QUOTE(barric @ 2014 07 15, 13:30)
geriausia yra domėtis kiek vietų turi darželis, ar kurs naujas grupes ar nekurs, kaip tą sužinot praktiškai - aš nežinau, nes iš mano patirties - darželiai nenoriai teikia tokią info, savivaldybė irgi kažkaip bent jau man sakydavo, kad nieko dar nežino :DDD o tuo metu darželyje kūrėsi nauja grupė, na vienu žodžiu painiava ant painiavos vyksta, geriausia rinkt gandus tarp mamyčių kieme
Arba paskambinus į darželį palausti, gal jie ką žino apie jų kaimynystėje esantį darželį

čia rašau taip, kaip buvo man - paskambinau į vieną Šeškinės darželį, direktorė labai maloniai bendravo, tai su ja ir išsikalbėjau, kad va mano vaiko nepriima, nežinia kiek vaikų išvis priims, o ji man ir sako, o va tam darželyje (tipo tame, kuris yra priešais šį, tik kitoje gatvės pusėje) tai savivaldybė paskyrė pinigų, kad susiremontuotų patalpas, kad galėtų daugiau vaikų priimti. Oho galvoju, nieko sau. Po kelių dienų žiūriu, kad tikrai tame antrame darželyje vyksta darbai, langai keičiami..... bet čia aišku priklauso kiek direktorė bendraujanti. nes pvz. Šeškinės Pelėdos direktorė tai uuuiiiii kokia nemiela

paskambinus jai klausiu, ar mano vaiko nemato sąraše, kiek vaikų priėmė, o ji man taip atžagariai - jūsų vaiko nėra mano saraše, tai koks jums skirtumas...