As jau pora meteliu kaip turiu isiverusi,visikai jokiu problemu nesukelia... Grazu
O tokiu graziu tu auskariuku yra. Labai faina
na tik veriant skaudejo truputi ir poto kai nustojo veikti vaistai,tada nemazai skaudejo,bet keti galima
O ypac del grozio
antaky graziau 
nu as tai kazkaip nenoreciau antakyje
bet ir pareigos nelabai man leistu auskariuko antakyje
Turiu ir as nuo sausio men. auskariuka bamboje
Labai patenkintas, man labai grazu. Aisku, pradzioje, kai tik prasiduriau gal ir buvo kokiu abejoniu, ypatingai,kai ilgokai gijo, bet dabar jokiu problemu. Duriausi su auksiniu auskaru, ir nors turiu visokiu kitokiu auskariuku, man sis mieliausias, nors siaip aukso nenesioju 
Kai duriausi, suskaudo labai mazai, o ir kosmetologe tokia
buvo, akis uzkalbejo
Kol gijo, siek tiek paskaudedavo, taciau dabar jo visikai nejauciu, ir rubus visokius nesioju ir nieko man netrukdo. O kad mada jau praejo...
As pvz. duriausi ne del to, kad madinga ar panasiai, man tiesiog paciai grazu, o be to nelakstau su atvira bamba ir nerodau visiems, mato tik tie, kuriems reikia
Duriausi Vilniuje, kosmetologijos centre, P.Cvirkos gatveje
Kai duriausi, suskaudo labai mazai, o ir kosmetologe tokia
Duriausi Vilniuje, kosmetologijos centre, P.Cvirkos gatveje
mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji
papasakokit,jei zinot
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 11 12, 18:10)
mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji
papasakokit,jei zinot
nieko ten neismeta
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 11 12, 18:10)
papasakokit,jei zinot
na pazistamai buvo kad puliavo puliavo ir ispuliavo auskaras
gintaryte1 Paskelbta Vakar, 18:10
mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji papasakokit,jei zinot
mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji papasakokit,jei zinot
del to nepriėmimo tai: būtinai verkis geram salone, pas prof. meistrą, jis tau pasakys, kad geriausia pradžioj rinktis auskarą paprastą (ne kabantį), su burbuliuku gale, būtinai jis turi būti medicininio metalo (aš kartą nusipirkau ir įsiveriau titano auskarą - žiedelį, tai teko išsivert, nes pradėjo skaudėt, matyt org. nepriėmė). Po įvėrimo netingėk valyti žaizdos (aš pirmas 2 savaites valiau į dieną po 5 kartus kažkur (neperdedu), bet galima ir kiek rečiau, ždž, kada turi laisvą minutę), aš pati buvau kelias dienas užklijuota pleistru bamba (kad nepakliūtų bakterijos). Man nustojo skaudėt po 1,5 sav., bet visiškai nustojo pūliuot gal po mėnesio kokio (tiksliai nepamenu, nes vėriausi prieš 5 metus). Dar toks dalykas - skaudės šiek tiek labiau ir gis lėčiau ir skausmingiau, jei pilvelis nestangrus (daugiau riebaliukų nei raumenų). Pas mane vien raumenys buvo, tai ir užgijo greit. Šiaip nesigailiu nei kiek, bet sakau, visiems patariu, kad svarbiausia - prižiūrėti, valyti. Man prieš veriantis irgi pažystamos kalbėjo, kad pamėlsta, dar kokie biesai nutinka, bet čia jei netaisyklingai praveria (kas mažai tikėtina jei versies pas profą) ir neprižiūri.
Ždž verkis, jei tik noras yra
as jau su auskariuku
ir as nesioju auskariuka,ir man labai grazu,nors teko kai laukiausi issiverti,bet po gimdymo vel ejau i ta pacia paradize isnaujo isiverti
,ir niekas man ten nekliuna,nes as jo visai nejauciu,aisku jei uzsikabinsi kokia dideli ir nepatogu auskara tai suprantama,kad reikia atsargiau
,o siaip tai jokiu problemu,tik patarciau visdelto vertis rudeni,nes tada maziau prakaituojama, ir greiciau uzgyja zaizdele,o ir nekyla toks noras issimaudyti juroje ar ezere kaip pvz vasara