Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 13 tema

O ar yra gavusiu pakvietimus is savivaldybes po to, kai sistemoje dingo uzrasas apie grupiu formavima?
Atsakyti
Musu brolis eina i gintareli,o sese nepateko i lopsiuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2014 06 04, 21:57)
Musu brolis eina i gintareli,o sese nepateko i lopsiuka doh.gif

Tai, kad jūsų mažoji dar tik metukų, o lopšelinės grupės nuo 1,5 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2014 06 04, 22:28)
Tai, kad jūsų mažoji dar tik metukų, o lopšelinės grupės nuo 1,5 metų  mirksiukas.gif

Lankymo pradzia rasiau nuo lapkricio smile.gif i darba as jau grizus,tad...
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2014 06 03, 15:42)
Prasau atsiliepti mamytes, kuriu vaikai turejo realius sansus i Vejelio 1.5-3 m. LIETUVIU kalbos grupe. Paskutiniais duomenimis, grupe nebus apskritai formuojama, kai prasymus savivaldybe i sia grupe priiminejo. Rytoj su keliom mamyte keliaujam pas Petroni, reikia viso burio musu, kad pavyktu issikovoti ka nors.
Liudniausia, kad rusu ir lenku grupes maziuku bus ir net nepilnos, o lietuviams vat ir nebeliko vietos Lietuvoje:( protest.gif  protest.gif  protest.gif

kaip sekėsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 06 04, 15:33)
kai eisit į Pasaką - pasiteiraukite - ar čia į naujai sudarytą grupę jus priėmė, ar seną 3-4 metukų papildė tiesiog. TAI LABAI SVARBU smile.gif

Raso kad nauja grupė, ir darželyje sakė, kad nauja. O koks didelis labai svarbus skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 06 04, 15:33)
kai eisit į Pasaką - pasiteiraukite - ar čia į naujai sudarytą grupę jus priėmė, ar seną 3-4 metukų papildė tiesiog. TAI LABAI SVARBU smile.gif

Nauja grupė. Bent man taip sakė darželio direktorė. smile.gif

Na, Mamytės, labai svarstau ką daryti smile.gif atrodė, kad tikrai pateksim į daržą, bet deja... likome antri už brūkšnio. Vieversyje 9 už brūkšnio... kitur aišku ne taip arti smile.gif bet kaip žiauru, mano kieme yra du darželiai ir net pro langą abu matau, o į juos man toli gražu pretenduoti. Tikėsiuosi ir labai labai būsiu naivi, kad netyčia kokie du vaikai iš darželio, kur mano vaikinas anttras atsisakys ar neatneš dokumentų laiku pvz... neturiu daugiau kitų vilčių.

Gal kas domėjosi kaip bus skelbiamos viso Vilniaus darželių laisvos vietos?
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2014 06 05, 07:19)
Nauja grupė. Bent man taip sakė darželio direktorė. smile.gif
Na, Mamytės, labai svarstau ką daryti smile.gif atrodė, kad tikrai pateksim į daržą, bet deja... likome antri už brūkšnio. Vieversyje 9 už brūkšnio... kitur aišku ne taip arti smile.gif bet kaip žiauru, mano kieme yra du darželiai ir net pro langą abu matau, o į juos man toli gražu pretenduoti. Tikėsiuosi ir labai labai būsiu naivi, kad netyčia kokie du vaikai iš darželio, kur mano vaikinas anttras atsisakys ar neatneš dokumentų laiku pvz... neturiu daugiau kitų vilčių.

Gal kas domėjosi kaip bus skelbiamos viso Vilniaus darželių laisvos vietos?

