Įkraunama...
Įkraunama...

Besiruošiančios svočiauti 2014

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 11, 14:29)
Del varpeliu, prasom. As ir pati ju ieskojau, interneta isnarsiau, siuos radau vyro klausiu, sako bus maziukai, bet man jie pats tas, niekas neliepia su baznytiniais skambaliuoti.

As labai ir nepykstu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir man negaila, bet kiek skaiciau ankstesneje temoje, lyg ir sutare svociutes del taisykliu, kad is pradziu forumuose pasedim, mintimis pasidalinam, uzsitarnaujam, o ne taip, kad man savaitgali vestuves, noreciau slaptazodzio. O be to ten tikrai viskas sukelta i failai.lt wink.gif. Buvo atveju, kad ten ilinde slaptazodzius pakeisti bande, medziaga pratryne, taip, kad tikrai i tai ziuriu atsargiai.

Stebinate mane tokiu "draugiskumu".. pirma karta susiduriau kiek teko bendrauti forumuose smile.gif Nei jus zinote kiek laiko zmogus domisi, skaitineja jusu pasnekesius ir planuoja vestuves, nei pacios normaliai turbut savo taisykliu neperskaitete - pacios rasote, kad norincios slaptazodzio tiesiog paprasytu senbuviu.. Aciu, taciau prie tokio rato nebesinori ir prisideti, sekmes planuojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adromeda @ 2014 06 11, 21:57)
Stebinate mane tokiu "draugiskumu".. pirma karta susiduriau kiek teko bendrauti forumuose smile.gif Nei jus zinote kiek laiko zmogus domisi, skaitineja jusu pasnekesius ir planuoja vestuves, nei pacios normaliai turbut savo taisykliu neperskaitete - pacios rasote, kad norincios slaptazodzio tiesiog paprasytu senbuviu.. Aciu, taciau prie tokio rato nebesinori ir prisideti, sekmes planuojant smile.gif

adromeda atsiprasau jei izeidziau, tikrai nenorejau ir ne apie tave kalbejau smile.gif, atsiprasau 4u.gif, tikrai nuosirdzia, taip sutapo, kad isjungei i musu buri ir pagalvojai, kad apie tave, tikrai ne. Gavau prasyma i az, tikriausiai, tai iskart turejau akcentuoti. Dar karta atsiprasau, klausk, tikrai patarsim ir padesim.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 11, 21:44)
O gal gali pasidalinti kur pirkai ir kokio diametro?

Pirkau senukuose, lėkštė kvadratinė, ryt išmatuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 11, 21:16)
"Maja" tu vadini "Saldus majai", ar as ne taip suprantu?

na gal ir toks pavadininmas, nelabai pastebejau koks ten tas tikslus pav. ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš tu merginu doh.gif g.gif ko čia pykt ar isižeisti rolleyes.gif jei yra pasakoma teisybė. Ir aš gavau į až ne viena prašyma, bet yra tokiu merginu, kurios nei vieno žodžio čia pas mus nepratarė schmoll.gif .
Ir aplamai, čia mes daug daugiau viska rodom ar aptariam, nei ten.
Tad mergaitės, nesipykstam ir pliurpiam čia toliau drinks_cheers.gif visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 11, 16:27)
vadinamaji sirsiu, kur pati pagamini smile.gif, paieskok google wink.gif, dariau per maziaus krikstynas.

As net vyrui, ant jo lagamino, ta ju inicialu zenkla padariau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, pamisus as, bet ka jau darysi.

Man ir labai grazu inicialai, Jusu labai labai grazuciai.
Bet kodel 3 raides, ka jos reiskai?
ar cia bus : jaunojo vardas ir jaunosios vardo pirmosios raides ir pavardes ?????

gal yra kokia programele kur galima pasidaryti tuos inicialus???

Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2014 06 11, 22:35)
Man ir labai grazu inicialai, Jusu labai labai grazuciai.
Bet kodel 3 raides,  ka jos reiskai?
ar cia bus :  jaunojo vardas ir jaunosios vardo pirmosios raides ir pavardes ?????

gal yra kokia programele kur galima pasidaryti tuos inicialus???

