Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 13 tema

aga, nebėra, na įdomu, lauksim dabar birželio 15-tos, nors nebelabai tikiu, kad kas pasikeis, sistema rodo, kad manoji vis dar 6-ta, nors savivaldybėj telefonu pasakė, kad pirma, nesuprantu tos sistemos, kažkokios dvigubos eilės
Atsakyti
QUOTE(bravo mamyte @ 2014 06 04, 14:37)
Priims trisdesimt lopselinuku ir priimines kai pastatys.

Aciu uz info 4u.gif
Trisdesimt lopselinuku, tai cia dvi grupes? tik po 15 vaikuciu tepriims i grupe? g.gif
Jei tik trisdesimt, tai mes niekaip nepakliusim, nes jau nesitikiu, kad kazkas nubyres is musu eiles i kitus darzelius ar dar kazkur verysad.gif
Atsakyti
Tai ka sveikinu visas gavusias darzeliuose vietas ir liudziu kartu su kitomis kaip as negavusiomis. Sistema oficialiai uzdaryta, bent jau man taip rodo. Grupes jau suformuotos, o vietoj 600 nepatekusiu vaiku kaip zadejo, nepatekusiu yra 2000. Kur det vaika?
Atsakyti
Dar vienas ta pati per ta pati destantis straipsnelis
http://www.vilnius.l....php?1064313836
Belieka tikėtis, kad tu vietu dauges kaip ir zadama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 04 birželio 2014 - 15:26
QUOTE(Quick @ 2014 06 04, 10:53)
į 3-4m, dabar dar galvojam, arba eisim taip, arba apsikeisim, irgi manau kad surastume, nes į pasaką visada daug norinčių buvo. Čia parašiau ne todėl, kad problema, o todėl kad sistema nelabai gerai veikia. Šiaip tai super, kad mano trimetė eis į daržiuką, nes jau labai vaikų nori.

kai eisit į Pasaką - pasiteiraukite - ar čia į naujai sudarytą grupę jus priėmė, ar seną 3-4 metukų papildė tiesiog. TAI LABAI SVARBU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2014 06 03, 22:32)

Dar idomu del Smalsuciu, gal kas ka zino?

Mes papuolėm į lopšiuką, pernai nepapuolėm 4u.gif Be prioritetų smile.gif
Atsakyti
Kas ka matot prisijunge sistemoje? Nuo pietu dingo uzrasas, kad grupes formuojamos, o stai pries puse valandos mano vaiko vieta eileje smarkiai pakito. Kas per "fintai" vyksta su ta sistema?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 04, 19:54)
Kas ka matot prisijunge sistemoje? Nuo pietu dingo uzrasas, kad grupes formuojamos, o stai pries puse valandos mano vaiko vieta eileje smarkiai pakito. Kas per "fintai" vyksta su ta sistema?

Kaip pakito - į kurią pusę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 06 04, 19:54)

mano vaiko vieta nepakito
Atsakyti
Vieta nepakito, bet prasymu skaicius padidejo g.gif blink.gif Man ziauriai nepatinka kas cia dedasi...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 06 04, 19:59)
Kaip pakito - į kurią pusę? g.gif

Pakilom i virsu, bendras prasymu skaicius nepakito.
Atsakyti
mes ir pakritom į blogają pusę trijuose darželiuose 1 pozicija, vienam darželyje- 2-iem, o bendras skaičius padidėjo 1 visuose verysad.gif g.gif
Atsakyti