Galiu pasakyti kaip buvo mano draugei pernai, jie negavo darzelio ir nuejo i savivaldybe paklasti ar turi ka pasiulyti, ir sako yra viena vieta naujoje grupeje (jir net nebuvo uzsiregistrave i ta darzeli), jai pasiseke nes ir tas darzelis jai pakeliui i darba. tai manau, kad jie tiesiog siule tas vietas kas negavo darzelio. velgi cia visiskas loterijos principas g.gif
Atsakyti
QUOTE(reguste @ 2014 06 05, 06:50)
Galiu pasakyti kaip buvo mano draugei pernai, jie negavo darzelio ir nuejo i savivaldybe paklasti ar turi ka pasiulyti, ir sako yra viena vieta naujoje grupeje (jir net nebuvo uzsiregistrave i ta darzeli), jai pasiseke nes ir tas darzelis jai pakeliui i darba. tai manau, kad jie tiesiog siule tas vietas kas negavo darzelio. velgi cia visiskas loterijos principas  g.gif

O ji ėjo jau rugpjūtį? smile.gif ir ėjo prie bendro langelio ar tarėsi?
Atsakyti
QUOTE(reguste @ 2014 06 05, 07:50)
Galiu pasakyti kaip buvo mano draugei pernai, jie negavo darzelio ir nuejo i savivaldybe paklasti ar turi ka pasiulyti, ir sako yra viena vieta naujoje grupeje (jir net nebuvo uzsiregistrave i ta darzeli), jai pasiseke nes ir tas darzelis jai pakeliui i darba. tai manau, kad jie tiesiog siule tas vietas kas negavo darzelio. velgi cia visiskas loterijos principas  g.gif

Man atrodo, kad toks dalykas yra nusikalstamas. nugi nėra Vilniuje nei vieno darželio, kuriame "už brukšnio" nebūtų bent po kelis vaikus. Tai kaip galima siūlyti kitam vaikui, nesančiam eilėje, vietą darželyje? doh.gif Toks jausmas, kad jie specialiai palieka po 1-2 vietas kiekvienoj grupėje, ir kas pirmas ateis ir išreikalaus, tai vieta jo. O jeigu pasitiki jų skaidria sistema ir tiesiog lauki - nieko nepeši. verysad.gif

Papildyta:
Tarp kitko, mūsų eilė sistemoje liko tokia pat, vaikų skaičius nepakito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Quick @ 2014 06 05, 00:35)
Raso kad nauja grupė, ir darželyje sakė, kad nauja. O koks didelis labai svarbus skirtumas?

labai svarbus skirtumas tame - žinoti, ar čia kelis vaikus priėmė į seną grupę, kaip papildymą, ir dar per vasarą formuos naują grupę, - tada mes patektume, o jei jau ta nauja suformuota, tai viso gero, darželį, nebent kas nors neatneš dokumentų iki rudens
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 06 05, 08:56)
Man atrodo, kad toks dalykas yra nusikalstamas. nugi nėra Vilniuje nei vieno darželio, kuriame "už brukšnio" nebūtų bent po kelis vaikus. Tai kaip galima siūlyti kitam vaikui, nesančiam eilėje, vietą darželyje? doh.gif Toks jausmas, kad jie specialiai palieka po 1-2 vietas kiekvienoj grupėje, ir kas pirmas ateis ir išreikalaus, tai vieta jo. O jeigu pasitiki jų skaidria sistema ir tiesiog lauki - nieko nepeši. verysad.gif

Papildyta:
Tarp kitko, mūsų eilė sistemoje liko tokia pat, vaikų skaičius nepakito ax.gif

taip saziningumo tame 0, ta grupe nauja formavo, jie galejo pradeti lankyti nuo spalio pabaigos, tos grupes sistemoje net nerode kazkaip...o kas keisciausia, kad mano vyras buvo diena pries ja ir jam nieko nepasiule smile.gif taip, kad cia kaip kam pasiseka .
Papildyta:
QUOTE(Ugniu @ 2014 06 05, 08:10)
O ji ėjo jau rugpjūtį? smile.gif ir ėjo prie bendro langelio ar tarėsi?

ejo prie bendro langelio, ne kai tik baigesi priemimai ir buvo jau aisku kad jie vietos negaus.
Atsakyti