Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

As jau pora meteliu kaip turiu isiverusi,visikai jokiu problemu nesukelia... Grazu wub.gif O tokiu graziu tu auskariuku yra. Labai faina 4u.gif na tik veriant skaudejo truputi ir poto kai nustojo veikti vaistai,tada nemazai skaudejo,bet keti galima ax.gif O ypac del grozio ax.gif
Atsakyti
antaky graziau wink.gif
Atsakyti
nu as tai kazkaip nenoreciau antakyje biggrin.gif bet ir pareigos nelabai man leistu auskariuko antakyje
Atsakyti
Turiu ir as nuo sausio men. auskariuka bamboje wub.gif Labai patenkintas, man labai grazu. Aisku, pradzioje, kai tik prasiduriau gal ir buvo kokiu abejoniu, ypatingai,kai ilgokai gijo, bet dabar jokiu problemu. Duriausi su auksiniu auskaru, ir nors turiu visokiu kitokiu auskariuku, man sis mieliausias, nors siaip aukso nenesioju smile.gif
Kai duriausi, suskaudo labai mazai, o ir kosmetologe tokia thumbup.gif buvo, akis uzkalbejo biggrin.gif Kol gijo, siek tiek paskaudedavo, taciau dabar jo visikai nejauciu, ir rubus visokius nesioju ir nieko man netrukdo. O kad mada jau praejo... rolleyes.gif As pvz. duriausi ne del to, kad madinga ar panasiai, man tiesiog paciai grazu, o be to nelakstau su atvira bamba ir nerodau visiems, mato tik tie, kuriems reikia blush2.gif
Duriausi Vilniuje, kosmetologijos centre, P.Cvirkos gatveje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiru: 04 lapkričio 2006 - 14:51
mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji blink.gif papasakokit,jei zinot
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 11 12, 18:10)
mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji blink.gif papasakokit,jei zinot

nieko ten neismeta schmoll.gif tik beveik metus laiko puliavo, nors valydavau kaip ir priklauso tongue.gif taciau dideliu pastangu geda ir geru gydytoju pagalba, dabar galiu visiems rodyti savo auskariuka ir svaria graziai uzgijusia bamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 11 12, 18:10)

na pazistamai buvo kad puliavo puliavo ir ispuliavo auskaras blink.gif nu bet manau jeipuliuoja pagydai,jei matai,kad nekas iskart issimi,nes tikrai ne per savaite ir ne per menesi ispuliavo,bent jau as jei matyciau kad negereja issiimciau,bet tfu tfu viskas ten ok pas mane buvo,neskaudejo nei kai vere nei poto,o as dar bambos auskariukus ir ausy nesioju ax.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu auskarą bamboje wub.gif . Prasiduriau šią vasarą bigsmile.gif Viskas greitai ir sėkmingai užgijo rolleyes.gif
Atsakyti
gintaryte1 Paskelbta Vakar, 18:10
  mergaiciukes o kaip ten buna,kai tipo organizmas nepriima auskaro,tipo ismeta ji  papasakokit,jei zinot

del to nepriėmimo tai: būtinai verkis geram salone, pas prof. meistrą, jis tau pasakys, kad geriausia pradžioj rinktis auskarą paprastą (ne kabantį), su burbuliuku gale, būtinai jis turi būti medicininio metalo (aš kartą nusipirkau ir įsiveriau titano auskarą - žiedelį, tai teko išsivert, nes pradėjo skaudėt, matyt org. nepriėmė). Po įvėrimo netingėk valyti žaizdos (aš pirmas 2 savaites valiau į dieną po 5 kartus kažkur (neperdedu), bet galima ir kiek rečiau, ždž, kada turi laisvą minutę), aš pati buvau kelias dienas užklijuota pleistru bamba (kad nepakliūtų bakterijos). Man nustojo skaudėt po 1,5 sav., bet visiškai nustojo pūliuot gal po mėnesio kokio (tiksliai nepamenu, nes vėriausi prieš 5 metus). Dar toks dalykas - skaudės šiek tiek labiau ir gis lėčiau ir skausmingiau, jei pilvelis nestangrus (daugiau riebaliukų nei raumenų). Pas mane vien raumenys buvo, tai ir užgijo greit. Šiaip nesigailiu nei kiek, bet sakau, visiems patariu, kad svarbiausia - prižiūrėti, valyti. Man prieš veriantis irgi pažystamos kalbėjo, kad pamėlsta, dar kokie biesai nutinka, bet čia jei netaisyklingai praveria (kas mažai tikėtina jei versies pas profą) ir neprižiūri.

Ždž verkis, jei tik noras yra biggrin.gif Man irgi labai gražu ir nesigailiu nei trupučio
Atsakyti
kaip ilgai dauguma gydesi blink.gif blink.gif blink.gif man uzgijo lygiai lygiai po savaites. per ja du kartus per diena isvalydvai ir patepdavau kazkokiu ten gyduomuoju tepaliuku zaizdele. ir viskas. jokiu problemu jau keturis metus 4u.gif
Atsakyti
as jau su auskariuku yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
ir as nesioju auskariuka,ir man labai grazu,nors teko kai laukiausi issiverti,bet po gimdymo vel ejau i ta pacia paradize isnaujo isiverti clap.gif ,ir niekas man ten nekliuna,nes as jo visai nejauciu,aisku jei uzsikabinsi kokia dideli ir nepatogu auskara tai suprantama,kad reikia atsargiau doh.gif ,o siaip tai jokiu problemu,tik patarciau visdelto vertis rudeni,nes tada maziau prakaituojama, ir greiciau uzgyja zaizdele,o ir nekyla toks noras issimaudyti juroje ar ezere kaip pvz vasara lotuliukas.gif
Atsakyti