Įkraunama...
Įkraunama...

Besiruošiančios svočiauti 2014

QUOTE(Lemona` @ 2014 06 12, 15:24)
Pavaišint atėjusius sveikinti. Kaip ir šampas..

Tantum verde bandei? Arba Tonsilgon?
Iš liaudiškų:
Lygiom dalim citrinos sultys su medum - rydama palaikai gerklėj, kur skauda. Na nesuvalgai iškart. Man visada padeda.

Tantum nebandziau, ji ir gydytojas rekomendavo, ziuresiu kaip cia bus, citrinos neturiu, reikes eiti iki pardes.
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 07:36)
AAAAAAA, kolege as irgi 6-7 kg numeciau nuo tu nervu siandien irgi vaziuoju matuotis suknele o0j bijau, kad nekabetu baisiai, nes suknele 40 d. o man jau 38 d. darosi dydokas doh.gif Mama mano net sako, kad as tabletes ryju nuo svorio metimo, o cia visai kas kitas, nerimas ir nervai, kad viskas butu gerai. Bet istikruju kiek mes pasiruose visko, cia kaip studentai, kas pasiruose tai stovi karkoja viska bijo kas neislaikis, o kas su sperom eina tas stovi sau atsiputes, man jau ir jaunosios drauges sako, kad viskas bus liuks, tu nepasimeti keblioj situacijoje.

O del lekstes tai zinoma kam nors duok, kad nuveztu, pas mane taip su palinkejimo medziu ir tortu, jau susitariau su Jaunosios sese, kad viska padaris thumbup.gif

Labutis 4u.gif
Nu šiandien nusilakščiu doh.gif bet ka padarysi, reik lotuliukas.gif

Tai va, buvau primatvime ax.gif , kai nuvežiau suknyte, norėjau dėti užtrauktuka vietoj suvarstimo, bet nedėjom, nes man ji nesuėjo, tik vos vos, pasiaurino. Na o šiandien, užsidedu doh.gif ir gali dėti užtrauktuka ir dar vietos liktu lotuliukas.gif nu bet sakiau, kad nereik, lai lieka suvarstona rolleyes.gif nes poto vistiek sustorėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Buvom restorane su jaunaisiais, viska užsakėm, sudarėm meniu ir t.t

O dėl lėkštės, reiks prašyt, kad uošvenė nuveštu g.gif , tik reiks viska parodyt, kaip sustatyt, nes statysiu lėkšte su stovu, tada šalia rėmeli su paaiškinimu, iš kitos pusės stoveli su kalendoriaus lapeliu ir šalia, saldainiu dėžute su jaunuju inicialais, kad kas norės pasirašes galėtu pasivaišinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 09:20)
Na pasirodau gatavas tik jaunosios kasikas tuoj rarodysiu is visu

Kaip gražu wub.gif ir aš taip noriu, verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 12, 13:10)
ei kaip tau taip gaunasi,pas mane jau auga,nors valgyt mažai valgau unsure.gif

Nu nežinau lotuliukas.gif šiandien dar nieko nevalgiau doh.gif , dabar paskutinėm dienom mano maistas, kokie 8-10 puodeliu kavos ir cigaretės blush2.gif unsure.gif ir miegu po 3-4 valandas doh.gif taip ir gaunas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 06 12, 11:28)
Bet aš nusprendžiau kad lėkštė gražiau, be to atsiranda tikimybė kad ją norės saugoti ilgesnį laiką.

Tai va brangioji išmatavau mirksiukas.gif 25×25, aš buvau ja ikėlusi, jei ka galėsiu dar imesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 12, 16:41)

Papildyta:
Tai va brangioji išmatavau mirksiukas.gif  25×25, aš buvau ja ikėlusi, jei ka galėsiu dar imesti mirksiukas.gif

Ačiū būčiau dėkinga 4u.gif
Žvilgsnė, ačiū už pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 12, 17:25)
Ačiū būčiau dėkinga  4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 12, 13:10)

aš darysiu antrą diena,įšventinimas į gaspadorius- gandro laiško atsakymas- o tada vardų rinkimas smile.gif

Oho kaip ir ps mane drinks_cheers.gif

QUOTE(diana79 @ 2014 06 12, 13:34)

Ketvirtas. o kaip Jūs darote su karvojum?? kas kada ir kaip jį atneš???