Taip raides ta ir reiskia smile.gif, o programele pati pati paprasciausia Word smile.gif ir mandresnis sriftas (Edwardian Script ITC, bet jis neturi lietuvisku raidziu). Is pradziu ilgai deliojau, kol radau patinkanti ta raidziu isdestyma, dabar jau greitai vienas du ir turiu smile.gif.

Merginos, jei nerandate sriftu, bandykite i google isivesti free fonts, atsiverciate puslapi, tuomet susirandate patinkanti, ivedate pabandymui koki nors lietuviska zodi, jei jos yra, siunciates faila, paleidziate ir tas sriftas atsiranda Worde. Prisiunciau nerealiu, net su sirdelemis kiekvienoje raideje. Jei nepavyks ir ka sudomins, sakykit bandysiu rasti ir atsiusti konkrecia nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 11, 22:46)
Taip raides ta ir reiskia smile.gif, o programele pati pati paprasciausia Word smile.gif ir mandresnis sriftas (Edwardian Script ITC, bet jis neturi lietuvisku raidziu). Is pradziu ilgai deliojau, kol radau patinkanti ta raidziu isdestyma, dabar jau greitai vienas du ir turiu smile.gif.

Merginos, jei nerandate sriftu, bandykite i google isivesti free fonts, atsiverciate puslapi, tuomet susirandate patinkanti, ivedate pabandymui koki nors lietuviska zodi, jei jos yra, siunciates faila, paleidziate ir tas sriftas atsiranda Worde. Prisiunciau nerealiu, net su sirdelemis kiekvienoje raideje. Jei nepavyks ir ka sudomins, sakykit bandysiu rasti ir atsiusti konkrecia nuoroda.

aciu labai bandysiu ir as taip pasidaryti....
Gaunasi, kad Jusu minti pasivogiau blush2.gif

betkita vertus cia visos tam ir esame smile.gif

dabar kaip tik sedziu ir karpau buciniu dezutes
Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2014 06 11, 22:56)
aciu labai bandysiu ir as taip pasidaryti....
Gaunasi, kad Jusu minti pasivogiau  blush2.gif   

betkita vertus cia visos tam ir esame  smile.gif
dabar kaip tik sedziu ir karpau buciniu dezutes

oi ne, tikrai ne mano si mintis, ja pati pamaciau pas viena svociute senose temose, taip patiko, kad parasiau jai taip pat tiesiai, irgi visko klausinejau, gavau "leidima" naudoti ir labai tuo dziaugiuosi. Ir tikrai visos tam cia ir esame, kuo galvu daugiau, tuo nauju minciu daugiau smile.gif.
Atsakyti
saunuoles bites majos, visu darbeliai labai grazus wub.gif thumbup.gif as po issekinusios dienos, jau atskirai visu nebeminesiu blush2.gif
siandien gavau palaiminima del buciniu dezuciu, tai dabar turesiu issuki jas padaryt doh.gif ant savo biednos galvos prisidirbau doh.gif
as isvis nesuprantu ko jus cia riejates. nugi aiskiai pasakyta pabendraut pradziai. kiba skaityt nemokat mastau.gif as kai atejau su savo uzsimaskavusios blondines klausimais, visos man cia draugiskai atsake ka norejau suzinot, mielai prieme i savo rata, o slaptazodi gavau neperseniausiai, bet ir nereikalavau jo,o tik kantriai laukiau cool.gif galiu is savo puses pasakyt, kad forume kur kas daugiau info, jei nuosekliai bus sekama, nei tame paste wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 11, 22:18)
Pirkau senukuose, lėkštė kvadratinė, ryt išmatuosiu mirksiukas.gif

Ačiū. Labai norėjau pieštoi medžio,kol šiandien nenusipirkau kempinėlių antspaudams, supratau kad nebus taip gerai kaip tikiuosi. Beje jurastoj dabar joms akcija.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 11, 23:25)
Ačiū. Labai norėjau pieštoi medžio,kol šiandien nenusipirkau kempinėlių  antspaudams, supratau kad nebus taip gerai kaip tikiuosi. Beje jurastoj dabar joms akcija.

o kodel nebus gerai?
Atsakyti