QUOTE(žvilgsnė @ 2014 06 12, 13:10)
nu devyndarbė
ei kaip tau taip gaunasi,pas mane jau auga,nors valgyt mažai valgau
aš darysiu antrą diena,įšventinimas į gaspadorius- gandro laiško atsakymas- o tada vardų rinkimas
Hm na ir aš taip galvoju
Bet esu pasimetus, vistik seniai vestuvėse buvau, sėdžiu prie scenarijaus( nes esu mirtina tinginė rankdarbiams) ir kuo daugiau sėdžiu tuo mažiau aišku. Pirmas klausimas: mano nuotaka nori kd pirmame užsėdime viskas būtų ir dokumentai ir komendantai ir žaidimai židinys ir tėvų žodis ir krikšto tėvų žodis, Na bet man kažkaip nelimpa

noriu dalinti į dvi dalis.
Antras klausimas: jei viena dalis tai kaip priesakai svečiams????
Trečias: o kada jaunųjų pareigų įteikimas, pasižadėjimai???
Ketvirtas. o kaip Jūs darote su karvojum?? kas kada ir kaip jį atneš???
Vakar pirkau aliejinius rašiklius rašyti ant akmenukų, liuks atrodo ir puikiai rašo. Pirkau Jurastoj jei kam bus įdomu parodysiu kaip atrodo.
Dar vienas atradimas silikoniniai antspaudai apvalūs, užsakiau jau atvežė tai irgi galėsiu parodyti kaip atrodo iš tikro. Neesu kompiuterinių programų žinovė ir naudotoja bet gi norisi kad ant pažymėjimo, kontrakto irtt būtų apvalus antspaudas
Papildyta:
O štai ką radau tėčiui:
Už tavo meilę ir rūpestį ačiū, už duonos kąsnį, užvaikystę, šventes. Mielas tėti, ilgų ir sveikų metų. Džiaugsmas te puošia tavąsias dienas. Ačiū tau tėti, už jaunystę mūsų, už polėkį, laimingas dienas. Ačiū už meilę kurią gavom iš jūsų, Už viską dėkojam mes iš širdies.