As tai kai visi sveikina darysiu sveikinima ant bajerio, ir ten iterpsiu ir torta (pas mane ne karvojus)

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 12, 14:53)
O kam jaunajai saldainiai  g.gif?

Jus ir vel dirbat, o as nieko sad.gif, vyras komandiruoteje, tai su dviem ziogais turiu ka veikti, o dar ir pacia kazkokia bacila uzpuole, 5 d. neapsakomas gerkles skausmas, 3 rusiu vaistus ciulpiau, nepadejo, siandien jau lekiau pas gydytoja, galvojau antibu duos, nedave  schmoll.gif, bandysim liaudiskom priemonem kapanotis ir kibti i darbus.

Oj visus svecius ir praeivius vaisinti, mano pirma pamerge per mano vestuves visiems praevems saldainius dalino, labiausiai buvo nustebe uzsenieciai thumbup.gif

inevas , o atsimeni rek svajtu norejai dar pradedama bendrauti 10 kg numesti,ziurek svajones pildosi mirksiukas.gif

Aciu uz pagirima del kasiko, tai davai ir tu sau papuosk, patikek visai nesunku smile.gif
Papildyta:
inevas , spesal fo JU smile.gif

Kosiko puosimo principas

https://www.youtube....h?v=2vamIYfK3Jw

geles darymo principas
http://www.madmuazel...i-mk/#more-1866

Gal dar kam pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 18:02)
inevas , o atsimeni rek svajtu norejai dar pradedama bendrauti 10 kg numesti,ziurek svajones pildosi mirksiukas.gif

Aciu uz pagirima del kasiko, tai davai ir tu sau papuosk, patikek visai nesunku smile.gif

Aha tikrai pildosi mirksiukas.gif

Oj mergyt kaip tau ačiu wub.gif 4u.gif tikrai taip perdarysiu thumbup.gif
Papildyta:
Mergytės, atėjo mano batukai clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 12, 19:23)
Aha tikrai pildosi mirksiukas.gif

Oj mergyt kaip tau ačiu wub.gif  4u.gif tikrai taip perdarysiu thumbup.gif
Papildyta:
Mergytės, atėjo mano batukai clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  assa.gif

prasom naudokis 4u.gif

Na ir kaip batukai, paciu laiku atejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 19:24)
prasom naudokis 4u.gif

Na ir kaip batukai, paciu laiku atejo thumbup.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif batukai super thumbup.gif nesitikėjau kad tokie faini lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif

pas mane viskas stovi vietoj! doh.gif viskas i viena kruva sugriuvo ir tik spek suktis, naujas darbas, seima, namai (remontai maziaus kambary), ir dar visokiausi pasaliniai reikalai, na bet laiko kaip ir yra, tikiuosi viskas suspesiu ka suplanavus, o jei ir nea, teks kazko atsisakyt.

agnemonas puikus darbeliai thumbup.gif wub.gif

Misis Vomband kasikas wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 06 12, 20:06)
Sveikos darbstuoles smile.gif

pas mane viskas stovi vietoj!  doh.gif viskas i viena kruva sugriuvo ir tik spek suktis, naujas darbas, seima, namai (remontai maziaus kambary), ir dar visokiausi pasaliniai reikalai, na bet laiko kaip ir yra, tikiuosi viskas suspesiu ka suplanavus, o jei ir nea, teks kazko atsisakyt.

Viskas bus gerai smile.gif tuoj viskas stos į savo vagas ir bus čiki mirksiukas.gif
Atsakyti
zvirblis , nepergyvenk, kaip ateis ikviepimas, tai taip viska pridarysi greitaitiesiog kaip piragelius kepsi mirksiukas.gif

Merginos atejau papepeti o Jusu kaip ir nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 12, 21:51)
Merginos atejau papepeti o Jusu kaip ir nera doh.gif

Yra yra bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti