QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 07:36)
AAAAAAA, kolege as irgi 6-7 kg numeciau nuo tu nervu siandien irgi vaziuoju matuotis suknele o0j bijau, kad nekabetu baisiai, nes suknele 40 d. o man jau 38 d. darosi dydokas

Mama mano net sako, kad as tabletes ryju nuo svorio metimo, o cia visai kas kitas, nerimas ir nervai, kad viskas butu gerai. Bet istikruju kiek mes pasiruose visko, cia kaip studentai, kas pasiruose tai stovi karkoja viska bijo kas neislaikis, o kas su sperom eina tas stovi sau atsiputes, man jau ir jaunosios drauges sako, kad viskas bus liuks, tu nepasimeti keblioj situacijoje.
O del lekstes tai zinoma kam nors duok, kad nuveztu, pas mane taip su palinkejimo medziu ir tortu, jau susitariau su Jaunosios sese, kad viska padaris
Labutis
Nu šiandien nusilakščiu

bet ka padarysi, reik
Tai va, buvau primatvime

, kai nuvežiau suknyte, norėjau dėti užtrauktuka vietoj suvarstimo, bet nedėjom, nes man ji nesuėjo, tik vos vos, pasiaurino. Na o šiandien, užsidedu

ir gali dėti užtrauktuka ir dar vietos liktu

nu bet sakiau, kad nereik, lai lieka suvarstona

nes poto vistiek sustorėsiu
Buvom restorane su jaunaisiais, viska užsakėm, sudarėm meniu ir t.t
O dėl lėkštės, reiks prašyt, kad uošvenė nuveštu

, tik reiks viska parodyt, kaip sustatyt, nes statysiu lėkšte su stovu, tada šalia rėmeli su paaiškinimu, iš kitos pusės stoveli su kalendoriaus lapeliu ir šalia, saldainiu dėžute su jaunuju inicialais, kad kas norės pasirašes galėtu pasivaišinti
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 09:20)
Na pasirodau gatavas tik jaunosios kasikas tuoj rarodysiu is visu
Kaip gražu

ir aš taip noriu,
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 12, 13:10)
ei kaip tau taip gaunasi,pas mane jau auga,nors valgyt mažai valgau
Nu nežinau

šiandien dar nieko nevalgiau

, dabar paskutinėm dienom mano maistas, kokie 8-10 puodeliu kavos ir cigaretės

ir miegu po 3-4 valandas

taip ir gaunas
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 06 12, 11:28)
Bet aš nusprendžiau kad lėkštė gražiau, be to atsiranda tikimybė kad ją norės saugoti ilgesnį laiką.
Tai va brangioji išmatavau

25×25, aš buvau ja ikėlusi, jei ka galėsiu dar imesti