Tausokime draugus. Išėjusių jau niekada Ir niekas nepakeičia. Gal tik atrodo, Kad labai gražu, Kai jų buvimą Iškeičiam į skaičių. Mylėkime draugus Su jų klaidom, Su jų silpnybėmis, Su paklydimais. Mylėkime draugus Kol jie šalia, O ne keliuos, Žymėtuos praradimais. Globokime draugus. Jų vis mažiau Kaskart prie stalo Per šventes susėda, Kad nereikėtų Verst atgal lapus, Kai laikas paskutinę Giesmę gieda. Tausokime draugus. /Eglės eilėraščių rinkinys, Nr.10/
Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony Rain Over Me
Kai per tavo paradą lyja žiūrėk aukštyn, o ne žemyn. Be lietaus nebūtų vaivorykščių. /Gilbertas K. Chestertona/
Aš myliu lietų. Aš noriu jausti jį ant savo veido. / Katerina Mansfield/
Į mano gyvenimą atplaukia debesys, ne tam kad atneštų lietų ar audrą, o tam kad pridėtų daugiau spalvų mano saulėlydžio dangui. / Rabindranatas Tagorė/
Mielos temutės skaitytojos,lankytojos,vertintojos,dalyvės...Šiandien temutės mediumas,tai panorau kartu su Jumis pasivaišinti.Kviečiu į temutę arbatėlės... Skanaus
Savo charakteriu rūpinkitės labiau nei reputacija. Jūsų charakteris - tai jūs, o reputacija - tai, ką kiti mano, kad apie jus žino. /D.Carnegie gyvenimo principai/