska pasakokit,dalinkites savo patirtimi smile.gif

beveik identishka tema yra prie grozio ir sveikatos, skiltyje kuno prieziura.Del tokio klausimo, nemanau, kad reikia tema nauja atidarinet biggrin.gif
Atsakyti
as turiu,ir man niekur nekliuva,neskauda,as net pamirstu kad jis yra smile.gif galiu saukioti,slankioti ir beveik nesijaucia rolleyes.gif

veriausi Kaune,viename grozio salone,prie neries viesbucio ax.gif visai neskaudejo,nespejau net sureguot,ir ivere biggrin.gif
paskui savaite kokia pueskiau su octenisept purskalu ir viskas..nei puliavo,nei skaudejo mirksiukas.gif

pasikeiciau auskara po menesio i kita,ir sekmingai nesioju smile.gif esu labai patenkinta,ir veriausi ne del mados,o del to,kad tai buvo svajoniu auskaras,lbai norejau ir igyvendinau wub.gif
Atsakyti
turiu,neskaudejo,paradizej rolleyes.gif
duriausi pries mmm 8 rodos metus,na ir iki siol turiu,na man tai niekur jis nesitrugdo,tai ir gyvena sau,bet tai as labai paprastus nesioju jokiu ten kabanciu grandineliutai ir kelnes nesioju pazemintu liemeniu,tai ir neranda jis kur kabintis
o siaip tai net nezinau ka cia pasidalinus ax.gif is tikro labai norejau auskariuko i liezuvi,bet teveliam mintis nepatiko,tai galvojau tyliai isiversiu,bet atejus ten sugalvojau,kad pastebes,o va bamboj taj ne,tai ir prasiveriau,o po keliu menesiu tevelis pats pasiule eit liezuvi prasivert hihihi.gif o siaip kaip cia jau neseniai kazkurioj temoj minejau tikrai nenesioju as bambos nedengianciu virsutiniu rubu,tai nesidemonstruoju per daug,tiesiog turiu ir turiu,va mb turi su kuo pazaist ,o poto velniu gauna kai as uzsegima pametu,buna ka apkaltint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 22, 19:48)
beveik identishka tema yra prie grozio ir sveikatos, skiltyje kuno prieziura.Del tokio klausimo, nemanau, kad reikia tema nauja atidarinet biggrin.gif

aciu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu sita reikala biggrin.gif
Duriausi pries kokius 4 metus - visai neskaudejo - tas pats kaip ausis su sautuvu durtis- tik cakt ir psio, nespeji net sureaguoti. biggrin.gif
Man jisai visai netrukdo, neskauda, uzgijo greitai, zodziu jokiu problemu su juo neturejau, dar jis man neatsibodo -nezadu issiimti.
Atsakyti
Man apskritai auskaras bamboj labai grazu ir seksualu;)Tik kai isiveriau pries 6 metus,tai buvo kazkas TOKIO ir ziuredavo visi,o dabar taip iprasta,vos ne kas antra veriasi ax.gif Neskaudejo visai,argi turetu?Na as auskara pasikeiciau po gero pusmecio,nes pradzioj pora men buvo zaizdele,o kai galutinai isgijo-persiveriau. Svarbiausia neskubet naujo vertis. Dabar jau man tinka visoks metalas,ir is turgaus tongue.gif
Atsakyti
man ir labai grazu ir noriu prasiverti,ir visai man dzin,kad jau kas antra vaiksto tongue.gif bet truputeli neramu, kad tas auskariukas nekliutu ir bijau kad nepuliuotu ilgai,nes siaip tai mano kunelis nelabai metala priima smile.gif tai truputeli man baisoka blink.gif o siaip tai labai grazu ir seksualiai atrodo,nu zodziu ciki man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 10 24, 19:50)
man ir labai grazu ir noriu prasiverti,ir visai man dzin,kad jau kas antra vaiksto tongue.gif bet truputeli neramu, kad tas auskariukas nekliutu ir bijau kad nepuliuotu ilgai,nes siaip tai mano kunelis nelabai metala priima smile.gif tai truputeli man baisoka blink.gif o siaip tai labai grazu ir seksualiai atrodo,nu zodziu ciki man  biggrin.gif

Jei labai nori,tai ir verkis. smile.gif Tikrai jisai niekur nekliuna,irtikrai jau taip neskauda.Dabar kaip tik tinkamas metas ateina žiema,taip kad per ją tavo grožis išgis ir vasarą galėsi pasipuikuoti.Aš pati prieš tris metus įsivėriau ir nė kiek nesigailiu.Dabar nešioju auksinį ir jis man tiesiog kaip kūno dalis. smile.gif Taip,kad drąsiai gali žygiuoti pas specelista mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau,labai patiko,bet nestumo paskutiniais menesiais issiveriau,o po gimdymo jau buvo uzsitraukus skyle.Bet pakako tiek ir daugiau nebesiverciau,nes jau dabar idomiau matyt neprasidurusiu bambos...
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2006 10 24, 19:35)
Jei labai nori,tai ir verkis. smile.gif Tikrai jisai niekur nekliuna,irtikrai jau taip neskauda.Dabar kaip tik tinkamas metas ateina žiema,taip kad per ją tavo grožis išgis ir vasarą galėsi pasipuikuoti.Aš pati prieš tris metus įsivėriau ir nė kiek nesigailiu.Dabar nešioju auksinį ir jis man tiesiog kaip kūno dalis. smile.gif Taip,kad drąsiai gali žygiuoti pas specelista mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma smile.gif tikrai reiks varyt,nes jau noras tai begailinis biggrin.gif
Atsakyti
As irgi turiu tokia puosmena isiveriau pries 1 metus budama amerikoje wub.gif nei skaudejo labai tik po to pora dienu ant pilvo negalejau miegot maude truputi, bet paskui viskas labai sklandziai vyko, nepuliavo, gana greit uzgijo jau po 1,5 men drasiai veriau kita auskara ir esu labai laiminga nes man sitoj vietoj auskaras yra labai grazu, seksualu ir t.t. wub.gif wub.gif wub.gif ir bala nemate kad daugelis turi juk negaila lotuliukas.gif
Atsakyti