Įkraunama...
Įkraunama...

Besiruošiančios svočiauti 2014

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 11, 20:21)
nu tik nepradedam, dar karta tau sakau smile.gif, kas kaip mokam, tas taip sokam, o visos sokam super  bigsmile.gif, tokiu kaip mes dar reikia paieskoti, kai pamenu savo vestuves, ta nieko panasaus nebuvo smile.gif.
Nu jo, sauniai tu cia pavarei smile.gif, bet ir as nesiskundziu (tikriausiai niekada tiek nesveriau nuo 18), vyras jau nori senosios, sako man tie kaulai su skura  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif.

lotuliukas.gif thumbup.gif šaunuolis vyras thumbup.gif maniškis nete suranda kokia bulimike ir rodo man lotuliukas.gif sako gal pradėk valgyt, nes atrodysi kaip jinai doh.gif biggrin.gif

Žiauriai nervinuosi, negaliu verysad.gif visiramina, kad viskas bus super, kad tiek prisiruošiau tai ko čia nervuotis ax.gif , bet aš vistiek bijau unsure.gif

Dar galva suku kaip man čia padarius su ta lėkšte g.gif ar įduoti uošvenei ( jaunosios mama ) kad kai nuvarys į restorana, pastatytu ar kai visi parlėksim, pačiai pastatyt doh.gif g.gif jau niekas į galva netelpa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 11, 20:21)
Aciu wink.gif Va va cia tokiai kaip as smile.gif, tik dar klausimas, jinai cia su medziaga taip daro?

Taip, ten medžiaga) Atkreipkit dėmesį kaip ji pradeda klijoti. Tada labai gražiai pasislėpia trumpesni galai. Su medžiagos faktūra galima pažaisti... pradedant nuo permatomos (tiulis, šifonas) iki atlaso.
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 06 11, 19:10)
Nežinau kaip paaiškinti,

Viska supratau, aciu uz info 4u.gif Gal kada panaudosiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 11, 20:07)
per tas 3 sav. numečiau 6kg doh.gif ,

As per tas 4 sav. Beveik 2kg priaugau. Ko noret, tik edu koja pakabinus ir miegu lotuliukas.gif Pagaliau radau buda priaugt svorio thumbup.gif Nu dar +15 kg ir bus tobula thumbup.gif lotuliukas.gif Gaila, kad tai neimanoma.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 11, 20:47)
lotuliukas.gif  thumbup.gif šaunuolis vyras thumbup.gif maniškis nete suranda kokia bulimike ir rodo man lotuliukas.gif sako gal pradėk valgyt, nes atrodysi kaip jinai doh.gif  biggrin.gif

ei ei EIII!!!! Pajuokavom ir uztenka sita tema... lotuliukas.gif Ne visos nori sitaip atrodyt, jei ka. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuejau as i "Maja" pasiklaust kiek kainuoja visas pokas "LOVE IS" ir apakau, sako pokeli yra apie 200vienetu tai butu 70lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 11, 21:08)
nuejau as i "Maja" pasiklaust kiek kainuoja visas pokas "LOVE IS" ir apakau, sako pokeli yra apie 200vienetu tai butu 70lt.  doh.gif

"Maja" tu vadini "Saldus majai", ar as ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 11, 20:57)
As per tas 4 sav. Beveik 2kg priaugau. Ko noret, tik edu koja pakabinus ir miegu  lotuliukas.gif  Pagaliau radau buda priaugt svorio  thumbup.gif  Nu dar +15 kg ir bus tobula  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Gaila, kad tai neimanoma..  g.gif
Papildyta:
ei ei EIII!!!! Pajuokavom ir uztenka sita tema...  lotuliukas.gif  Ne visos nori sitaip atrodyt, jei ka.  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif galėčiau kokiu 10 kg iš saves perleisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 11, 20:47)
:
Dar galva suku kaip man čia padarius su ta lėkšte g.gif ar įduoti uošvenei ( jaunosios mama ) kad kai nuvarys į restorana, pastatytu ar kai visi parlėksim, pačiai pastatyt doh.gif  g.gif  jau niekas į galva netelpa verysad.gif

O jei ne paslaptiskur lėkštę pirkai ir kokią? gal aš ką praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 11, 21:36)
O jei ne paslaptiskur lėkštę pirkai ir kokią? gal aš ką praleidau  g.gif

Pirkau lėkšte ir stova jai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 11, 21:36)
O jei ne paslaptiskur lėkštę pirkai ir kokią? gal aš ką praleidau  g.gif

O dar klausimas apie vaikų vardų rinkimą, pirmą vakarą ar antrą?
Atsakyti
Pirkau senukuose
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 11, 21:41)
Pirkau lėkšte ir stova jai ax.gif

O gal gali pasidalinti kur pirkai ir kokio diametro?
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 11, 21:42)
O dar klausimas apie vaikų vardų rinkimą, pirmą vakarą ar antrą?

Na pas mus bus tik vienos dienos veselė ax.gif tai viska darysiu ta diena mirksiukas.gif
Atsakyti